Gość: donna IP: *.aster.pl 30.12.05, 23:42 Czy moze ktoś wie dlaczego dzisiaj tak się powyrabiało na Sprayu? Co to było?! Ps. Noworoczne życzenia samej zieleni dla wszystkich!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Spray - o co chodz? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.12.05, 09:13 Ja chcę kupić :) taniej oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Spray - o co chodz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:54 też już o to pytałam kilka wątków niżej. mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=3227http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=3227 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: Spray - o co chodz? IP: *.aster.pl 31.12.05, 12:06 wiem, że pytałaś, ale postanowiłam zamieścić wątek jeszcze raz tym razem z rzeczonym Sprayem w tytule, moze kto zauważy... Ps. a to na interii to co?! Pozostaje mi mieć nadzieję, że moje stracone pieniądze również nie istnieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duli Re: Spray - o co chodz? IP: *.chello.pl 31.12.05, 17:24 O co chodzi z tą INTERIĄ ? bo nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Spray - o co chodz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:39 Sprawdź notowania Spraya z 30 grudnia. Co ma znaczyć interwencja nadzoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: Spray - o co chodz? IP: *.aster.pl 01.01.06, 17:55 INTERWENCJA - faza sesji w trybie notowań rynku jednolitego w której żaden z uczestników nie może wprowadzać ani usuwać zleceń z systemu informatycznego giełdy. Jedynie członkowie Giełdy, pełniący funkcję animatora mogą dokonywać modyfikacji złożonych przez siebie zleceń w celu zwiększenia płynności i zmniejszenia istniejącej przy danym teoretycznym kursie otwarcia, nierównowagi. Modyfikacja może być dokonana przy zachowaniu zasad: zwiększenie wolumenu zlecenia, zwiększenie ceny zlecenia kupna, zmniejszenie ceny zlecenia sprzedaży A tak konkretnie to czego należy się spodziewać?????? Odpowiedz Link Zgłoś