Gość: lol IP: *.uni.lodz.pl 15.12.05, 10:40 w ktorych domach maklerskich istnieje mozliwosc dokonania krotkiej sprzedazy? mam konto w kredyt banku, ale tam tego nie maja:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oj oj oj Re: krotka sprzedaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:07 wydaje mi się że musisz otworzyć sobie rachunek praw pochodych żeby móc dokonywac takiej transakcji, a poza tym to czy na UŁ takich rzeczy nie uczą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: krotka sprzedaz IP: *.uni.lodz.pl 16.12.05, 22:50 nie bardzo rozumiem sens i intencje tej odpowiedzi. swoja droga, skad wiesz, ze jestem z uł???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: krotka sprzedaz IP: *.uni.lodz.pl 16.12.05, 22:55 juz wiem skad wiesz:), a ja mam klopoty ze wzrokiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: krotka sprzedaz IP: *.aster.pl 16.12.05, 15:32 na stronie GPW masz wypisane wszystkie biura prowadzące krótką sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: krotka sprzedaz IP: *.chello.pl 16.12.05, 23:00 lol z dalea unikaj giełdy, skoro nie zauważyleś swojego ip, to nie zauwazysz nic na giełdzie Odpowiedz Link Zgłoś