Dodaj do ulubionych

CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DOCHóD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:42
DZIś PODWOIłEM TO CO ZAROBIłEM PRZEZ OSTATNI MIESIąC Miedzy innymi dzięki
biotonowi, getinowi, fmidu6 pozdrawiam:D::D
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 22:01
      a ja w ciagu kilku dni podwoiłem dzięki capitalowi, prochnikowi, biotonowi i
      alprasowi :)
      • Gość: juancruz Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 22:08
        czy to znaczy, ze wskakujecie w papier jak wzrasta i wyskakujecie po paru
        godzinach czy na nastepny dzien?

jak to u Was wyglada?
        • Gość: ziomeek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 22:15
          MOZE TO ZABAWNE ALE TROSZKE INFO WZIOłEM Z TEGO FORUM NP. BIOTON ALE FMIDU6 SAM
          WYMYśLIłEM NARAZIE TRZYMAM TYLKO GETIN SPRZEDAłEM
        • Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 22:17
          małą kasą nie ma co się bawić w daytrading, a taką dysponuję. do capitala
          wszedlem intuicyjnie (po okolo 20 zl). wszedlem, bo spalilem sie na korekcie z
          16 do 11 zł. wowczas wyszedlem po 14 zeta i zrobilem wielki blad. teraz wiem,
          ze trzeba byc cierpliwym. to jesli chodzi o capital. druga moja spolka -
          prochnik, wszedlem w dobnrym momencie, na ostatnim spadku do bodaj 1,18 (kupilem
          po 1,26) i trzymam. i kolejna, wszedlem na wzroscie w bioton po info prezesa w
          tvn24 o sporych zyskach i mysle, ze sie nie pomylilem. ki3edy wyjde? jak zysk
          bedzie taki, ktory bedzie mnie zadowalal. capital na 100, prochnik minimum 2,5
          zl, bioton - nie mam szacunkow - ale 20 zl jeszcze w styczniu. mam jeszcze
          alprasa po kursie wyzszym niz dzisiejszy. i wiem, ze nie poplyne.
          • Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 22:19
            acha - i czytam to forum oraz forum na bankierze i parkiecie. i wyciagam
            "srednia" ;)
          • Gość: siurak Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 22:59
            cierpliwym trzeba byc to fakt, ale nie powiedzial bym ze w przypadku takich
            akcji jak capital :) moim zdaniem to niebezpieczny papier ktory w kazdym
            momencie moze poplynac w dol
            • Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 23:31
              do 20 spadnie, to i tak nie strace ;) luzik :) a capitalem to sie jeszcze
              zdziwicie pozytywnie i to w styczniu... pozdro. i zeby nie bylo, ZE naganiam.
              wiem co mowie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka