Gość: gosc IP: *.cable.ubr07.basi.blueyonder.co.uk 19.08.08, 10:14 witam, czy sa jakies kursy, studia podyplomowe gdzie moglabym dowiedziec sie jak funkcjonuje gielda, moja wiedza na ten temat jest prawie zerowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spekulant Re: jak funkcjonuje giełda? IP: *.as.kn.pl 19.08.08, 17:31 Ja bym zaczą od szkoły giełdowej, przy uczelniach ekonomicznych np.fire.ae.wroc.pl/index.php? option=com_content&task=view&id=61&Itemid=125 ale to zaledwie wierzcholek góry, każdą z rzeczy której tam sie dowiesz należy rozwinąć, chodzi mi o analize fundamentalną i techniczną. Wiedze znajdziesz w książka, internet i wiele kursów. Odpowiedz Link Zgłoś
krycha_z_gazowni Re: jak funkcjonuje giełda? 26.09.08, 20:33 Poszukaj na forach ksiązek należących do tzw. "klasyki giełdowej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stancja-net Re: jak funkcjonuje giełda? IP: *.elektrosat.pl 19.08.08, 18:42 Szkoły giełdowe przy uczelniach to tylko strata pieniędzy , uczestniczyłem w takiej przy AE Wrocław - na jednymz pierwsyzhc kursów , prowadził je m in. prof Jajuga , chyba jeden z najbardziej znanych ekonomistów Polskich na Świecie , ale TO STRATA PIENIĘDZY - Polecam strony GPW i internet to darmowe i najlpesze źródła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishido Re: jak funkcjonuje giełda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 18:07 wag.gpw.com.pl/index.htm "Rynek finansowy i jego mechanizmy" - Wiesław Dębski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ishido Re: jak funkcjonuje giełda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 18:10 Może jeszcze : bossa.pl/edukacja/ Odpowiedz Link Zgłoś