Gość: KASYL IP: 82.139.8.* 04.08.05, 13:22 Czy ktoś domyśla się czemu Krosno pikuje w dół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qnia Re: Krosno IP: 212.160.138.* 04.08.05, 14:49 Spójrz na wyniki finansowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASYL Re: Krosno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:29 Rzeczywiście. Q..wa znowu wtopa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Krosno 04.08.05, 17:05 nie panikuj a ja, jak leci w dół i sprzedają, to kupuję (nie byłem zdecydowany czy elek czy krosno, ale krosno leciało bardziej efektownie, więc wybrałem krosno) poważni goście kupowali spore paczki, jak stracę, to mniej niż oni :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eisenhower11 Re: Krosno IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 04.08.05, 18:09 Kupowanie na spoadkach ma sens w jednym i tylko jednym jedynym wypadku kiedy akcje sa NIEDOWARTOSCIOWANE w przeciwnym wypadku moze skonczyc sie to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soros Re: Krosno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.05, 18:34 Tracenie w dobrym towarzystwie to trochę lepsza sprawa niz w złym ale to i tak marność. Podobnie jak Eisenhower nie rozumiem strategii kupowania bo spada. Spójrzmy na nie tak dawne przykłady Netii czy Elektrimu - tam też chodziły spore paczki na spadkach ? A co się działo potem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister skarbu nie kumam IP: *.icpnet.pl 04.08.05, 23:35 Ja widzę, że Krosno ma bardzo dobre wyniki finansowe, a akcje są mocno niedowartościowane. mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=652705 Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Krosno 05.08.05, 09:42 Szanowni Panowie Prezydenci i Prezesi dla mnie już po 11 to było tanio, więc gdy spadło poniżej 10 nie mogłem zdzierżyć, sprzedałem z minimalnym zyskiem CSS (i lekkim żalem) i do przodu. Nie dostrzegam kiepskości krosna, ergo jakiś spryciarz coś tu kombinuje, za tydzień zobaczymy, czy szczurza intuicja, czy Panów analizy Odpowiedz Link Zgłoś