Gość: mario IP: *.net-partner.pl 17.01.06, 13:07 Mam pytanie -czy Greg o adresie /IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl/ to ten sam Greg co Greg o adresie /IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl/ .Ale pokręciłem.Dzięki za odpowiedź.Mario Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurtor Re: Do Grega 17.01.06, 13:09 Tak na marginesie, to dlaczego nie chcecie się tutaj zarejestrować, problem z IP byłby zbędny oraz z podszywaniem się. Honorcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Do Grega IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 13:13 No właśnie - ja się dzisiaj wieczorem zarejestruję. Zupełnie o tym nie pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Do Grega IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 13:13 Tak, wypowiedzi od 9:00-17:00 są z pracy (SDI), pozostałe z domu (Neostrada). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Do Grega IP: *.net-partner.pl 17.01.06, 13:19 Dzięki tak myślałem.Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racheela Re: Do Grega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:15 Ja juz tez zastanawialam sie nad tymi IP Grega. Zauwazylam np. ze ktoregos dnia w krotkim odstepie czasu pisal wlasnie na dwoch roznych IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Do Grega IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 13:59 No to się wszystko wyjaśniło. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_skce Re: Do Grega 17.01.06, 14:11 No to się zarejestrowałem. Innego podobnego nicku nie udało się wygospodarować. Większość greg'ów jest już zajęta. Spójrzcie na notowania - trwa promocja na zakup :-) Spekuła usilnie chce zdołować kurs, puścili już ze 300tys. a może nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś