Dodaj do ulubionych

PROCHNIK_pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:26
W lutym dalem sie wmanewrowac w zakup 70tys akcji Prochnika po...1,37 zl
(!!!).Teraz nie moge spac po nocach patrzac na notowania....Jak z tego
wybrnac??? POMOCY!!!! gracz44@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: maks Po prostu sprzedaj akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:30
      • Gość: Adam Re: Po prostu sprzedaj akcje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:56
        Ja swój Próchnk sprzedałem żeby mieć kasę na wpłatę na PP Próchnika i planuje
        go trzymac w dłuższej perspek są przesłanki że da jeszcze zarobić!
    • Gość: x Re: PROCHNIK_pomocy IP: 83.238.69.* 09.03.05, 20:07
      Trudno komukolwiek doradzać,ja też poniosłem małą stratę na strzelcu i dzisiaj
      kupiłem Kable po 25,60,myślę ze na tym papierze zarobię bo sporo spadł,pojawiły
      się dość wysokie obroty i skupowanie po 25,60 i 25.50.A to oznacza że szykuje
      się odbicie.
    • Gość: West Re: PROCHNIK_pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:50
      Ja kupilem bo zona suszyla mi glowe.
      10.000 po 1,34. Dwie godziny pozniej
      spadly do 1,11 czy cos takiego.
      Mialbym satysfakcje, gdyby to nie byla moja kasa, tylko jej.
      Ale nie panikuje. Zlozylem zlecenie dlugoterminowe
      na pulapie 0 straty i zapominam o sprawie.
      Wiecej luzu i cierpliwosci.
      West
    • Gość: truper Re: PROCHNIK_pomocy IP: *.r-pszow.atupartner.pl 12.03.05, 13:01
      WITAM
      Nie panikowałbym jeszcze. Ja też mam zamiar kupić PRC tylko jeszcze czekam aż trochę spadnie, jednak liczę że nastąpi odbicie gdzieś w okolice 2,5zł , a może i węcej. Zatem bez paniki.
      • Gość: Jurek Re: PROCHNIK_pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:33
        Ja miałem podobną sytuacje na Forte kupionym po 6,20 sapdł wtedy sporo byłem
        załamany i zostawiłem w takim stanie na ponad 2lat sprzedałem w tamtym roku po
        14zł czyli ponad 100%zysku grun to nie pąkać!!!
        Mam Próchnik i PP Próchnik licze że w okresie dłuższego czasu da sporo zarobić.
    • Gość: pomocna dłoń Re: PROCHNIK_pomocy IP: *.plusgsm.pl 12.03.05, 19:53
      zasada nr1 na giełdzie ryzykiem jest zakup jakiejkolwiek akcji ,a kupienie w
      trendzie jest grzechem .kupujemy na spatku ,a sprzedajemy po leprzej cenie
      ja czekam na kurs 1,00 i kupuje 70 tysakcji pruchnika
      ps.ja bym tesz nie mógł spać
      rada: kup za złotówke tą samą ilość albo więcej i wtyedy będzie troche łatwiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka