Dodaj do ulubionych

ALC - ALCHEMIA

09.01.06, 17:49
Hejka!

Transakcje pakietowe:

Nazwa Kurs Obrót tys. zł Wolumen
ALCHEMIA 57,90 5206,8 44964

No to ALC idzie w kosmos :D

Reszta tutaj (SWZ tam też jest):

gielda.wp.pl/index.html?a=1&b=1&c=11&POD=6&P[obr]=pa&P[numer]=8147103&fromChan=1&ticaid=1df2
Pozdrawiam!

Honorcia
Obserwuj wątek
    • Gość: MarKs Re: ALC - ALCHEMIA IP: 83.168.96.* 09.01.06, 18:08
      Jest tu jakis prorok? Jakie otwarcie jutro na alchemii?? 40? 45? 50?
      Glosowanie czas zaczac:D

Pozdr
    • Gość: ostrzegam Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:01
      Nie kupujcie Alchemii, Skotanu, Boryszewa. Zarobek niepewny i duże ryzyko. To
      tylko nadmuchane balony bez fundamentów. Pękną już wkrótce.
      • Gość: grochal Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:11
        boryszew bez fundamentów??!!?? masz tupet! wiesz ile on kosztowałby, gdyby nie
        dwa splity? pomnóż dzisiejszą cenę przez 50.
        • Gość: JS Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:37
          ........to splity mają mają wpływ na wycenę spółki ??
          długo nad tym myślałeś ??
      • Gość: Borys is geil Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:18
        ir.boryszew.com.pl/ufiles/File/Prezentacje%20PL/Krotka%20Grupa%202005%2011%2002%20final%20PL.pdf
        Enjoy
      • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 09.01.06, 23:11
        ...zanim to wkrótce nastąpi, pozwól, że zabiore swoje zyski :)

Honorcia
    • Gość: Jasiek Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.01.06, 23:14
      Na gielde wchodzi teraz kupe zwyklych ludzi, ktorzy czuja dobry zarobek. Pewnie
      kupuja takie nadmuchane balony. A tacy czesto dostaja po dupie. Ja czuje, ze
      jakas korekta moze sie pojawic.
      • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 09.01.06, 23:20
        To niech kupują, to wolny kraj :) Każdy balon jest dobry :D A Wy faceci, aż dziw
        bierze, że nie lubicie balonów :B Ech! Gdzie są chłopcy z tamtych lat... La la
        la... :)))))))

PS.A może lubicie? ;)

Honorcia
        • Gość: JS Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:04
          ......a jakiego rozmiaru dotyczy Twoja oferta ?
    • Gość: mm Re: ALC - ALCHEMIA IP: 193.24.24.* 10.01.06, 10:00
      witam, masz MSP? z tego co pamiętam kupowałaś wczoraj po 20,7
      • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 10.01.06, 10:04
        Mam :)

Honorcia
        • Gość: mm Re: ALC - ALCHEMIA IP: 193.24.24.* 10.01.06, 10:18
          masz na dzisaj jakieś typy, domyślam się że będziesz meczyć jeszcze ALCH, masz
          może SANWIL?
          • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 10.01.06, 10:24
            Nie mam SANWIL :) Boję się grać na mniej niż <1 zł SWZ to był wyjątek, za krótko
            jestem na GPW, żeby się nimi bawić, chociaż obecnie ALC nie jest również
            bezpieczne :D

ALC i MSP, za wiele się dzieje na ALC, żeby mieć czas na inne :D

Honorcia
    • Gość: GUSKA Re: ALC - ALCHEMIA IP: 195.116.1.* 10.01.06, 13:54
      honorcia bawisz sie jeszcze w alchemie...
      moz e w nia wejsc albow msp...
      co ty na to
      • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 10.01.06, 14:42
        Ja w nich jestem :D

Honorcia
        • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 10.01.06, 15:02
          Wczoraj poleciało 14.000 akcji za 21.00 zł? Zastanawiające... Nie uważacie?
          300.000 zł tak po prostu wyłożyć na ALC bez żadnej informacji pozytywnej? Jakoś
          nie chce mi się w to wierzyć, coś albo się szykuje albo ten człowiek ma nierówno
          pod kapeluszem. Zapewne 300.000 zł to nie jest wszystko, co posiada i inwestuje
          w inne spółki, więc można mówić, że już lepszy inwestor. Jakie są Wasze opinie w
          tej kwestii?

Mógł spokojnie powolutku skupować i na pewno miałby lepszy kurs - bardziej
          opłacalny niż 21.00 zł.

Honorcia
          • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 10.01.06, 15:03
            A! Przepraszam, chodziło mi o MSP :P

Honorcia
            • Gość: GUSKA Re: ALC - ALCHEMIA IP: 195.116.1.* 10.01.06, 15:30
              honorcia nie przejmuj sie...
              kto inteligentny ten zalapal o co chodzi...
          • Gość: bandit600 Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:15
            naprawde podziwiam...

ale podziwianie pomijam. czy Ty wiesz może hurtor o tym skromnym fakcie, ze na
            GPW prócz prywatnych jest masa inwestorów instytucjonalnych, które kupują nie
            tylko za setki tysięcy ale i miliony? czy wiesz może, że są fundusze akcji,
            OFE... i różne inne? zresztą nawet dla inwestora indywidualnego 300tys to wcale
            nie zawsze duzo. i jeszcze jeden fakt zauwazyc musisz... ktoś lekka reka kupi
            14tys akcji... bo ktos inny lekka reka je sprzedal.

wszyscy tu cieszymy sie z Twoich sukcesow, ale Twoj organizm jest chyba
            strasznie rozgrzany. a czy masz juz prawa poboru na alchemie?

pozdrawiam.
            • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 13:36
              To jakieś nieporozumienie :) ...jak wspomniałam wcześniej, przeprosiłam za
              pomyłkę, pisałam w tamtym poście o MSP a nie o ALC, i dla mnie wciąż nie jest
              zrozumiały fakt, że ktoś kupuje 13000-14000 akcji za kurs 21.00, kiedy spokojnie
              mógł skupować po 19.55, bo taki wtedy był kurs na MSP. Tak dla mnie 300.000 zł
              wydane tak po prostu na zakup za 21.00, kiedy można było kupić taniej (nie było
              żadnych pozytywnych informacji ze spółki MSP), to jest bardzo dziwne.

Honorcia
              • Gość: bandit600 Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:30
                gdyby mozna bylo kupic taniej to warset sam taniej przeprowadzilby ta
                transakcje. moze po prostu nie bylo takiej ilosci akcji wystawionych do
                sprzedania taniej? bo sama cena to nie wszystko... dla niektorych graczy bardzo
                istotna jest plynnosc.

pozdrawiam.
    • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 10.01.06, 18:25
      Informacja o transakcjach osoby mającej dostęp do informacji poufnych lub osoby
      blisko związanej
      (Emitent - PAP - wtorek, 10 stycznia 17:51)

Podstawa prawna: Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach
      osób mających dostęp do informacji poufnych

Raport bieżący nr 2/2006

Emitent informuje, że na podstawie zawiadomienia otrzymanego w dniu 10.01.2006
      r. od Pana Aleksandra Maciejowskiego powziął informację, że Zakłady Garbarskie
      Skotan S.A. z siedzibą w Skoczowie dokonały transakcji nabycia akcji Alchemia
      S.A.. Treść zawiadomienia : 1) imię i nazwisko osoby obowiązanej do przekazania
      informacji; Aleksander Maciejowski 2) wskazanie przyczyny przekazania
      transakcji, z określeniem więzi prawnej łączącej osobę obowiązaną do przekazania
      informacji z emitentem; Skotan S.A podmiot, który nabył akcje Alchemia S.A. jest
      w rozumieniu przepisu art. 160 ust. 2 pkt. 4 lit. A ustawy osobą blisko związaną
      – Pan Aleksander Maciejowski jest Członkami Rady Nadzorczej Skotan S.A. i
      Członkami Zarządu Alchemia S.A. 3) wskazanie instrumentu finansowego oraz
      emitenta, których dotyczy informacja; Akcje Alchemia S.A. 4) rodzaj transakcji
      (kupno lub sprzedaż) i tryb jej zawarcia; Nabycie akcji Alchemia S.A. z siedzibą
      w Brzegu, ul. Krakusa 3 Transakcja na rynku regulowanym, sesyjna zwykła 5) data
      i miejsce zawarcia transakcji; a) data złożenia transakcji 04 stycznia 2006 r.
      b) data rozliczenia transakcji 09 stycznia 2006 r. c) miejsce transakcji Giełda
      Papierów Wartościowych w Warszawie. 6) cena i wolumen transakcji; 700 akcji
      (ilość nabytych akcji) 134,00 zł (cena jednostkowa nabycia akcji) 7) data i
      miejsce sporządzenia informacji oraz podpis osoby przekazującej informację. 10
      stycznia 2006 r. - Brzeg.

Honorcia
    • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 11:04
      ALC pociąg ruszył, kurs północny :P

Honorcia
      • zajacpoziomka Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 11:10
        pociąg ruszył, ale powoli i ospale :-/
        • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 13:02
          Spokojnie :) Spadł kurs, ale zdążyłam sprzedać :D ...i zarobić i już odkupiłam :D

Honorcia
    • Gość: xxc Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:26
      Ciekawe kto kupił po 57,90 w pakietówce.No to powinna być niezła jazda w
      gorę.Dzisiąj na razie tego nie widać.
    • Gość: Artur Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:39
      Może o tej transakcji jeszcze mało kto wie.Myśle że też powinno być dobrze jak
      na kapitalu.Zobaczymy.Wchodze,napewno nie strace.
      • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 14:46
        Transakcja była 2 dni temu :D Już kurs poszedł z 40.90 na 45.00 na rozpoczęcie
        wczoraj. Ech... A co do ALC :) To już 3 okrążenie dzisiaj robię :P

Honorcia
        • Gość: Rooney Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 14:58
          Czesc w jakim biurze masz konto? biorac pod uwage ilosc operacji ktore robisz
          wnioskuje ze nie maja duzego haraczu.DZIEKI.PZDR
          • Gość: s42 Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.tbcn.telia.com 11.01.06, 15:04
            trzecie okrążenie przy takim bezruchu na ALC, no nieźle, to dzis DM zarobił na
            ALC więcej niż Ty :-)
          • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 15:05
            Honorcia!
            Przestań zgrywać inwestorkę, przecież widać, iż grasz na "papierze".
            • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:09
              Wiecie, co mnie interesuje, ile BM zarobiło na moich transakcjach?

Dla mnie liczy się mój zysk, w każdych ilościach. Poza tym za pewną ilość
              obrotów brutto w BM mam darmowy pakiet ofert kupna i sprzedaży, pozdrawiam! :)

Honorcia
              • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 15:12
                Musi całe twoje biur. mak. pękać ze smiechu, jak to czyta.
                • Gość: ość Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:13
                  Wiesio wyskocz na czat jak chcesz potruć!!!!!!!!!!!!
                • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:14
                  A niech pęka, mało mnie to interesuje. Ty swoje, a ja swoje idę dalej robić, ba,
                  lubię jak się ludzie uśmiechają i śmieją, ponoć to zdrowie. Widzisz, mało że
                  daje im zarobić, to jeszcze zdrowie im daję :) Pozdrawiam.

PS.Nie za bardzo rozumiem przejaw Twojej troski moimi finansami, masz coś do
                  nich? :)

Honorcia
                  • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 15:17
                    Każdy makler, jak ja, rozpozna, kto gra naprawdę, a kto blefuje, bo fajnie tak
                    błysnąć na forum. A obserwuję cię tu od dawna.
                    • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:21
                      Gość portalu: wiesio napisał(a):

> Każdy makler, jak ja, rozpozna, kto gra naprawdę, a kto blefuje, bo fajnie tak
                      > błysnąć na forum. A obserwuję cię tu od dawna.

Wow! :) A w Zajączka Wielkanocnego też wierzysz? ;)

Jest mi niezmiernie miło, że mnie obserwujesz od dawna, tylko nie mogę
                      zrozumieć, w jakim celu interesuje się mną tak wielce szanowny Pan Makler?

Jeżeli uważasz, że ja nie gram na GPW, tylko blefuję, to zaczynam mieć obawy co
                      do poziomu w przyszłości naszych Maklerów w Polsce.

Honorcia
              • Gość: xxxxx Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:17
                Honorcia powiedz czy jest możliwe ze Alchemia dojdzie do tej ceny albo
                wyżej.Dzieki.
                • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:18
                  Myślę, że jest możliwe i na to liczę :) Uważam, że to tylko kwestia czasu.

Pozdrawiam!

Honorcia
                  • Gość: Rooney Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 15:31
                    Odpowiedzialabys na to pytanie o biuro?.DZIEKI.PZDR
                  • Gość: xxc Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:31
                    Dięki Honorcia za odpowiedż.Mam prośbę.jeden na forum w Bankierze[po godzinach
                    szuka własnie tego linku co pisalaś.Czy byś była taka grzeczna i weszła na tą
                    strone i mu podała.Pozdrawiam.
                    • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:36
                      Nie rozumiem, jakiego linku? Z pakietem transakcji tam gdzie ALC?
                      Nie będę się specjalnie logowała, żeby napisać jeden link :)
                      Sam możesz przekazać. Tylko najpierw powiedz, o jaki link chodzi. Pozdrawiam.

PS.Pisałam wielokrotnie w jakim BM mam rachunek, nie będę się powtarzała.

Honorcia
                    • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:39
                      Transakcje pakietowe
                      16:56 09.01.2006
                      poniedziałek

Nazwa Kurs Obrót tys. zł Wolumen
                      02NFI 6,60 7934,8 601122
                      09KWIATKOWSKI 16,00 5754,4 179826
                      09KWIATKOWSKI 16,00 13481,5 421296
                      ALCHEMIA 57,90 5206,8 44964
                      COMP 73,80 4496,0 30461
                      SANWIL 0,85 5950,0 3500000
                      SKOTAN 100,00 11261,0 56305
                      SWARZĘDZ 0,75 2001,0 1334000

O link do tej informacji?

Honorcia
                      • Gość: xxc Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:45
                        Dzieki.Napisalem zebyon wszedł na to forum i niech sobie przeczyta.Jeszcze raz
                        wielkie dzięki.
                        • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:46
                          Proszę bardzo :) Takie informacje znajdziesz na gielda.wp.pl

Honorcia
                          • Gość: xxc Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:55
                            Na razie kupują po 45.00.Zobaczymy jutro otwarcie ok.50.Chyba jak ktoś w
                            pakiecie zapłacił 57.90 to też musiał wiecej niż my.Prawda co.Zpozdrowieniem.
                            • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:57
                              To się okaże, kupował 09.10.2006, kurs wystrzelił na otwarciu 10.01.2006 z 40.90
                              na 45.00, myślę, że może nie być tak, jak mówisz, ale to fakt, kupił jak dla nas
                              to drogo :) ...jak dla niego to pewnie tanio :D

Honorcia
                              • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 15:58
                                09.01.2006 :) kupował - mała poprawka.

Honorcia
                              • Gość: JS Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 16:03
                                ............zwłaszcza gdy okaże się ze kupującym był........Skotan
                                • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 16:29
                                  Pani Honorato
                                  Proszę się nie blamować. Pseudo-zarobkami, pseudo-wiedzą, idiotycznym
                                  wyciąganiem wniosków z ruchu na pakietówkach. Tu czasami zaglądają poważni
                                  inwestorzy, no chyba że w przyszłości ma Pani zamiar stworzyć kabaret.
                                  • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 16:35
                                    Cieszę się, że mogłam zapewnić im rozrywkę. A Ty zajmij się proszę lepiej swoimi
                                    sprawami, jak dla mnie EOT.

PS. Nie zapomnij przyznać się, do jakiego DM należysz, to odradzę znajomym
                                    założenie tam rachunku maklerskiego.

Honorcia
                                    • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 16:47
                                      W twoim, dlatego mnie to denerwuje, jak się popisujesz, a naprawdę nie masz czym.
                                  • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 16:48

> Tu czasami zaglądają poważni
                                    > inwestorzy, no chyba że w przyszłości ma Pani zamiar stworzyć kabaret.

A! :) Jeżeli myślisz, że na to forum zaglądają poważni inwestorzy, to Ty jesteś
                                    niepoważny (nie ujmując tym, którzy tutaj inwestują większe pieniążki niż ja).
                                    Jestem na GPW od października 2005 roku i uważam, że zrobiłam spory postęp
                                    zarówno pod względem wiedzy i zarobków, mnie cieszy każda kwota na + po
                                    prowizjach i zawsze będzie cieszyła.

Współczuję tym poważnym inwesterom, którzy tutaj zaglądają i zastanawiają się,
                                    czy kierować się moimi wypowiedziami i wywodami, zamiast pytać swoich doradców,
                                    naprawdę... I jest mi żal takich Maklerów jak Ty, że zamiast zajmować się
                                    poważnymi sprawami, to śledzą wypowiedzi kogoś takiego jak ja i to od dawna
                                    (ponoć)? - chcesz autograf? :)

Nigdy nie kryłam od jak dawna jestem na GPW, nigdy nie uważałam siebie za jakieś
                                    guru, po prostu biorę czynny udział tutaj, zaczęłam się interesować GPW
                                    bardziej, i nie widzę nic w tym złego, że dyskutuje z innymi, niektórymi tak
                                    zielonymi jak ja, a Ty zamiast podzielić się wiedzą, to wolisz szczekać i gryźć.

Honorcia
                                    • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 16:55
                                      Po prostu Honorato przestań bredzić w kwestiach technicznych, przestań
                                      kokietować "okrążeniami", ja wiem, że niektorzy tak mają, że dzień "bez
                                      samochwalstwa" to dla nich dzione stracony, ale trochę szacunku dla forumowiczów
                                      i dm bph.
                                      • Gość: s42 Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.tbcn.telia.com 11.01.06, 17:06
                                        no , niestety z tymi dzisiejszymi okrążeniami na ALC przy 3,5 % wzrostu to
                                        trochę przesadziłaś i wreszcie ktoś to wytknął, teraz czas na tekst z patelnią
                                        i wszyscy będą rozbawieni i wniebowzięci :-)
                                        pzdr
                                        • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 17:17
                                          hurtor napisała:

> Transakcja była 2 dni temu :D Już kurs poszedł z 40.90 na 45.00 na rozpoczęcie
                                          > wczoraj. Ech... A co do ALC :) To już 3 okrążenie dzisiaj robię :P
                                          >
                                          > Honorcia

Jak wspomniałam, 3 okrążenie robiłam i nie skończyłam 3.
                                          Pierwsze 44.30 - 44.90
                                          Drugie 44.30 - 44.90
                                          Trzecie 44.70 - ... Jutro się okaże ile.

A ile zarobiłam, wybaczcie, to moja słodka tajemnica. W każdym razie mnie to
                                          zadowala i obrotów mam więcej na rachunku. Pozdrawiam.

PS. Szkoda patelni na takich ludzi.

Honorcia
                                      • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 11.01.06, 17:12
                                        Rozśmieszasz mnie. Jak ktoś ma coś do mnie, to proszę, możecie pisać.
                                        Ty jesteś maklerem, czy adowkatem? Zdecyduj się.

A co do DM BPH, to ja poproszę Twoje imię i nazwisko :)
                                        Mam nadzieję, że IP, z którego piszesz, jest Twoim IP, bo jak już DM BPH otrzyma
                                        informacje, że jest tutaj pewna osoba, która podaje się za Maklera DM BPH,
                                        będzie mógł Cię utożsamić z Twoim prawdziwym ja, by egzekwować Twoje naganne
                                        zachowanie i nadszarpnięcie dobrej opinii DM BPH.

Czekam na imię i nazwisko.

Honorcia
                                        • Gość: Max Re: ALC - ALCHEMIA IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:19
                                          Jego IP nie zdobedziesz. Przynajmniej nie bez np. mojej pomocy.
                                          • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 11.01.06, 22:30
                                            No lustratorzy działajcie na polecenie pseudo-inwestorki Honorat.
                                            • Gość: mario Re: ALC - ALCHEMIA IP: 217.153.198.* 11.01.06, 22:42

> Nie pytajcie mariana, to baran taki sam jak "G".

Czy w wątku o sanwilu chodziło ci o mnie? Mario
                                              • Gość: makler13 Re: ALC - ALCHEMIA IP: 213.77.80.* 12.01.06, 12:19
                                                Czy Wy nie widzicie że g,wiesio to ta sama osba
                                                • hurtor Re: ALC - ALCHEMIA 12.01.06, 12:23
                                                  Mało mnie interesuje taka osoba, przestałam się przejmować takimi prostakami.
                                                  Ich miejsce jest w piaskownicy. Zawsze jakieś wyrzutki społeczne się trafią,
                                                  niestety.

Honorcia
                                                  • czlowiekzbuszu Re: ALC - ALCHEMIA 12.01.06, 13:30
                                                    Po prostu nie ma sie czym chwalic i takie bylo znaczenie tego co wiesiu pisal.
                                            • Gość: Max Re: ALC - ALCHEMIA IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:19
                                              Nie dzialam na jej polecenie. I nawet jej nie pomoge. Mowie tylko ze to sranie
                                              w banie z tym IP.
                                              • Gość: wiesio Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.chello.pl 12.01.06, 13:56
                                                Maklerze13, nie łącz mnie z g, wyraziłem się o nim dosadnie w innym wątku.
                                                Ponieważ taki z ciebie makler jak wóła koń, czy katolik z polityka UW, to
                                                śpieszę cię poinformować, że w samej Warszawie ip chello może mieć kilka, może
                                                kilknaście tysiecy. Czy wszyscy są wiesiami i g?
                                                • Gość: s42 Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.tbcn.telia.com 12.01.06, 14:58
                                                  nie wiadomo czy sie smiac czy płakac ?
                                                  dyskusje na tym forum to w przewazajacej wiekszosci pyskowka
                                                  powiedzcie czemu to sluzy ?
    • Gość: sqrfiel Re: ALC - ALCHEMIA IP: *.ocean.tuniv.szczecin.pl 12.01.06, 15:17
      Mordy ktUtko dziwki!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka