lukaszenko_77 14.04.06, 09:51 Wszystkim bywalcom forum - życzę dużo udanych inwestycji i zysków ale przede wszystkim zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Śmigusa Dyngusa. lukaszenko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona.pijaka Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 10:28 fular1 napisał: > Rownież sie przyłanczam. Takie słowo jak "przyłanczam" nie funkcjonuje w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 12:48 funkcjonują czy nie, skoro się "przyłonczył" to wie co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 13:37 i ja sie z przyjemnością "przyłanczam":) do tych życzeń: WESOŁEGO ALLELUJA! WIOSNY W SERCACH I NA DWORZE, I NA GIEŁDZIE SAMEGO ZIELONEGO, ZIELONIUTKIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 13:42 a co za roznica przylanczam czy przyłączam. ludzie ja pisze 8 znakow na sekunde. nie mam czasu na pierdoly. meritum sprawy jest zachowane. pozdrawiam bez uszczypliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
racheela Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 14:11 Fular bez urazy, nie zamierzałam byc uszczypliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszenko_77 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 14:23 Ojej... Zamiast życzeń świątecznych to jakieś literówki wytykacie. To i ja się przyznam do błędu, nie Śmigusa tylko Śmingusa. Wesołego Alleluja !!! lukaszenko Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 14:52 pozdrawiam was cieplutko. rachela - ja sie nie obrazam ;) jest ok ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 15:57 Zdrowych,Wesołych Świąt,Mokrego Dyngusa i wszystkiego naj naj, wszystkim uczestnikom forum,życzy Citro Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 16:22 Zdrowych,Wesołych Świąt Wielkiej Nocy wszystkiego najlepszego dla Was i waszych rodzin,życzy Mario. Odpowiedz Link Zgłoś
tongo1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 21:20 lukaszenko_77 nigdy nie przyznawaj sie do niepopełnionych błędów. Śmigusa Dyngusa ta wersja jest jak najbardziej poprawna. W każdym razie mokrego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 21:35 Fffuullaarr!!! Nie pisz że piszesz 8 znaków na sekundę. Ci którzy NAPRAWDĘ PISZĄ 3 - cię wyśmieją i nie będą traktować poważnie. mogłeś się pomylić - policz sam. Ewentualnie zobasz sobie jaki jest rekord świata w pisaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: Wesołych Świąt !!! 15.04.06, 12:48 Jeszcze raz zyczenia, jak je dostalem od znajomego od razu pomyslalem o was: W dzień Zmartwychwstania Pańskiego, życzę Ci Tego wszystkiego, Co Ci na co dzień brakuje, Niech się to w banku lokuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
ahead1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 21:15 Rowniez zycze wszystkim Wesolego Jaja w zielonych rubrykach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tongo1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 21:16 Dołączam się z życzeniami Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
robak65 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 21:31 Witam Dołączam się także. Aby stresy inwestycyjne nie zepsuły nam zdrowia. Aby giełda i świat wirtualny nie zastępował nam rodziny i przyjaciół. Aby Wszystkim chciało się nadal pisać... robak Odpowiedz Link Zgłoś
elamigo1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 21:39 Co prawda Święta dopiero w poniedziałek - ale ja też życzę wszystkim forumowiczom spokojnych świąt bez zmartwień i stresów. AMIGO Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 22:44 Migo, hehe pewnie ze tak nie pisze. poprostu pomylilem sie, ale wytyczanie takich bledow to chyba jakies polityczne "dywagacje" :D oczywiscie. klawiatura a pioro to hoho ogien i woda. nic sie chyba nie stalo :) pozdrawiam i wesolych swiat. a w poniedzialek lejcie baby ile wlezie bo to chyba mokro wtedy co :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
vertical1 Re: Wesołych Świąt !!! 14.04.06, 22:51 Wszystkim nam życze nieprzerwanej HOSSY na gieldzie conajmniej do nastepnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
shivanwk Re: Wesołych Świąt !!! 15.04.06, 02:39 Mniej stresu i dużych procentów na plus życze. [ Sygnały dla GPW ] Odpowiedz Link Zgłoś
skitels1 Re: Wesołych Świąt !!! 15.04.06, 11:50 Smacznych świąt mokrego jajka i wesołego dybgusa dla wszystkich:)) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
byczysko1 Re: Wesołych Świąt !!! 15.04.06, 14:09 Zdrowych ,spokojnych Siat Wielkanocnych zyczy wszystkim B Y C Z Y S K O Odpowiedz Link Zgłoś