Dodaj do ulubionych

lubawa i kompap

20.04.06, 10:48
witam czy ktos wie kiedy będa pp?
Obserwuj wątek
    • plessok Re: lubawa i kompap 20.04.06, 11:51
      moze mi ktos laskawy cos powieziec ,czy jak pojawia sie PP to pozostale akcje
      spolki w poczatkowej fazie maleja czy mi sie tak wydaje...
      • andzia138 Re: lubawa i kompap 20.04.06, 11:54
        Akcje nie maleją. Nie zmieniają swoich wymiarów bo są zdematerializowane.
        • plessok Re: lubawa i kompap 20.04.06, 11:57
          ok sa zdematerlializowane ale mozna zarzadac fizyczna dostawe i co
          • plessok Re: lubawa i kompap 20.04.06, 11:58
            traca na wartosci
            • amg24 Re: lubawa i kompap 20.04.06, 12:01
              czy pp dla Lubawy będzie w poniedziałek? Jeśli tak to czemu akcje lecą w dół!!
              • beataqk Re: lubawa i kompap 20.04.06, 14:26
                aby mieć pp do lubawy akcje trzeba zakupić najpóźniej jutro (piątek). Można je sprzedać nawet w poniedziałek, a pp i tak pojawią się na naszym koncie w środę. A to czemu akcje lecą w dół jest dla mnie zagadką. Coś więcej może by powiedzieli mądrzejsi ode mnie. Jest to dziwne, bo pp lubawy są w bardzo korzystnej cenie.
                • amg24 Re: lubawa i kompap 20.04.06, 17:05
                  Czy tzn że już w poniedziałek będzie na gpw lubawa-pp, czy dopiero w środę?
                  • skitels1 Re: lubawa i kompap 21.04.06, 01:18
                    tracą na wartosci bo ludzie którzy kupili ją wcześniej wyprzedają teraz akcje bo zrealizowali juz prawdopodobnie jakis zysk a nie chcą zamrazac pieniedzy w prawach poboru na tak długi czas(chyba miesiac czy dwa nie wiem dokładnie jak to na lubawie jest teraz) taka sama sytuacja była ze skotanem w 2 dni przed pp akcje straciły chyba nawet 40zł na jednej akcji(hehe i ci co sprzedali załują;P ) a wracając do samej lubawki to troche w nia zainwestowałem wczoraj dziś byłem w plecy ale trzymam bo pp pomogą mi w ładnym odrobieniu strat;P pozdro1!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka