Dodaj do ulubionych

Gant - ostry zjazd

17.07.06, 11:22
Chyba nie będzie aż tak źle.
Obserwuj wątek
    • tragish Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 15:25
      skoro nie było zjazdu dzisiaj, to już chyba nie będzie?? jutro, pojutrze pewnie
      2-3% wzrostu , jak myślicie?
      • ksawon Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 21:41
        Lepiej pozaklinaj deszcz, a nie ceny akcji. Będziesz miał większe szanse.
        • tragish Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 22:39
          hehe, Gant to jeden z najpewniejszych walorów! Najlepsza inwestycja 2005r.
          Gdybym miał kasę to dzisiaj kupiłbym trochę
          • tragish Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 23:19
            pamiętajmy ,że prawa poboru były bardzo tanie. Dlatego ci którzy dziś
            sprzedawali, realizowali zyski mimo 15proc. spadku. To logiczne następstwo
            przeceny praw poboru.
            dlatego nie widziałem powodu , żeby dziś wyskakiwać z Ganta. Mam nadzieję, że w
            ciągu tygodnia, dwóch, sprzedam po 10.50zł.
            pozdrawiam
            • ksawon Re: Gant - ostry zjazd 18.07.06, 07:15
              > dlatego nie widziałem powodu , żeby dziś wyskakiwać z Ganta. Mam nadzieję, że w
              > ciągu tygodnia, dwóch, sprzedam po 10.50zł.

A jeżeli Twoje przewidywania się nie sprawdzą, ro sprzedasz Ganta?
              • tragish światełko w tunelu??? na koniec dnia na zielono 20.07.06, 22:19
                im bardziej Gant spadał tym bardziej byłem spokojny i pewny , że trzeba
                przeczekać najgorsze. Czy jestem normalny?
                • arkanwawa Re: światełko w tunelu??? na koniec dnia na zielo 11.08.06, 11:02
                  Jak najbardziej nieruchomości teraz dają zarobić jak nigdy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka