Gość: lol Chyba wam się zdjęcia p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.y IP: *.zone14.bethere.co.uk 29.06.11, 11:03 Chyba wam się zdjęcia p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.y... Szczelina na zdjęciu ma max 40-60 cm a nie ponad półtora metra... Wiecie jak wygląda półtora metra? Nie którzy czarni mają większe przyrodzenie niz ta szczelina ze zdjęcia... Ale co .. lemingi łykną.. Ma być wąsko, to trzeba przesadzić.. Ciężko było dupe ruszyc i zrobić zdjęcie właściwej szczeliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: 91.209.116.* 29.06.11, 11:03 Tak, faktycznie aneks kuchenny jest potrzebny do życia. Ciekawe komu, chyba jakiemuś mało wymagającemu plebsowi. Aneks to porażka i patologia wygodna tylko dla developera. Nie ma to jak osobna kuchnia/jadalnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni jakim prawem ktoś daje publiczne pieniądze na taki IP: *.man.poznan.pl 29.06.11, 11:06 debilizm i fanaberię jakiegoś porypanego pseudo-artysty????? Kiedy w końcu urzędasy zaczną ponosić konsekwencje swoich decyzji????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba zabudować wszystkie szczeliny IP: *.um.olsztyn.pl 29.06.11, 11:06 dylatacyjne , nie będzie przeciągów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bączek PO Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 29.06.11, 11:07 Kretynizm budowlany - ciekawe kto będzie płacił odszkodowania za naruszenie bezpieczeństwa budynków obok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudel Re: Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 1 IP: *.home.aster.pl 29.06.11, 11:11 My, mieszkancy Warszawy. Tak samo jak za fontanny "Welcome In Warsaw", Muzeum Żydów, Sztuki Współczesnej(co to jest u licha?) i inne fanaberie. Płacimy też za mosty, drogi, obwodnice, żłobki, szkoły itp, tylko że one nie istnieją, a muzea się buduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.twarda.pan.pl 29.06.11, 11:08 Sensacja ja miarę głównej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona 150tys ?????? z mojej kasy???????? IP: *.acn.waw.pl 29.06.11, 11:09 to ja ciezko pracuje swiatek piatek zeby miasto szastalo moimi pieniedzmi na takie prowizorki??????? robcie sobie hepeningi ale za wlasne pieniadze .... w glowach sie urzedasom powywracalo .... podwyzki sa na wszystko a potem te pieniadze ida w bloto..... Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec bufeciara ma gest dla żydowskich ziomków... 29.06.11, 11:12 jak nie muzeum to instalacje, jak nie instalacje to kamienice i tak do oporu, do całkowitej zagłady tego miasta i polskiej społeczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz było zostać "artystom" IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 11:21 i wyciągać łapę po łatwą kasę... Żenada, 15, może nawet 50k dofinansowania bym jakoś przełknął ale 150k na coś takiego? Nie dość, że służące wąskiej grupie osób, to do tego schowane i nijak nie będzie atrakcją turystyczną... Co ja mówię, prędzej się szanowny Pan Pisarz zabarykaduje, niż kogoś postronnego tam wpuści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość A na przedszkola i żlobki miasto nie ma a kultura IP: *.atman.pl 29.06.11, 11:12 nie zwiększy niżu demograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 1 29.06.11, 11:14 "Insert"? A nie można po polsku "wstawka"? Takie ładne, obrazowe słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudel Re: Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 1 IP: *.home.aster.pl 29.06.11, 11:45 Na nowe budynki powstające między starą zabudową zawsze mówiło się plomba. Może niefajne konotacje, ale obrazowe. To już nie ząb i jasno wypada na tle przyżółkłej "klawiatury", co wcale nie znaczy że świeci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr nie "insert" tylko "plomba" IP: 212.160.172.* 29.06.11, 12:04 do tej pory spotykałam się z pojęciem "plomba". też obrazowo. szkoda, że niektórzy dziennikarze nie znają języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Re: Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 1 29.06.11, 14:01 zewszad_i_znikad napisała: > "Insert"? A nie można po polsku "wstawka"? Takie ładne, obrazowe słowo... a może lepiej, zarówno: "plomba", "insert" i "wstawka" - zależnie od kaprysu? To JA ustalam jak działa język, którym się posługuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudel Re: Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 1 IP: *.home.aster.pl 29.06.11, 14:07 Podobnie masz z prawem o ruchu drogowym, ignorancie? Insert, to ty sobie zrób, ale wiedzy i logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_xyu Re: Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 1 IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.07.11, 17:10 Oczywiście, że wstawka zamiast "insert" brzmi o wiele fajniej. Ale żyjemy w czasach gdzie użytkownik jest userem (juzerem?) , nie mówimy o poziomach, tylko "lewelach", w sklepie nikt nie zapyta się "czym mogę panu służyć" tylko "jak mogę Panu pomóc" (naprawić pralkę?, pocieszyć?), a zamiast powiedzieć "oczywiście" mówi sie "dokładnie"... No i niestety wołacz zanika. O zgrozo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Nie potrzebujemy Kereta IP: 151.193.120.* 29.06.11, 11:15 I już. Proste. Wyrzucone 150 tysięcy z m. in. moich podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzioniunio 555 dzieci zjadłoby obiad!!! IP: 195.245.213.* 29.06.11, 11:15 Za 150 tyś. zł wywalonych z naszych podatków przez Bufetową, dla kolegi z Izraela na jego fanaberję 555 dzieci przez miesiąc!!! otrzymywałoby obiady w ramach akcji Lato w mieście!!! Ale to są przecież dzieciaki polskiej biedoty, więc Bufetowej i jej kumpli to nie obchodzi. Kiedy wy ludzie przejżycie na oczy. Robią z was wałów, za wasze ciężko zarobiome pieniądze i jeszcze wierzycie , ze tak jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudel Re: 555 dzieci zjadłoby obiad!!! IP: *.home.aster.pl 29.06.11, 11:50 W/g najnowszych sondaży 79% rodaków ma w doupie polskie dzieci. Sondaże nie kłamią - wolimy instalacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzioniunio Re: 555 dzieci zjadłoby obiad!!! IP: 195.245.213.* 29.06.11, 12:01 :) A "instalacje tymczasowe" mają jeszcze wieksze poparcie społeczne -82,6%. I jeszcze żeby były monstrualnie drogie, to wtedy jest wy...b na maxa i poparcie wzrasta do 99,9%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: 555 dzieci zjadłoby obiad!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 13:05 > I jeszcze żeby były monstrualnie drogie, to wtedy jest wy...b na maxa i poparci > e wzrasta do 99,9%. Bo to jest miś na miarę naszych możliwości. My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz miś, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: 555 dzieci zjadłoby obiad!!! IP: *.ghnet.pl 29.06.11, 15:19 "Robią z was wałów, za wasze ciężko zarobiome pieniądze i jeszcze wierzycie , ze tak jest cool." Tak ciężko zapie...sz, a w dzień roboczy o 11 masz czas na podczytywanie gazetek i sranie w banie na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontifex Maximus Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.acn.waw.pl 29.06.11, 11:18 Poroniony pomysl. Keret jest nam potrzebny jak zającowi dzwonek na ch... podczas polowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolka Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:21 Eee oczywiście nie będzie to najwęższy dom na świecie. W Amsterdamie takich plomb o szerokości kilkudziesięciu centymetrów jest na pęczki, a na świecie jest już dom o szerokości 1 metra: freshome.com/2007/11/06/narrowest-house-in-the-world-just-1-meter-wide/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.acn.waw.pl 29.06.11, 11:21 taaa, bloki lekko siądą 1cm szpara i po domu za te pieniądze lepiej wybudować coś normalnego to jest tylko zwrócenie uwagi i wypromowania autora nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx A ja się pytam po kiego ch*ja... IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.11, 11:24 Skoro ta buda nie spełnia żadnych wymogów i nie będzie można w niej mieszkać to po cholere to budować. A miasto do tego gówna dopłaca, żeby spełnić chore " widzimisie " artysty z bożej łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafagra Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.cm-6-6c.dynamic.ziggo.nl 29.06.11, 11:26 "grubasy" - podoba mi się, że rzecz została nazwana po imieniu, bez owijania w bawełne, piękne polskie słowo, zamiast jakichs poprawnie politycznych pulchnych, czy innych puszystych Odpowiedz Link Zgłoś
gnago jak podsycac antysemityzm 29.06.11, 11:30 Za te kwotę można dom zbudować normalny A trumna jest znacznie tańsza i wygodniejsza od tego dziwactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchaj Szechter Dzień bez żydów w Gazecie... - to już jest nudne IP: *.zone13.bethere.co.uk 29.06.11, 11:32 niech to sobie zbuduje w Izraelu i niech mu tam dopłacają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Lubię kiedy urzędnicy wydają moje pieniądze IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.11, 11:37 z podatków. Gdyby zostały w mojej kieszeni, z pewnością zmarnowałbym je na kupno lepszych ubrań czy nowych mebli, a tak urzędnicy potrafią je zagospodarować. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry "ratusz doplaca"? 29.06.11, 11:38 ludzie mieszkaja w oborach a ratusz doplaca fanaberiom nawiedzonego buca ktory bedzie stawial "tymczasowa" siedzibe. z czego to z dykty i sklejki? spalic to w pizdu jako ostrzezenie dla swin przy korycie ze schizofrenia ich pociotkow i znajomych nie bedzie dotowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: "ratusz doplaca" z naszych pieniędzy. IP: 178.73.49.* 29.06.11, 11:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omka Re: "ratusz doplaca"? IP: *.fdk.abpl.pl 29.06.11, 23:22 masz rację ratusz nie powinien do tego dopłacać. projekt jest na tyle ciekawy i niecodzienny że spokojnie mógłby powstać za sponsorskie pieniądze. ratusz powinien pomóc tylko w formalnościach:pozwoleniach itd. a domek mi się bardzo podoba, mógłbym w czymś takim mieszkać... gratulacje dla projektanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bsia Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:41 dla żyda zrobią wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: dla żyda zrobią wszystko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:42 bo to jest naród wybrany ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Najwęższy dom świata powstanie w Warszawie? 152 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:44 wiekszosc mieszkancow stolicy jest otyła, moze to ich zainspiruje do odchudzania sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek A ludzie będą później zapier... na około. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:44 Też mi pomysł, na klatkach schodowych zróbmy noclegownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włochman A kiedy powstanie kanalizacja we Włochach? IP: *.twarda.pan.pl 29.06.11, 12:55 XXI wiek, europejska stolica, EURO 2010, a ludzie chodzą do sławojek za domami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzioniunio Re: A kiedy powstanie kanalizacja we Włochach? IP: 195.245.213.* 29.06.11, 13:01 Nie becz. Mieszkasz na szambie. Teraz jednak będzie ono "promowane". Odpowiedz Link Zgłoś