dyszel2 28.10.07, 22:37 jest analitykiem z własnym zdaniem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawodowiec4 Re: Najlepszy jest Piotr Kuczyński 28.10.07, 22:56 Może i jest. Ale spróbuj zrobić jakiś konkretny ruch biorąc pod uwagę jego zdanie. I napisz jaką teraz według Kuczyńskiego zająć pozycję i na czym. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Najlepszy jest Piotr Kuczyński 28.10.07, 22:59 A ROBIAC to od paru lat dawno bys spal pod mostem....^^uj a nie analityk, ktory pierdzi po 6 latach hossy ze bedzie zle ( a robi to od X czasu ). kiedys bedzie mial tą jedyna racje i powie: a nie mowilem ? pss Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Najlepszy jest Piotr Kuczyński 28.10.07, 23:12 ale od tego sa analitycy. Jesli czlowiek inwestujacy moze sie ciagle mylic to czemu analityk mialby byc nieomylny. Tyle ze jak jutro wzrosnie 0,5% to mozemy to olac, lub stwierdzic ze dentysta z uk dywersyfikuje sobie portfel. A taki analityk musi nieraz sie nakombinowac i pisac rozne dziwne rzeczy, w ktore calkiem mozliwe ze sam nie wierzy. Taka praca. Odpowiedz Link Zgłoś
fular1 Re: Najlepszy jest Piotr Kuczyński 28.10.07, 23:37 fakt. tylko ze kuczyński od 2005 widzi spadki..... a od 2005 jest najdynamiczniejsza ostatnia faza hossy :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzo Re: Najlepszy jest Piotr Kuczyński 29.10.07, 19:47 Ja czytam jego analizy od dluzszego czasu i jakos nie widze aby gadal tylko o spadkach. Czesciej pisze, ze ceny sa wysokie i ryzyko duze. Nie pisze, ze koniec hossy tuz tuz. Poczytaj sobie dokladnie. On nie bedzie tez pisal, ze cos urosnie albo nie. On pokazuje co sie dzieje na rynku i jakie elementy na rynek wplywaja w najwiekszym stopniu. Po internecie chodzi fama, ze on tylko gada o bessie. Ale najczesciej pisza to osoby, ktore nawet jego komentarzy nie czytaly. Ja lubie czytac jego wypowiedzi bo pisze dosc ciekawie. Nie musze sie nimi sugerowac ale czasami daje mi to duzo do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś