Dodaj do ulubionych

PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED

13.02.06, 11:09
Obserwuj wątek
    • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 11:31
      Ja dziś w to wszedłem, w weekend miałem trochę czasu i przeanalizowałem sprawę,
      korekta ma sie ku końcowi, wystarczy popatrzeć na swieczki, pozatym popatrz też na wskaźniki wykupienia/wyprzednia rynku - według nich też nie bawem kurs powinen ruszyć do góry bo rynek już jest prawie całkowicie wyprzedany.
      Pozatym myślę ze Capital jeszczce trochę podpompuje cenę przed pp.
      Nawawet jak by korekta miałą potrwać jeszcze z 1dzień to cena raczej już nei spadnie, a myślę ze dziś SWISS zakończy dzień na małym plusie.
      Patrząc na samą korektę to ładna linia okoru sie utworzyła to też można wziąść na plus.

Ale jak uważasz, ja nie namawiam.
      • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 11:42
        Zwróć też uwagę na sesję 02.02, gdzie przy obrocie przekraczjącym 50 000 000, cena się wachała międzi ~14 a ~21zł.
        Chyba przy obecnej sytuacji nikt nie będzie chcial teraz tych akcji sprzedawać ze stratą.
    • rafio_1977 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 11:45
      ja dzisiaj w to wszedłem i mam nadzieje ze bedzie dobrze-technicznie to
      kształtuje sie formacja chorągiewki a wiadomo co to oznacza kontynuacje trendu
      wzrostowego z szansa ponad 90%
      • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 11:47
        hahahaha, ja tu sie wywnętrzniam a teraz zauważyłem ze źle przeczytałem tytół posta, zamiast CZAS przeczytałem CZY , :| coś mi na oczy padło ;)
        To przez ten monitor chyba ;), staruszek już nawale ale szkoda mi wycofać kasy z konta.
      • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 13:37
        Coraz bardziej mi sie podoba dzisiejsza sesja na SWISSie, no i ta jedna akcyjka rzucaka co jakiś czas... :]
        • rafio_1977 Re: lucky_82 sprostój o co ci chodzi? 13.02.06, 13:55
          • lucky_82 Re: lucky_82 sprostój o co ci chodzi? 13.02.06, 14:00
            Popyt bierze górę nad podarzą, rośnie obrót i do gry wchodzą więksi gracze.
            Narazie ~3.2% w górę, ale myślę ze może być pod koniec sesji więcej.
    • rafio_1977 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 15:46
      no gdzie ten raport -miał byc dzisiaj
      • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 16:05
        czemu tak kurs poleciał....?
        Na początku tego spadku ktoś puścił jakię 15k akcji, nie wiem czy to wynik paniki na ten ruch, czy co jest grane .........
        • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 16:08
          Może to wynik niepewności przed opublikowaneim raportu...
          Może ktoś puścił sporą część akcji do obiegu zeby rynek sie nasycił (Capital)...
          No ale ktos je przeciesz kupuje...więc narazie chyba nie ma co panikować...
          • lucky_82 Re: PANOWIE CZAS KUPOWAC SWISSMED 13.02.06, 16:15
            Dzien raczej sie zamknie na minusie, ale o ile raport nie będze najgorszy (rewelacji to chyba nie ma sie co spodziewać) to nie jest źle, chętnych na kupno nie brakuje a i obrót był dziś nie najgorszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka