tomas_al 19.04.06, 16:35 Po dobrych wynikach ostatniego kwartalu szedl w gore ale wolno, z etapami konsolidacji. Wreszczie cos drgnelo i przelamany zostal silny opor na poziomie 17 zl. Powinno to zwiastowac silne wybicie w gore. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek233 Re: Cos zaczelo sie dziac na Techmexie 19.04.06, 18:54 Zgadzam sie ze to jedna z bardziej niedowartosciowanych spolek na GPW. Ale mysle, ze cierpliwosc zostanie wynagrodzona. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
flowerik Re: Cos zaczelo sie dziac na Techmexie 19.04.06, 20:14 A wg was jaki jest tu potencjal wzrostowy. Wg mojej analizy raptem kilkunastoprocentowy. A potem zobaczymy. Wiec moze lepiej sie pobawic czyms bardziej spekulatywnym. Jak ostatnio elektrim, przy ktorym przynajmniej na brak adrenaliny nie mozna bylo narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Cos zaczelo sie dziac na Techmexie 19.04.06, 20:24 > A wg was jaki jest tu potencjal wzrostowy. Wg mojej analizy raptem > kilkunastoprocentowy. A potem zobaczymy. Wiec moze lepiej sie pobawic czyms > bardziej spekulatywnym. Jak ostatnio elektrim, przy ktorym przynajmniej na brak > > adrenaliny nie mozna bylo narzekac. raptem kilkunasto procentowy. ja za 10% w skali roku oddaje duzo, a wy tak tym szastacie. niemądrzy Odpowiedz Link Zgłoś
tomas_al Re: Cos zaczelo sie dziac na Techmexie 20.04.06, 12:02 To co mamy dzis to dopiero poczatek. Wg moich analiz (i nie tylko) potencjal wzrostowy jest duzo wiekszy niz kilkunastuprocentowy. Nie bedzie to jednak 25% w ciagu dnia jak na elekrtimie. Odpowiedz Link Zgłoś