marimax 17.08.07, 16:56 inwestowanie w "bezpieczne" fundusze ? A mialo byc tak pieknie gielda nigdy nie spadajaca, wszyscy zarabiaja ale chyba bedzie tak jak wielokrotnie mowilem: barany zawsze koncza w rzezni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
js.2 Re: No to jak wam idzie 17.08.07, 16:58 A jak z tej rzeźni udaje Ci się pisać posty ? Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: No to jak wam idzie 18.08.07, 18:34 W rzezni to ty wyladujesz bo ja dzieki Bogu inwestuje juz od kilkunastu lat i z tego zyje (oczywiscie nie w Polsce ani nie w zadne fundusze) Odpowiedz Link Zgłoś
prenditore Re: No to jak wam idzie 18.08.07, 18:52 Niby dobrze, ale patrząc na ilość zmarnowanych okazji to strasznie fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misty_zwany_krawcem Re: No to jak wam idzie 18.08.07, 19:05 Marimax, a gdzie kończą świnie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: No to jak wam idzie 18.08.07, 19:10 Miramax - dla mnie to ty jesteś ćwok sralimini. Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: No to jak wam idzie 19.08.07, 23:05 Nie mozecie spac bo straty duze i z rozpaczy glupiejecie ? Dla pocieszenia dodam wam ze kiedys tez bylem taki glupi i sluchalem sie tych madrych analitykow i doradcow finansowych ktorzy prawie doprowadzili mnie do bankructwa Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: No to jak wam idzie 19.08.07, 23:09 ty mnie zawsze rozbawisz do łez :)) Odpowiedz Link Zgłoś