Dodaj do ulubionych

doradztwo maklera

13.02.06, 14:50
witam po raz pierwszy. interesuje mnie inwestowanie z pomoca maklera, info od
maklera o ciekawych spółkach na parę sesji (kiedy kupić kiedy sprzedać). czy
wiecie jak to wyglada, gdzie takich usług szukać w których DM. kwota do
zainwestowania na poczatek 30k do 50k. Z biegiem czasu wiecej.dzięki za rady.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zasalamel Re: doradztwo maklera 14.02.06, 14:03
      To jest forum Sanwil,z pełnym szcunkiem dla Twoje osoby,nie zadawaj Takich
      pytań.Jak chcesz popisać,pisz o Sanwilu.
      • maciejzet Re: doradztwo maklera 14.02.06, 14:22
        zasalamel chyba coś ci sie pomyliło bo forum dotyczy GIEŁDY!!!
      • biel333 Re: doradztwo maklera 14.02.06, 14:29
        witam
        byłbym wdzieczny za rady w mojej sprawie ,a nie o bezzasadne komentarze Panie
        kolego
        pozdrawiam
        • dariuszkwiatkowski Re: doradztwo maklera 19.02.06, 18:17
          moę polecić usługi naszej firmy, choć nie są to usługi zarządzania papierami
          wartościowymi, ... niemniej jednak zapraszam: www.bof.com.pl
          • js.2 Re: doradztwo maklera 20.02.06, 22:33
            korzystając z okazji chciałbym polecić również usługi naszej firmy, choć nie są
            to usługi zarządzania papierami wartościowymi,....niemniej jednak zapraszam
            www.godny_pochówek.com.pl
    • adarbin Re: doradztwo maklera 20.02.06, 22:22
      Proszę o podanie kontaktu do siebie, umożliwię to czego Pan oczekuje
      • dariusz72 Re: doradztwo maklera 20.02.06, 22:49
        Biel333,ja z własnego skromnego doświadczenia powiem Ci tak,żaden makler nie
        doradzi nic sensownego,zaczynając inwestowanie na GPW próbowałem radzić się
        mojego,facet celowo wprowadzał mnie w błąd pieprząc głupoty w stylu ;spółka x w
        zeszły roku kosztowała 11zł,teraz kosztuje 40,więc jest strasznie
        przewartościowana,ostatecznie nie kupowałem i ....spółka x kosztuje dzisiaj
        80zł,to tylko przykład,ale odkąd zrezygnowałem z jego pseudodoradztwa i sam
        wyszukuje spółki na zyski nie mogę marudzić.Warto samemu,metodą
        porównań,czytania wskażników,analiz,wyszukiwać pt. cele do inwestycji.Kiedyś
        sam zadawałem pytania na forum czy warto kupić to czy tamto,jeden gość tak mnie
        za to opi....lił,że pomogło,spróbuj samemu,bez maklerów i naganiaczy.
    • skoko33 Re: doradztwo maklera 20.02.06, 22:52
      biel333 napisał:

> witam po raz pierwszy. interesuje mnie inwestowanie z pomoca maklera, info od
      > maklera o ciekawych spółkach na parę sesji (kiedy kupić kiedy sprzedać). czy
      > wiecie jak to wyglada, gdzie takich usług szukać w których DM. kwota do
      > zainwestowania na poczatek 30k do 50k. Z biegiem czasu wiecej.dzięki za rady.
      > pozdrawiam
      Odpowiadam:
      1. makler nie jest od doradzania, tylko jest od tego DORADCA INWESTYCYJNY z licencją.
      2. DORADCA INWESTYCYJNY bieże za konsultację z Tobą, średnio 500 pln/ godzinę, przygotowanie analizy spółek 2000 -15000pln
      3. pomimo starań doradców inwest. analizy mogą się sprawdzać od 0% do 100%, (poczytaj analizy tygodniowe lub miesięczne na stronach giełdowych:
      akcje.net , www.inwestuj.net/ ,
      www.wgi.com.pl/archiwum_analiz,all )
      Sam musisz " trzymać ręke na pulsie " lub z mniejszym stresem wejść w fundusze TFI.
      To tyle, cześć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka