citro1 23.11.07, 09:22 Witam! eLki zamknięte po 3600 - poczekamy na kasowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
js.2 Re: I poszły... 23.11.07, 11:04 Nieźle dziś idzie chłopakom ustawianie. Baza +5, a za chwilę +35. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: I poszły... 23.11.07, 11:17 nudy - zmienność 10pkt /nędza/ można zasnąć. Druga liga za to rośnie,ludziska łapią oddech - na jak długo?? Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 a hoj ! 23.11.07, 12:19 na jak długo..? po tym jak zerwało mi cumy, silny południowy wiatr rzucił naszą "Krwawą Mery" na pełne morze; bosman-mat Kapitan Hook, zdążył jeno krzyknąć: groty na żagiel, grot maszt na sztorc i szusować szczury morskie, nieroby jedne, śmierdzące dranie ! majtek jedynie jęknął w trwodze i niesiony silnym południowym orkanem, przetoczył się wzdłuż pokładu.. był to istny cug ! szliśmy więc ostro z wiatrem; i to wprost na północ ! niestety, wciąż mieliśmy ponurą świadomość, iż wprost pod nami, złowieszczo sunie Kapitan Nemo.. liczne krwawe łajby (bloody), sunęły wraz z nami; wszędzie wojenne barwy, armaty w gotowości do wystrzału, kamraci pod bronią a zamiast trupikonów, BYKI na flagach ! "trzymajcie cug a byka za rogi" - krzyknął z łajby obok Captain Kidd, "a wtedy Anno Domini grudnia roku pańskiego 2007, Gottlandię weźmiemy" ! a hoj ! Jack Sparrow Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: a hoj ! 23.11.07, 12:37 NO BRAWO! Jaką to człowiek ma wenę,jak sie porządnie wyśpi:) Po przeczytaniu zaraz wziąłem jedną eLke - jak na Gotlandię płyniemy hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: a hoj ! 23.11.07, 12:40 violinist4, a jak wykonać komendę "groty na żagiel". Trudne polecenie bo znaczy tyle samo co żagiel na żagiel. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: a hoj ! 23.11.07, 12:47 Co się trzepiasz - żeglarz amator Dla mnie mogą nawet motor odpalić;) Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: a hoj ! 23.11.07, 12:57 Pewnie że amator, ale taki z długą praktyką, choć tylko na śródlądziu Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: a hoj ! 23.11.07, 13:18 no, to ja idę na śniadanko a później może sobie coś "pohandluję".. rozum mówi: już sprzedaj (!) a serce: nie, nie.. potrzymaj sobie jeszcze troszkę.. ;) ha,ha - jak myślicie.. (?) bo mi wychodzi, że chyba jednak średni termin.. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
js.2 Re: Errata 24.11.07, 15:22 Małe sprostowanie. Pisząc o żeglarzu amatorze, miałem na myśli siebie, nie chciałem podważać kompetencji violinista4. Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: a hoj ! 23.11.07, 12:50 Drogi bloody-kamracie Jacku Sporrow 2 (js.2) Ja, stary bałtycki pirat Jack Sparrow 1, dobrze wiem co to enigma ! Ja także dobrze wiem, iż treść niniejszej depeszy, leży już na biurku w Kancelarii Marynarki Jej Królewskiej Mości, celem jej rozszyfrowania.. i stąd ten lapsus.. (!) i ciii.. Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: a hoj ! 23.11.07, 13:42 no był.. ;( póki co, wziąłem bmp po 7,40 - cena naprawdę niczego sobie a papier, przede wszystkim, fundamentalnie bezpieczny.. no i taka cena.. (???) (!!!) a jak zobaczyłem, że jacyś otyli gracze, z ukrycia go mocno ładują (pakiety latały, że ho, ho!), no to mówię: wóz albo przewóz ! no - on tam ma duzo więcej plusów niż minusów, no i tak właśnie myślę, czy do 2008 go nie dociągnąć.. zobaczymy.. no, i jeszcze epen-nik mam; proszę zwrócić uwagę na wolumen z sesji oznaczonej datą 22.11.07; na Lubawie poległem (wyraźnie nie mam szczęścia do tego papieru); Biotonik przykasowałem, ale w sumie bez rewelacji - uwzględniając poprzednie straty na "łapaniu" Dziadka Biotka - na piwko.. druga połowa środków, jednak w szmalu.. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: a hoj ! 23.11.07, 14:50 no dobram, mam efk.. zobaczymy, co z tego wyjdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: I poszły... 23.11.07, 15:01 no, i już nie mam.. ha,ha - co za akcja ! Odpowiedz Link Zgłoś
violinist4 Re: I poszły... 23.11.07, 15:29 i znowu w nim siedzę.. (?) co jest..?! Odpowiedz Link Zgłoś