alciarzyk 12.12.06, 22:33 Staram sie wybrac z roznych ronzistych opinii jeden zloty srodek na zysk... IBsystem czy Duda, czy moze BMP... Co myslicie towarzysze? Pozdrawiam, alciarzyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aloha11 Re: co by zostało polecone 12.12.06, 22:42 Ibs, ale jak się postarasz to kupisz troszkę taniej. Duda chyba już po ptokach. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
alciarzyk Re: co by zostało polecone 12.12.06, 22:44 dzieki Mario. W sumie to przy moim malych inwestycjach 1gr w ta czy w ta... w zasadzie nie zrobi wielkiej roznicy. Najpierw czekam na kase na koncie, bo cos przelewy miedzy bankami zabieraja tyyyle czasu - mam nadzieje, ze sie IBS nie zdazy odbic w ciagu tych kilku dni lenistwa bankowego... Pozdrawiam, alciarzyk Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: co by zostało polecone 12.12.06, 22:52 Jakie to banki tak się ociągają? Ja mam kasę na rachunku jeszcze tego samego dnia. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
alciarzyk Re: co by zostało polecone 12.12.06, 23:10 ja przelewam z wbk na rachunek w pkobp. wysylalem dzisiaj jakos po poludniu (na pewno przed 17) i nie mam jeszcze :( alciarzyk Odpowiedz Link Zgłoś