Gość: oligo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:28 dlaczego getin spada, kupiłem po 4,45 i myslalem ze jest to atrakcyjna cena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 17:43 Ty nie jesteś oligo tylko stara wrona, która kracze bo domaga sie dalszych spadków. Wczoraj była próba zwalenia kursu w dół ale się wam nie udała. Czekacie pewnie w okolicach 3.05 aby tam kupić? To będziecie musieli jeszcze długo poczekać a linia trendu podejdzie w tym czasie do góry. A teraz pokracz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligo Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:05 nie jestem stara wrona tylko poczatkujący ktoty kupił za ostatnie wolne srodki 1000 akcji getinu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:49 Nie przejmuj sie,podobno getin ma przejąć duży bank w czechach,jak to potwierdzą oficjalnie kurs będzie powyzej 5,a wtedy wszyscy się odkujemy.Niech ci tylko nie puszczą nerwy i nie sprzedawaj teraz ze stratą bo będziesz potem żałował.Więcej optymizmu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidoss Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 23.02.05, 23:06 skad masz taka informacje ze getin jest zainteresowany zakupem jakiegos banku na czechach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.248.* 24.02.05, 09:24 a kiedy getin był po 4,45? Poza tym jest normalna korekta. Generalnie na większości papierów jest są teraz spadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligo Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:06 31.01.2005. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitter Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.02.05, 19:13 CHYBA cos Ci sie pomyliło, Getin 31 stycznia tego roku był maxymalnie po 3,52. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 24.02.05, 21:40 Ja wystawię zlecenie na getin po 3,01 - powinienem się załapać wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Chyba z czapka pod kościołem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 22:48 Możesz się załapac ale z czapką pod kościołem jak ci ktoś wrzuci. A na kurs Getinu 3.01 to możesz sobie czekać. Zobacz najpierw gdzie jest linia trendu długoterminowego. Jęśli nawet uda się spółdzielcom zwalic kurs w pobliże tej linii to i tak ona pójdzie w tym czasie do góry. Ale na razie przy każdym spadku kursu jest kontrowany przez wzrastający popyt i kurs wraca na swoje miejsce. Ci którzy nie są zorientowani w sprawie już raczej posprzedawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Chyba z czapka pod kościołem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:08 Masz rację, ja sprzedałem po 3,37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitter Re: Chyba z czapka pod kościołem IP: *.chello.pl 26.02.05, 20:13 nie oczekujesz wzrostu ? na jakiej podstawie sprzedałes po tej cenie? masz jakies techniczne przesłanki ? bo ja narazie widze trend horyzontalny .. nie ma sygnałów sprzedazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: GETIN SPADA????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:44 To wystaw, najlepiej na rok. Odpowiedz Link Zgłoś