Gość: KRACH IP: *.net.autocom.pl 15.11.05, 18:41 www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1362260haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: balon IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.05, 21:04 Co to za artykuł z tym balonem? Już parę razy próbowałem się wbić ale chyba przebudowują stronę. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: balon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:22 spróbuj, ale tak www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1362260 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: balon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:27 Wszystko to mądre i logicznie uzasadnione Panie KRACHu, ale wbrew tym wszystkim prognozom, nasza giełda ma się jak na razie całkiem nieźle. I, moim zdaniem, prędzej WIG-20 pobije rekord wszechczasów, niz zwali się do 1800 pkt. Nie twierdzę, że tak właśnie będzie, wydaje mi się jedynie, że jest to bardziej prawdopodobne od krachu (z małej litery). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRACH Re: balon IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 11:21 zapowiedzi zniesienia podatku giełdowego zamieszały w mojej prognozie. No bo kto będzie chciał sprzedać przed styczniem jak za 1,5 mies. nie zapłaci podatku??? Zaczyna brakować podaży, co przy takim samym popycie spowoduje wzrost indeksu. Dlatego nawet niewielkie, pułapkowe przekroczenie szczytów możliwe. Przyznaje się że po wzroście do 2450 oczekiwałem spadku, ale politycy zapowiedzią zniesienia podatku giełdowego sprawili że ta moja prognoza będzie nietrafiona. No ale kto się tego spodziewał???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elek Re: balon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 11:26 Obawiam sie, że będę musiał odpowiedzieć tak, jak tego wymaga sytuacja. Analizujesz Kolego przebieg notowań giełdowych z bardzo subiektywnego punktu widzenia. A do tej pory co trzymało notowania na tak wysokim pułapie? Nadzieje na zniesienie owego podatku? I na podstawie jedynie tych nadziei warto było inwestować na bądź co bądź prowincjonalnym rynku setki milionów dolarów? Odpowiedz Link Zgłoś
duralex Re: balon 17.11.05, 09:44 Być może jest to i szaleństwo ale nie bawmy sie w psychiatrów. Korzystsjmy póki czas. Odpowiedz Link Zgłoś