Dodaj do ulubionych

Lubawa - korekta.

12.04.06, 18:42
Witam.

Wszedłem dzisiaj w tą małą spekulacyjną spółeczkę gdyż cieszy się dużym
zainteresowaniem. Zapakowałem się ostro po 9,8. Czy ktoś z tu obecnych
przeprowadzał ostatnio głębszą analizę? Moim zdaniem ma miejsce koniec
korekty i będą powroty na pułap 15-16. Nie wiem tylko jak się odbije info że
pani ewa sypie.
Obserwuj wątek
    • inkoi Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 19:28
      normalka, bakowało jej na zakup pp to sprzedała pakiecik, z odbiorem inf może
      być róznie, pewnie teraz wszyscy sie boja bardzo jutrzejszego open - a te może
      nas zaskoczyć :-)
    • janek_tulipanek Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 19:48
      na twoje zyczenie glebsza analiza:

a mianowicie nie znasz fundamentow spoki?
      moze nawet nie wiesz czym sie zajmuje?
      widziales ze rosla teraz troszke spadla i liczysz na odbicie?

To jest smutne ale najpierw kupic a potem robic "glebsze" analizy tragedia
      zycze ci tylko zeby sie odbilo i zebys zarobil przynajmniej te 10% i wytedy
      wyskakuj szybciutko
      • aloha11 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 20:07
        Właśnie o takim podejściu do inwestowania pisałem w poście o ELKU. Tut666
        myślałem , że rozsądniejszy z Ciebie inwestor. Życzę jednak wzrostów. Mario
        • tut666 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 20:18
          dzieki. pierwszy raz wszedłem w tego rodzaju spółke, gdyż przeważnie gram
          na "solidnych". czekam więc na uwagi dotyczące lubawy a nie tego kto ma co do
          powiedzenia nt mojej metody gry - bo nie o to mi chodzi
      • tut666 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 20:13
        kim ty jesteś? gram już kilka lat i znam branże chyba wszystkich spółek na gpw.
        zwykła analiza u mnie przed zakupem to komunikaty z miesiąca i raporty z n lat.
        techniczną robie na pełnym ispagu. wyszło to co wyszło. "głębszą" analize robi
        sie wiele godzin, na co nie mam czasu. wiec napisz mi jeszcze raz w czym masz
        problem bo nie bardzo rozumiem
        • aloha11 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 20:38
          Jestem tylko cienkim bolkiem,jak to kiedyś pisał mietek. Nigdy jednak jeszcze
          nie pytałem nikogo na tym ani innym forum w co mam włożyc swoją kasę i w jaki
          sposób mam to zrobić. Powiem więcej i to bolkiem, który interesuje się spółkami
          którymi nawet pies z kulawą nogą by sie nie chciał i jest mi z tym dobrze.
          Zadajesz pytanie na forum dopiero jak odkryłes, że zrobiłeś błąd? Oj
          doswiadczony inwestorze, nie tędy droga. Co do sprzedaży akcji przez Panią
          Ewe , to Ty taki doświadczony inwestor i masz obawy jak to wpłynie na kurs?
          Pomyśl też co robi tam Karkosik.
          W najbliższym czasie spadki i sraczka dla wiekszości,w póżniejszym jednak
          zarobek dla nielicznych. Mario
          • aloha11 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 20:53
            tut666 napisał:

> kim ty jesteś? gram już kilka lat i znam branże chyba wszystkich spółek na
            gpw.
            >
            > zwykła analiza u mnie przed zakupem to komunikaty z miesiąca i raporty z n
            lat.
            >
            > techniczną robie na pełnym ispagu. wyszło to co wyszło. "głębszą" analize
            robi
            > sie wiele godzin, na co nie mam czasu. wiec napisz mi jeszcze raz w czym masz
            > problem bo nie bardzo rozumiem

To jednak nie ja chyba byłem adresatem tego postu? Musisz sam ocenić sytuację
            bo w najbliższym czasie może ostro pobujać kursem i wcale nie musi to być miłe
            dla niedoswiadczonych .Trzeba czekac na dalsze ruch innych z zarządu i wtedy
            będzie już coś wiadomo. Życzę powodzenia i zysków. Mario
            • tut666 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 21:09
              tak, to nie Ty byłeś adresatem tego postu. mam pewne obawy bo pierwszy raz
              inwestuję w tak ewidentną spekułę. duże wahania mnie nie ruszają. prawie zawsze
              ustalam sobie racjonalnego stopa, kilka miesięcy temu przy nieco innej
              koniunkturze uśredniałem kurs kupna. wybaczcie mi tego całego posta - to nie
              był dobry pomysł.
              • aloha11 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 21:12
                spoko. Mario
          • tut666 Re: Lubawa - korekta. 12.04.06, 21:04
            > Jestem tylko cienkim bolkiem,jak to kiedyś pisał mietek. Nigdy jednak jeszcze
            > nie pytałem nikogo na tym ani innym forum w co mam włożyc swoją kasę i w jaki
            > sposób mam to zrobić. Powiem więcej i to bolkiem, który interesuje się >
            spółkami

nie pytam nikogo w co inwestować

> Zadajesz pytanie na forum dopiero jak odkryłes, że zrobiłeś błąd? Oj
            > doswiadczony inwestorze, nie tędy droga.

to że gram kilka lat nie znaczy że jestem doświadczony, kumuluje oszczędności.
            nie zrobiłem żadnego błędu, Twoje wypowiedzi to jakiś bełkot nie mający związku
            z moim postem

> Co do sprzedaży akcji przez Panią
            > Ewe , to Ty taki doświadczony inwestor i masz obawy jak to wpłynie na kurs?
            > Pomyśl też co robi tam Karkosik.

Nie jestem wszechwiedzący, kto pisze że jestem doświadczony?

> W najbliższym czasie spadki i sraczka dla wiekszości,w póżniejszym jednak
            > zarobek dla nielicznych. Mario

Powiedzmy że to jedyny względnie czytalny fragment Twojej wypowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka