Gość: ziomeek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 21:42 DZIś PODWOIłEM TO CO ZAROBIłEM PRZEZ OSTATNI MIESIąC Miedzy innymi dzięki biotonowi, getinowi, fmidu6 pozdrawiam:D::D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 22:01 a ja w ciagu kilku dni podwoiłem dzięki capitalowi, prochnikowi, biotonowi i alprasowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juancruz Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 22:08 czy to znaczy, ze wskakujecie w papier jak wzrasta i wyskakujecie po paru godzinach czy na nastepny dzien? jak to u Was wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomeek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 22:15 MOZE TO ZABAWNE ALE TROSZKE INFO WZIOłEM Z TEGO FORUM NP. BIOTON ALE FMIDU6 SAM WYMYśLIłEM NARAZIE TRZYMAM TYLKO GETIN SPRZEDAłEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 22:17 małą kasą nie ma co się bawić w daytrading, a taką dysponuję. do capitala wszedlem intuicyjnie (po okolo 20 zl). wszedlem, bo spalilem sie na korekcie z 16 do 11 zł. wowczas wyszedlem po 14 zeta i zrobilem wielki blad. teraz wiem, ze trzeba byc cierpliwym. to jesli chodzi o capital. druga moja spolka - prochnik, wszedlem w dobnrym momencie, na ostatnim spadku do bodaj 1,18 (kupilem po 1,26) i trzymam. i kolejna, wszedlem na wzroscie w bioton po info prezesa w tvn24 o sporych zyskach i mysle, ze sie nie pomylilem. ki3edy wyjde? jak zysk bedzie taki, ktory bedzie mnie zadowalal. capital na 100, prochnik minimum 2,5 zl, bioton - nie mam szacunkow - ale 20 zl jeszcze w styczniu. mam jeszcze alprasa po kursie wyzszym niz dzisiejszy. i wiem, ze nie poplyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 22:19 acha - i czytam to forum oraz forum na bankierze i parkiecie. i wyciagam "srednia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurak Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 22:59 cierpliwym trzeba byc to fakt, ale nie powiedzial bym ze w przypadku takich akcji jak capital :) moim zdaniem to niebezpieczny papier ktory w kazdym momencie moze poplynac w dol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: CHCIAłEM SIE POCHWALIć DZIś PODWOIłEM SWóJ DO IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.01.06, 23:31 do 20 spadnie, to i tak nie strace ;) luzik :) a capitalem to sie jeszcze zdziwicie pozytywnie i to w styczniu... pozdro. i zeby nie bylo, ZE naganiam. wiem co mowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś