qfc 23.09.05, 02:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rozbawiony Re: Rusza przedwyborcza karuzela stanowisk IP: *.hsd1.wa.comcast.net 23.09.05, 08:25 Tak tez tak mysle Dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskulap Dobrze wiedzieć, że Deloitte to przytułek dla SLD IP: *.bphpbk.pl 23.09.05, 08:38 a może od razu połączyć tę "walczącą" partię i "uznaną" firmę konultingową ? Odpowiedz Link Zgłoś
osab Re: Dobrze wiedzieć, że Deloitte to przytułek dla 23.09.05, 11:34 Gdzieś ty widział SLD w Deloitte? Tam prezesem najdłużej był Paga który z SLD nic wspólnego nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskulap generał Czempiński to nie SLD ??? a to sorki IP: *.bphpbk.pl 23.09.05, 11:48 ups Odpowiedz Link Zgłoś
osab Re: generał Czempiński to nie SLD ??? a to sorki 23.09.05, 16:17 Nie wiem czy Czempiński to SLD, wiem natomiast, że do Deloitte przyszedł dobre 6 czy 7 lat po zakończeniu pracy "państwowej". Jeżeli tak będziemy liczyć, to w Polsce mamy tysiące "przechowalni komuchów" czyli firm które zatrudniają np. byłych członków PZPR. Było tego parę milionów sztuk i nie wszyscy pomarli czy odeszli na emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były "RUCH"owiec Re: Rusza przedwyborcza karuzela stanowisk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:11 Żal mi mojej starej firmy "RUCH".Z niej doprawdy można jeszcze wiele wyciągnąć. ona nie musi stracić swojej dominującej pozycji na rynku koloprtażu prasy i handlu artykułami impulsowymi( pierwszej potrzeby) ale jeszcze ją umocnić . Jednak co wybory to zmiana zarządu. To wpływa destrukcyjnie na firmę, na jej pozycję na rynku, na konkurencyjność, na jej postrzeganie itp. Biedni są też ludzie na zwykłych normalnych stanowiskach ( tak ja ja kiedyś)Na nich działa to demobilizująca. Noie wiedzą jaka będzie nowa strategia firmy. Każdy się boi ,że to co robił do tej pory to było złe! Że tak będą oceniać ich nowi zwizrchnicy,szukający dziury w całym by tylko zwalniać ludzi , bo Mają nowych na ich miejsca. Taki scenariusz niestety sprawdza się , jeśli nie w 100 % to w 99% na pewno. Oby obietnice o uczciwych konkursach na stanowiska kierownicze nie były czystą fikcją. W każdym razie ja w nie nie wierzę !!!!!!!!!!!!! I choćby na tym przykładzie sprawdzę czy PO i PiS kłamali ,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manty Re: Rusza przedwyborcza karuzela stanowisk IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.05, 09:20 Za pół roku jeśli wygrają popiści, wszędzie,od sprzątaczki po dyrektora będą nasi.Za rok za bałagan obarczą Żydów i esbeków oraz jak zwykle komunę. Żydom nie dadzą rady,skupią się więc na bezzębnych staruszkach reprezentujących tzw.komunę.Na szczęscie sami się zagryzą, po trzech latach pozo9stanie po nich tylko obłuda i zapuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Jak daleko choroba moze sie posunac, nie do wiary IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.09.05, 09:45 Czy spoleczenstwo jest az tak mentalnie chore ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgmaria Re: Rusza przedwyborcza karuzela stanowisk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:00 Świetnie napisane, owijanie w bawełnę ogłupia do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegtr Re: Rusza przedwyborcza karuzela stanowisk IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:21 Nie mamy takich scenariuszy. Nie mamy żadnego gabinetu cieni - zapewniał nas Zbigniew Chlebowski z PO typowany na ministra finansów w nowym gabinecie. - Nie będzie żadnych synekur - mówił niedawno "Gazecie" Kazimierz Marcinkiewicz (PiS) buhahaha, przeciez to jest dawno ustalone. po to są wybory, partie itd:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozyryss Re: Rusza przedwyborcza karuzela stanowisk IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 23.09.05, 10:47 Najniger lub Schetyna na prezesa KGHM, juz trabi sie od jakiegos czasu. Zaczyna sie karuzela stolkow. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryga Orlena nagrodą dla Rafała? 23.09.05, 11:37 Czyżby nagroda dla Zagórnego za PZU i Eureko? To po co ta ściema z komisją śledczą ws. PZU i jej wnioskami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtr_wawa Re: Orlena nagrodą dla Rafała? IP: 217.153.34.* 23.09.05, 13:07 Przeciez to AWS zarobil na transakcji - a Buzek to teraz wielki platformista. Wniosek jest jeden - trzeba szybko prywatyzowac panstwowy majatek, zeby wszyscy ci, ktorzy chca sie dostac do koryta wiedzieli, ze jest ono puste. Nota bene - bardzo ciekawa prywatyzacja PGNIGe - inwestorzy zarobili ponad 30%. Rozumiem, ze znow nikt nie byl w stanie prawidlowo okreslic wartosci PGNIGU przed emisja i ktos chcial, zeby fundusze na tym zarobily... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIA TKM w wydaniu PO i PiS będzie taki sam jak zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś