naganiatch 15.10.06, 20:56 Mam pytanko - czy ty przypadkiem na forum parkietu nie pojawiasz sie jako mati1? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elamigo1 Re: DO elamigo 15.10.06, 21:05 jak się pojawiam na innych forach (bardzo rzadko) podpisuję się amigo ami elamigo i w tym stylu. Na forum parkietu napisałem kiedyś jednego posta - sto lat temu a teraz nawet nie zaglądam bo zapomniałem loginu. Ostatnio napisałem posta pozdrawiając forumowiczów money.pl (pozdro buffetF). Jeśli mnie pamięć nie myli to się podpisałem amigo. Czyżby ktoś mnie znów plagiatował?. Nie mam nic przeciwko umieszczaniu moich postów na innych forach, pod warunkiem że są w całości (bez cięć i skrótów) mają podane źródło pochodzenie i _wyraźne_ określenie atora (!), jeśli ktoś pisze własny tekst na bazie mojego - wystarczy podać że amigo lub ew że pochodzi z gazety.pl. Nie lubię zaś jak ktoś sobie przypisuje autorstwo tekstu który ja napisałem. Już się kiedyś spotkałem z zarzutem że to ja kogoś plagiatuję a okazało się że było dokładnie na odwrót - wolę unikać tego typu nerwów i tłumaczeń. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: DO elamigo 15.10.06, 21:30 pozdrawiam i ciebie ;-) oczywiscie, jesli cos twojego cytuje, zawsze daje linka i podpis twoj... a o parkiecie nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś