citro1 01.06.07, 00:11 Dzisiaj rynek powinien nagrodzić wszystki dzieci hossy. Zyczę dużych wzrostów,miłego dnia i super prezentów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fular1 Re: dzień dziecka 01.06.07, 00:13 ubiegłeś mnie... ja to chcialem napisac =) kurde Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: dzień dziecka 01.06.07, 09:17 dziekuje serdecznie za zyczenia wszystkim bessowiczom :) obiecuje ze przed dniem dziadka pozbede sie wszystkiego i pozwole wam zarabiac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: dzień dziecka 01.06.07, 09:22 i ja dziękuję ale nie pozbędę się wszystkiego jak siurak20, wręcz przeciwnie wyciągnę indeksy na maxa. PZDR Mario Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: dzień dziecka 01.06.07, 09:23 na maxa i dla Maxa, to imię mojego najmłodszego. Mario Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: dzień dziecka 01.06.07, 16:04 Mario... nie dobijaj mnie, żebyś chociaż pisał Maks od Maksymiliana, a ty nazywasz po Amerykańsku, straszne jest dla mnie jak rodzice nazywają swoje dzieci Kevin, Angelika... Odpowiedz Link Zgłoś
aloha11 Re: dzień dziecka 01.06.07, 16:29 Tam... od razu po amerykańsku, łacińskim znaczeniem kierowaliśmy się nadając takie imie. To najmłodzy facecik w naszej rodzince a zarazem dla rodziny największy z nas. Max natomiast to nic innego, jak tylko obca forma Maksymiliana i to nawet chyba nie amerykańska lecz niemiecka. To trochę coś innego jak Kevin, czy Angelika. PZDR Mario Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: dzień dziecka 01.06.07, 17:51 Obejrzyj sobie raz kiedyś, familijny amerykański film. Bo właśnie z tym kojarzą mi się imiona typu Denis, MaX, Kevin. Nie myśl sobie że ja coś mam do twojego syna po prostu wolę polskie imiona typu Wojtek (ja<lol2>) Marta, Karolina, nie chodzi mi tu o pochodzenie tylko o zapis, bo gdybyś napisał Maks to bym o nic się nie czepiał a ty to tak zapisałeś Amerykańsko Max, w stanach wszystko musi być Max, to takie Amerykańskie... PS. Pewnie mnie nie zrozumiałeś... Trudno, ważne że się rozumiemy w sprawię IBS:D:P:P:P dziś 1,9 zł jutro dużo więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: dzień dziecka 01.06.07, 23:02 Szczegóły, szczegóły... to taki tekst typu dziś jestem bogaty jutro biedny(metafora taka!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: dzień dziecka 01.06.07, 23:24 wiem, ale lubie sie czasem przyczepic :) Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: dzień dziecka 01.06.07, 23:42 A ja, wszystkim dzieciom w wieku szkolnym,życzę nowego ministra edukacji. (wiceministra też) Odpowiedz Link Zgłoś