Dodaj do ulubionych

Spray - o co chodz?

IP: *.aster.pl 30.12.05, 23:42
Czy moze ktoś wie dlaczego dzisiaj tak się powyrabiało na Sprayu?
Co to było?!
Ps. Noworoczne życzenia samej zieleni dla wszystkich!!!! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Spray - o co chodz? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.12.05, 09:13
      Ja chcę kupić :) taniej oczywiście ;)
    • Gość: mad Re: Spray - o co chodz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:54
      też już o to pytałam kilka wątków niżej.
      mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=3227http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=3227
      • Gość: donna Re: Spray - o co chodz? IP: *.aster.pl 31.12.05, 12:06
        wiem, że pytałaś, ale postanowiłam zamieścić wątek jeszcze raz tym razem z
        rzeczonym Sprayem w tytule, moze kto zauważy...
        Ps. a to na interii to co?! Pozostaje mi mieć nadzieję, że moje stracone
        pieniądze również nie istnieją...
        • Gość: duli Re: Spray - o co chodz? IP: *.chello.pl 31.12.05, 17:24
          O co chodzi z tą INTERIĄ ? bo nie kumam
          • Gość: mad Re: Spray - o co chodz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 18:39
            Sprawdź notowania Spraya z 30 grudnia. Co ma znaczyć interwencja nadzoru?
            • Gość: donna Re: Spray - o co chodz? IP: *.aster.pl 01.01.06, 17:55

INTERWENCJA - faza sesji w trybie notowań rynku jednolitego w której żaden z
              uczestników nie może wprowadzać ani usuwać zleceń z systemu informatycznego
              giełdy. Jedynie członkowie Giełdy, pełniący funkcję animatora mogą dokonywać
              modyfikacji złożonych przez siebie zleceń w celu zwiększenia płynności i
              zmniejszenia istniejącej przy danym teoretycznym kursie otwarcia, nierównowagi.
              Modyfikacja może być dokonana przy zachowaniu zasad:

zwiększenie wolumenu zlecenia,
              zwiększenie ceny zlecenia kupna,
              zmniejszenie ceny zlecenia sprzedaży

A tak konkretnie to czego należy się spodziewać??????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka