Gość: dorota751 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 20:50 No i co ja mam teraz zrobić z tymi akcjami? Tylko bez kazań proszę . Spadają i spadają... czy widzicie szanse na wzrost powyżej 4 zeta? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Calm Re: PGNiG :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 21:00 Jedyne do kogo można mieć teraz pretensje to do wyborców. Rząd jaki jest każdy widzi. Wstyd na pół świata. Start o wiele gorszy od SLD a to dopiero początek. Oby tylko ci ""fachowcy od wszystkiego"" nie doprowadzili nas do Argentyny... A co do akcji to trzymaj. Będzie OK. Też je mam w portfelu. PGNIG + wielka cierpliwość = zysk Nie jest to typ akcji na których zarabia się z dnia na dzień, ale będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: PGNiG :( 29.11.05, 11:29 Premier: PGNiG nie zostanie wycofane z giełdy (PAP, tm/29.11.2005, godz. 11:19) Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo nie zostanie wycofane z giełdy - zapowiedział we wtorek premier Kazimierz Marcinkiewicz. "Ja widzę bardzo dobrą przyszłość dla PGNiG na giełdzie" - powiedział premier. I chodź, pomaluj mój świat :DDDDDDD Obstawili swoich na stołkach i od razu PGNiG najlepszy :D Kocham ten rząd ;) Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: PGNiG :( 29.11.05, 11:37 Następna informacja 12 grudnia po NWZA jak już będzie Zarząd, a następny krok 16 grudnia - WIG20 :) No to PGNiG pójdzie w końcu na północ :) Jeszcze pozostało czekać na informcje o braku nacjonalizacji i już w ogóle miodzik :P Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiL Re: PGNiG :( IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 29.11.05, 14:05 nie rozumiem o co chodzi Ci w tym tekscie: 12 grudnia po NWZA jak już będzie Zarząd Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: PGNiG :( 29.11.05, 14:07 12 ma być Nadzwyczajne Wale Zgromadzenie Akcjonariuszy PGNiG i mają być dalsze kroki podjęte z Zarządem. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FiL Re: PGNiG :( IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 29.11.05, 14:15 Jeden który został zawieszony (Foltynowicz), bo Kossowski i Kamiński natychmiastowo zrezygnowali, powinien został wywalony, mogą jeszcze czepić sie Kroka, a po za tym rozpiszą konkursy na stanowiska wywalonych członkow zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: PGNiG :( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.05, 11:49 Pani Doroto, spokojnie.Z takimi emocjami raczej z dala od giełdy. Odpowiedz Link Zgłoś
hurtor Re: PGNiG :( 29.11.05, 12:18 "Gdy padają słowa, jak nacjonalizacja, ściąganie z giełdy PGNiG, to ja mam przekonanie, że to są słowa na wyrost. Nic złego z tą spółką się nie stanie, stanie się dużo dobrego. (...) Ja widzę bardzo dobrą przyszłość dla PGNiG na giełdzie" - powiedział premier. "Należy tak przekształcić PGNiG, by po pierwsze szybciej usamodzielnić Gaz System, zabezpieczyć polskie władztwo nad tą częścią EuroPolGazu, właśnie po to by sama spółka PGNiG mogła być dalej prywatyzowana, mogła dalej się rozwijać, mogła dalej funkcjonować w sposób dla tego rynku pozytywny" - dodał. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIS Re: PGNiG :( IP: *.wieszowa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 16:04 Dobra wiadomość , -(patrz FORUM AKCJA )ZAPOWIEDZIAŁEM TO JUŻ W SOBOTĘ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś