08.08.06, 17:35
witam.posiadam akcje i pda biotonu,chciałbym trochę dokupić i tu mam
problem.jak uważacie-czy lepiej kupić akcje czy pda-(trochę
tańsze).oczywiście planuję je trochę potrzymać rok,lub dwa,no chyba że bedzie
jakaś zwała to może trzeba będzie uciekać.czy tpo co ja kupię ma jakiekolwiek
znaczenie,jesli tak to jakie?
Obserwuj wątek
    • izek9 Re: BIOTON 10.08.06, 13:50
      oczywiście warto kupic na ten czas to co jest tańsze...bo przeciez za jakis
      czas to wszystko zamienie sie w jedno:) wiec niema co gdybać. pozdrawiam
      • fular1 Re: BIOTON 10.08.06, 14:23
        oczywiscie. sam dokupilem znaczy kupilem dzis PDA po 1,91
        • wypasior zamiary Krauzego 12.08.06, 11:06
          "Z ropą na giełdę
          Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że żeby zostać potentatem naftowym, Krauze
          wyda 400 mln dol. Kolejne 400 mln dol. wyda na odwierty i budowę szybów. Skąd je
          weźmie? Zapewnia, że na sfinansowanie pierwszego etapu wystarczą mu środki
          własne (m. in. ze sprzedaży części akcji Biotonu) i kredyty"

gazeta.pl

.. ciekawe ile tego towaru rzuci na rynek
    • byczysko1 Re: BIOTON 12.08.06, 13:22
      Insulina za rope-dobre.Sprawa rozowjowa nie przesadzalbym tego ,ze Krauze pusci
      akcje niebawem.Cala rada i zarzad zapakowani w akcje BIO.Nie po to kupowali
      zeby stracic . Pan K. potrzebuje ogromnej kasy wiec czesc akcji BIO sprzeda z
      zyskiem i niekoniecznie na giełdzie ,moga tobyc transakcje pakietowe lub nie
      wykluczam handel wymienny chodzi o Kazachstan przeciez z tym rejonem BIO
      handluje. Takze spokojnie -trzymam BIOTON ,nie pozbede sie go w najblizszym
      czasie .
      Z parkietowym pozdro.Byczysko
      • fular1 Re: BIOTON 12.08.06, 14:08
        przedyskutowałem to w gronie rodzinnym i tez nie puszcze moich bio PDA tak
        wczesnie
        • pikpaw Re: BIOTON 13.08.06, 22:17
          a nie doczytaliście, że pan K. powiedział,że to co miał sprzedać z Biotonu to
          już sprzedał i,że żadnych dalszych ruchów z tymi akcjami nie planuje? nie
          pamiętam, ale zdaje się, że to w tym samym artykule tyle,że w środku Gazety:)))
          • fular1 Re: BIOTON 13.08.06, 22:23
            to dobra wiadomosc, bo potrzebuje teraz kasy na rope w kazachach. wiec lepiej
            jak nie wyciagnie ;-)
            • vem Re: BIOTON 14.08.06, 17:48
              Wiecie cos jeszcze na temat Biotonu ?
              Sytuacji nie sledze , ale przez okres okolo 1 miesiaca 3 udzialowcow dokupilo
              akcje. Moze cos szykuja ?
              • willy41 Re: BIOTON 16.08.06, 15:24
                czy ktoś ma jakieś sensowne wytłumaczenie co się dzieje z kursem biotonu?
                wszystko prawie na zielono,a biotek zalicza doly!czy ktoś celowo zaniza kurs od
                kilku dni(pomimo- myśle,że niezlych wyników),czy ten papier jest naprawdę słaby
                na obecną chwilę?proszę o komentarze.
      • byczysko1 Re: BIOTON 22.08.06, 17:34
        www.bankier.pl/static/att/emitent/2006-08/RB_2006_112_200608220000027001.pdf

Wniosek jeden. Kupił bo chce zarobić i o to chodzi.

Z parkietowym pozdrowieniem, Byczysko
        • willy41 Re: BIOTON 22.08.06, 19:16
          no to chyba dla posiadaczy akcji biotonu dobra wiadomość.no nie?
    • biel333 Re: BIOTON 17.08.06, 12:52
      oo budzi sie
      • ahead1 Re: BIOTON 17.08.06, 13:05
        Nom:) Obrot niezly, choc moglby byc wiekszy, byle tak dalej....
      • siurak20 Re: BIOTON 17.08.06, 13:09
        no prosze :) nareszcie cos sie dzieje :) wszedlem w niego niedawno z sentymentu
        jak spadl do 1,91 i jak zawsze milo mnie zaskoczyl. Mam nadzieje ze spoleczka
        wroci do swojej swietnosci, a jak nie do swietnosci to niech chociaz obrot
        bedzie normalny, bo kiedys to na DT mozna sie bylo pobawic, pospekulowac a
        teraz to mi sie przypominaja czasy z grudnia jak kurs sobie szybowal 1 krok w
        gore, 1 w dol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka