e-kibel 17.07.06, 11:22 Chyba nie będzie aż tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tragish Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 15:25 skoro nie było zjazdu dzisiaj, to już chyba nie będzie?? jutro, pojutrze pewnie 2-3% wzrostu , jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ksawon Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 21:41 Lepiej pozaklinaj deszcz, a nie ceny akcji. Będziesz miał większe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
tragish Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 22:39 hehe, Gant to jeden z najpewniejszych walorów! Najlepsza inwestycja 2005r. Gdybym miał kasę to dzisiaj kupiłbym trochę Odpowiedz Link Zgłoś
tragish Re: Gant - ostry zjazd 17.07.06, 23:19 pamiętajmy ,że prawa poboru były bardzo tanie. Dlatego ci którzy dziś sprzedawali, realizowali zyski mimo 15proc. spadku. To logiczne następstwo przeceny praw poboru. dlatego nie widziałem powodu , żeby dziś wyskakiwać z Ganta. Mam nadzieję, że w ciągu tygodnia, dwóch, sprzedam po 10.50zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksawon Re: Gant - ostry zjazd 18.07.06, 07:15 > dlatego nie widziałem powodu , żeby dziś wyskakiwać z Ganta. Mam nadzieję, że w > ciągu tygodnia, dwóch, sprzedam po 10.50zł. A jeżeli Twoje przewidywania się nie sprawdzą, ro sprzedasz Ganta? Odpowiedz Link Zgłoś
tragish światełko w tunelu??? na koniec dnia na zielono 20.07.06, 22:19 im bardziej Gant spadał tym bardziej byłem spokojny i pewny , że trzeba przeczekać najgorsze. Czy jestem normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
arkanwawa Re: światełko w tunelu??? na koniec dnia na zielo 11.08.06, 11:02 Jak najbardziej nieruchomości teraz dają zarobić jak nigdy.... Odpowiedz Link Zgłoś