iza1978 07.10.07, 14:43 szukam kogos z łodzi kto zna sie na gieldzie i chetnie podzieli sie swoimi doswiadczeniami.interesuje sie gielda i chcialam paru lekcji praktycznych.pozdrawiam.iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violinist4 Re: makler gieldowy 07.10.07, 17:27 polecam Stefanię - jest najlepsza i najmądrzejsza z nas wszystkich.. ma wspaniałe referecje: praktyka na Wall Street, kilka lat we Frankfurcie, współzałożycielka londyńskiego city, doktorat pod kierunkiem Allana Greenspana, profesura w szkole ojca dyrektora na wydziale Ekonomii Życzeniowej w Toruniu.. Stefanię cechuje także wysoka kultura osobista, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych oraz miła, rzeczowa a przeded wszyskim niezwykle niemerytoryczna osobowość.. Świetnie interpretuje nierzeczywistość i bardzo szybko reaguje na wahnięcia nastrojów ogółu, tak na prawdę decydujących o ruchu cen indeksów.. Stefcia jest także cool babka - koleżeńska, miła i sympatyczna; i na pewno świetnie się dogadacie. Jej nick na tym forum, to stefekmaly - wywolaj go proszę a ona z pewnością ochoczo odpowie na Twój post.. ;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
misty_zwany_krawcem Re: makler gieldowy 07.10.07, 19:30 Stefcia ostatnio sie poprawiła i zaczyna pisać do rzeczy. Daj jej spokój. Niech to będzie ostatnia szansa. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: makler gieldowy 07.10.07, 20:05 zamiast pomoc dziewczynie to wy sobie jaja robicie :P Odpowiedz Link Zgłoś
iza1978 Re: makler gieldowy 09.10.07, 11:13 Dokladnie tak,ja szukam pomocy,a Wy sobie zarty robicie i ze mnie i Pani Stefanii.Pozdrawiam i czekam na konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: makler gieldowy 09.10.07, 11:32 nie jestem z okolic Łodzi, ale jak chcesz to mozesz pisac na mail siurak20@gazeta.pl postaram sie pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
roxana10 jestes gotowa mi sie oddac? 09.10.07, 12:35 u mnie w portkach zawsze hossa.. Odpowiedz Link Zgłoś
iza1978 Re: jestes gotowa mi sie oddac? 09.10.07, 15:20 ok,widze ze nic na powaznie sie tu nie dowiem.zarty sie was trzymaja. pozdrawiam.iza Odpowiedz Link Zgłoś
luz128 Re: makler gieldowy 21.10.07, 19:18 Mieszkam w Warszawie, pracuje w biurze maklerskim, znam aktualne najlepsz spółki, udziele wszystkich informacji. luz128@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
plessok Re: makler gieldowy 21.10.07, 22:30 powaznie,ja pracuje w BMW w Muenchen,to tez mam wszystkie dane na tacy Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: makler gieldowy 21.10.07, 22:46 Jestem wróżką i jasnowidzem. Wiem wszystko. Informacji udzielam na wszystkie tematy pod moim mailem. Stefek Odpowiedz Link Zgłoś
torontek Re: makler gieldowy 29.10.07, 11:35 Witam.Chcialbym się dowiedzieć gdzie mogę znależć wykaz podręczników niezbędnych do zdania egzaminu na maklera. Odpowiedz Link Zgłoś
bmaciej1 Re: makler gieldowy 24.10.07, 23:26 Jestem też zainteresowany tym tematem,ale w Trójmieście.Kontakt mailem Odpowiedz Link Zgłoś