robs01 12.09.06, 22:28 Od paru dni Próchnik prze do góry. Myślicie, że na 1 zł się skończy? Do kwietniowego szczytu jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fular1 Re: Próchnik 12.09.06, 22:33 nie chce sie chwalic ze mam prochnika od 80 groszy, ale czemu, prosze powiedzcie mi to - czemu interesujecie sie spolką jak jest na 1 stronach gazet ?? ok. podaje moje typy, kiedy nikt ale to nikt sie nie spodziewa, ze te spolki beda na 1 stronach gazet: nfi04, elsoil, lubawa, leasco, RELPOL ( moj konik ), alchemia. zapisze sobie w notatniku mojego posta. wroce kiedys do niego, jak TU na forum bedzie o tych spolkach glosno. WSIADAJCIE DO WINDY, KIEDY NIE MA TŁOKU. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jozek77 Re: Próchnik 13.09.06, 00:33 Mimo wszystko łatwiej sie wchodzi do zatłoczonej windy niz z takiej wychodzi.Nie daj boze jak jeszcze w takiej windzie lina wisi na włosku. Swoja droga to dziwna sprawa,ze przy koncu kazdej hossy jest zawsze magia splitu z pp i zawsze te spólki nic nie warte maja zawsze w tym czasie dobra prase,wspaniałą przyszłosc.Potem to zawsze wraca do normalnosci. Takimi spólkami na kazda koncówke hossy są elektroexsporty,i centrostal.Nie dawno sie dziwiłem czemu to one jeszcze nie rosna i prosze martwilem sie nadaremnie. Super infa,super przyszłosc i znowu rosną tylko ze za rok znowu bedą za przysłowiowe grosze. Najbardziej to mnie rozśmieszyła kolejna emisja a jak z pp Swarzedzia i głównie cel tej emisji."Rozbudowa i pozyskiwanie nowych salonów. Q...a przeciez ja te numery słysze juz od 15 lat nawet jeden prezes(chyba sliwinski czy jakos tak) został z tego powodu usuniety kilka lat temu i pomysł zaniechano jako nierentowny.A emisja była i kase zebrali. ALe cóz czasy sie zmieniaja i znowu wracaja do starych nieudanych pomysłów. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś