Dodaj do ulubionych

gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch

18.07.07, 13:28
pokaż że masz jaja
Obserwuj wątek
    • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 18.07.07, 14:22
      no i masz alinka za swoje.....
      najgorsze co nas mogło spotkać....zestresowałaś chłopaka i pozostał poza rynkiem.
      Teraz to już zupełnie niewiadomo co brać.
      Wykańczający, załamujący, kilkumiesięczy boczniak. :))
      • js.2 Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 18.07.07, 16:44
        A dodatkowo jeszcze lekceważenie europy przez usa.
        Gdyby tylko odwrócili sesję, kończyli o 15,30 naszego czasu, a zaczynali o 22,
        cała europa nie musiałaby błądzić jak dzieci pijaków we mgle, czy jakoś tak....
        • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 18.07.07, 23:52
          tam też są leszcze....ale w końcu otrzeźwienie przyjdzie.
          Ja im daje jeszce jedno, ostatnie testowanie szczytu.
          A europa nie błądzi. Zachowuje się całkiem rozsądnie korekcąc sie od kilku dni bo wie że porządna korekta do porządnych wzrostów jest niezbedna....i należy się misiom jak psu buda...jakoś tak...jakby to Lepper ujął. :))
          • js.2 Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 18.07.07, 23:57
            ......w końcu napewno, tylko gdzie ten koniec ?
            1560 czy 1650 ?
            Wystarczą niezłe wyniki kilku spółek i jadą +1,5 %
            • js.2 Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 18.07.07, 23:59
              A europa.....chrzanić europę.
            • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 00:02
              mój system mówi mi że najpóźniej w poniedziałek, wtorek bedzie tam masakra.
              • js.2 Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 00:12
                Może będzie , może nie będzie.
                Dzisiejsze podciąganie rynku raczej nie świadczy o końcu wzrostów.
              • citro1 Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 00:12
                "mój system mówi mi że najpóźniej w poniedziałek, wtorek bedzie tam masakra."

Z cały szacunkiem Misty,ale zaczynasz pisać jak Gorbi.Na jakiej podstawie tak
                twierdzisz.Co to znaczy wg Ciebie masakra - spadki po 5%.
                Zarabiaj,a nie czekaj na masakrę.
                Dobranoc i powodzenia
                • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 00:37
                  przecież nie podejmuje decyzji inwestycyjnych na podstawie wróżby z fusów.
                  Mój system czyli zestaw pewnych wskażników, który ostatnio się sprawdza.
                  Te wskaźniki mówią mi wyraźnie że szczyt będzie jeszce raz testowany.
                  A póżniej powinna przyjść conajmniej porządna korekta.
                  A masakra? Jak dla stanów to tak z minus 2% przynajmniej.
                  • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 10:49
                    Chyba już pora, żeby zacząć sie rozglądać za krótkimi na W20.
                    Jak sądzicie?
                    • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 10:57
                      co jest? wszyscy na plaży?
                      Tylko ja się katuje przed kompem? :))
                      • stockciarz Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 12:35
                        Nie tylko ty przed kompem. Czaję się żeby zapakować się krótkimi gdzieś tak
                        około 3900.
                        • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, wykonaj jakiś swój systemowy ruch 19.07.07, 13:46
                          niezawysoko?
                          myśle że lada moment bedzie okazja.
                          Czekam na ostatni atak na 3840-3850 na W20 i wchodzę.
    • alinka102 gorbi, przed nami 4200 ! 19.07.07, 15:26
      nie podjedziesz tam na elkach ?
      znów zmarnujesz szansę ?
      • citro1 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 19.07.07, 22:22
        Alinka nie rób sobie jaj.
        Elki były dobre pod wsparciem w przedziale 3760/3790 ze stopem na 3740 -
        wzięłaś?? pewnie nie
        Może tak sama opiszesz swoje inwestycje,ale tak dzień wcześniej i po miesiącu
        zobaczymy jaką masz skuteczność.Bardzo łatwo jest po czasie kpić z kokoś -
        zarabiać dużo trudniej.
        No dawaj proszę,co na jutro
        • js.2 Re: Citro1 19.07.07, 23:50
          Citro, spokojnie.
          Gorbi to niegłupi facet i posty Alinki traktuje z przymróżeniem oka.
          Przynajmniej mam taką nadzieję.
        • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 19.07.07, 23:51
          właśnie takie pozycje od dziś mam odwrócone, ale boję się że spadków jutro nie
          będzie jeśli gorbi nie postawił na wzrosty
          żeby rynek zmienił kierunek - ten impuls jest niezbędny:) zawsze tak jest
          boję się więc myśleć co będzie jeśli gorbi postawił na spadki

zakupy dziś robią głównie fundusze a im pieniędzy ( cudzych więc co im tam )
          nie brakuje, więc jutro możliwe że stracę
          • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 20.07.07, 21:45
            no i jakoś udało się:)
            przy wczorajszych głupkowatych wzrostach pozostanie z eskami na dziś było
            ryzykowne ale chyba jednak gorbi obstawił 4000 z marszu więc na eskach się dziś
            nie straciło

jednak niestety nie dały zarobić 100 punktów ( jak to mam w zwyczaju )więc
            zostały na poniedziałek do poprawy
            • waldemarr Re: gorbi, przed nami 4200 ! 21.07.07, 01:39
              Alinka nie gadaj o 100 punktach tylko się myj. Śmierdzi z twoich postów.
              Przepraszam pozostałych użytkowników za wulgaryzm.
              • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, przed nami 4200 ! 21.07.07, 10:35
                gorbi zmienił nick czy Stefek M. wrócił? :))
            • citro1 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 20:50
              witam
              I jak Alinka dzisiaj?? tylko mi nie pisz,że poobracałaś na eLki przy 3818:-)
              Co na jutro?
              • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 22:34
                dzisiaj moje eski oddały zysk z piątku i wróciły do punktu wyjścia
                100 punktów nie zarobiły a zysk miały gó..any i nie warty zamykania więc są na
                zero i nadal czekają
                ja nie wierzę i straty mi jeszcze nie wygenerowały
                rynek ( a właściwie fundusze )robią jakieś tak zakupy bo nie mają co z kasą
                zrobić i znów jak głupki wybiegamy przed orkiestę
                rynek zachowują się jednak tak idiotycznie że 100 punktów zjazdu w każdej
                chwili to żaden dla niego problem
                bo w spadkach też pewnie będziemy najmocniejsi

a najgorsze to że gorbi nie wchodzi do realnej gry
                rysuje sobie poziomy wejścia tak bezpieczne ( bo tak odległe od aktualnych ) że
                nigdy się ich nie doczeka
                niestety trochę ryzyka trzeba ponosic żeby zarobiać a on teraz chce mieć
                pewność i całkowite bezpieczeństwo:)
                jednak gdyby tylko wszedł do gry na realnych poziomach to od razu rynek stałby
                się przewidywalny
                co by było - wiadomo:) to co zawsze:))
                • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 22:37
                  i 2400 też przed nami !
                  gorbi zagraj bo brakuje wskaźnika !
                  • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 22:45
                    alinka, chłopak jest znerwicowany przez ciebie i boi się teraz cokolwiek zrobić. I przez to wszyscy się męczymy tak juz od kilku tygodni i końca nie widać. Daj mu spokój przez kilka dni to w końcu może się na coś zdecyduje.
                    • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 22:50
                      no dobra niech sobie spokojnie rysuje te swoje mobilne poziomy w okolicach 4200
                      i 3500:) itak nic z tego nie będzie

misty, a powiedz... o co chodzi z tym trójkątem ?
                      • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 23:05
                        a co miałem napisać? "..jutro bendom spatki.." :))
                        Założyłem wątek o Stefku a każdy sobie wpisuje co mu się podoba tylko nikt nie na temat.
                        A to wszystko przez ciebie bo Gorbi jest bez pozycji :))
                        • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 23:14
                          i takoż też właśnie myśl mnie naszła
                          że to prowokacyja jakaś

jednak przygotowałeś orgie, ale ...nikt nie przyszedł

• misty_zwany_krawcem Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 23:41
                            jeszcze się zejdą...tylko troche się opatrzą z tematem i się zlecą :))
                            • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 24.07.07, 08:57
                              byle by to nie było stado kóz:)
                • citro1 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 23:25
                  No to kiepsko Alinka,kiepsko:)
                  Cały dzień siedzisz przed monitorem i oddajesz zysk?? rozumiem ,kasujesz tylko
                  ponad 100 pkt
                  Ja siedziałem dzisiaj cały dzień w cieplutkiej wodzie nad jeziorkiem i moczyłem
                  kija,ale zysku całego nie oddałem.
                  Powodzenia na jutro
                  • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, przed nami 4200 ! 23.07.07, 23:45
                    jutro jadę na sandacze....podobno biorą.
                  • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 24.07.07, 08:55
                    zysk mi wczoraj zredukowało własnie dlatego że nie siedze cały dzień przed
                    monitorem i nie pilnuje
                    szkoda lata
                    dzisiaj też zostawie te eski samym sobie
                    jak wróce to mam nadzieję że będą już zarobione a jak wygenerują stratę to się
                    zamkną
                    jednak jen - widzę - nie spada a wręcz przeciwnie więc szaleńczych wzrostów być
                    dziś nie powinno
                  • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 24.07.07, 23:47
                    no i widzisz cito ?
                    co ma wisieć nie utonie
                    a ty jak tam? zostałeś z elkami na jutro :)?
                    • citro1 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 24.07.07, 23:56
                      Witam
                      No jasne ,że zostałem ,po 3882 mam kupione:)Pod oporem zawsze biorę eLki.
                      • misty_zwany_krawcem Re: gorbi, przed nami 4200 ! 25.07.07, 07:48
                        hehe Citro.....
                        .........................
                        19-07 Misty napisał: "mój system mówi mi że najpóźniej w poniedziałek, wtorek bedzie tam masakra."
                        ........................
                        19-07 Citro odpowiedział: " "mój system mówi mi że najpóźniej w poniedziałek, wtorek bedzie tam masakra."
                        Z cały szacunkiem Misty,ale zaczynasz pisać jak Gorbi.Na jakiej podstawie tak
                        twierdzisz.Co to znaczy wg Ciebie masakra - spadki po 5%.
                        Zarabiaj,a nie czekaj na masakrę.
                        Dobranoc i powodzenia"
                        ........................
                        19-07 Misty odpowiedział: " przecież nie podejmuje decyzji inwestycyjnych na podstawie wróżby z fusów.
                        Mój system czyli zestaw pewnych wskażników, który ostatnio się sprawdza.
                        Te wskaźniki mówią mi wyraźnie że szczyt będzie jeszce raz testowany.
                        A póżniej powinna przyjść conajmniej porządna korekta.
                        A masakra? Jak dla stanów to tak z minus 2% przynajmniej."
                        .......................
                        24-07 Wtorek. Zamkmięcie w USA. S&P -1,98%
                        .......................
                        Może i piszę jak Gorbi ale piszę prawdę :))
                      • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 25.07.07, 09:15
                        mów tak dalej
                        gorbi słucha i się uczy:)
                  • alinka102 Re: gorbi, przed nami 4200 ! 26.07.07, 09:46
                    a ty cito co ? jak mnie do tablicy tak wywołujesz to może teraz sam wypowiesz
                    się jak dziś zagrać ? zobaczymy na koniec czy trafiłeś

mi się wczoraj moje eski zamknęły tak jak należy na 3790
                    mogły cholerka nawet na 3782 i nie mogę im darować tych 8 punktów
                    dlatego dziś znów przymierzam się do jakiegoś 100 punktowego ruchu ale bez
                    gorbiego to nadal żadnego kierunku nie można być pewnym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka