Dodaj do ulubionych

zdjecia z bodow nowych hoteli

IP: 213.241.65.* 07.08.01, 18:50
zapraszam:
www.sky.s64.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Mihau Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 07.08.01, 20:00
      Fajne. Kawał dobrej roboty.
    • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 20:04
      bardzo chętnie odwiedze
      • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 20:23
        będzie można porównać za 3 lata kiedy będzie zbudowanych 5-6 nowych wieżowców i
        kolejne zapewne w budowie
        • Gość: michal Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 21:21
          Jeszcze troche a zostaniesz naczelnym fotografem miasta.

Pozdrawiam
          • Gość: michal Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 22:40
            Gdyby jeszcze gruntownie przebudowali przasna i zatechla "Emilke" obok nowo-
            budowanego "Intercontinentalu" to bylaby pelna elegancja-Francja.
            • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 23:53
              Emilke maja wyburzyć, mowili o tym jak oficjalnie zaczynała sie budowa
              • Gość: michal Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.zigzag.pl 08.08.01, 18:38
                moim zdaniem nie musza od razu wyburzac a gruntownie przebudowac tak aby nie
                byla zgrzytliwym dysonansem w wielkomiejskiej pierzei ulicy E.PLater.
            • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 23:53
              a zdjęcia robisz ok, nie to co np. Hasek
    • Gość: TYP Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.we.mediaone.net 08.08.01, 01:22
      Gość portalu: darecky napisał(a):

> zapraszam:
      > www.sky.s64.pl

Dobre zdjecia. Chwala Ci za to ze dodajesz nowe rzeczy do strony. Prosimy o
      wiecej jak zwykle.
    • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 20:38
      jesli możesz to zrób tez zdjęcie budującego sie obecnie Eurocentrum
      • Gość: daercky Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: 213.241.65.* 09.08.01, 00:01
        postaram sie
        • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 00:08
          rozumiem, uprzejmie dziękuje
    • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 11:26
      a jak byś robił to mógłbys też budynku budowanego na przeciwko Mistrala, na
      Niemcewicza, ma już 14 kondygnacji
    • tolo123 Re: zdjecia z bodow nowych hoteli 09.08.01, 17:17
      Gość portalu: darecky napisał(a):

> zapraszam:
      > www.sky.s64.pl

** rozpoczyna się dyskusja moderowana
      Moderator: Zaczynamy.
      yoip#: Panie trenerze, czy otrzymał Pan propozycję dalszej współpracy z PZPN?
      Michał_Globisz: Na dzień dzisiejszy jeszcze oficjalnie nie.
      tolog#: Czy teraz dalej będzie Pan szkolił młodych reprezentantów?
      Michał_Globisz: To wszystko zależy od otrzymanych propozycji.
      Lechita#: Mamy niezłych juniorów, ale bardzo słabą ligę. Jak to wytłumaczyć?
      Michał_Globisz: Trzeba rozpocząć budowę dobrej piłki nożnej od podstaw, a to
      znaczy przede wszystkim polepszyć bazę. To znaczy stworzyć coraz lepsze warunki
      do szkolenia.
      Piłkarz17#: Panie trenerze, mam pytanie, jestem zawodnikiem Victorii Ostrzeszów
      (seniorzy, klasa okręgowa), gram w juniorach, w zeszłym sezonie graliśmy w
      wielkopolskiej lidze juniorów młodszych, obecnie wchodzę do kadry zespołu
      seniorów, ale z miasteczka liczącego 20 t...
      Moderator: Długie pytania nie mieszczą się. Prosimy o krótkie pytania.
      Piłkarz17#: Czy będzie Pan współpracował z II-ligową Arką Gdynia?
      Michał_Globisz: Na razie współpracuję tylko od serca, nie na zasadzie żadnej
      spisanej umowy.
      Groszek85: Ile Pan zarabia jako trener biało-czerwonych?
      Michał_Globisz: Byłem na umowie-zlecenie, którą podpisywałem co miesiąc na kwotę
      2,3 tys. zł brutto.
      Groszek85: Czy ogląda Pan regularnie mecze polskiej ligi, aby wybrać tych naj?
      Michał_Globisz: Tylko w telewizji, gdyż w Trójmieście nie ma pierwszej ligi.
      Lechita#: Czy nie byłoby lepiej dla Pana wyjechać za granicę?
      Michał_Globisz: Byłoby, gdybym takie propozycje otrzymał.
      Piłkarz17#: Trenerze, czy w wieku 17 lat lepiej spokojnie grać w juniorach, czy
      też wchodzić do kadry seniorów?
      Michał_Globisz: To zależy od zespołu, jaką klasę prezentuje i od klasy
      prezentowanej przez ciebie. Jeśli jesteś dobry - proponuję grać w seniorach.
      Lechita#: Czy Pana łączy cokolwiek z Poznaniem?
      Michał_Globisz: Poznań jest moim ukochanym miastem, gdyż urodziłem się tam,
      wychowywałem do 10. roku życia i mam tam całą rodzinę.
      Apraski#: Dlaczego młodzi mają sukcesy, a potem słabną? Dobrym przykładem jest
      Portugalia albo my.
      Michał_Globisz: Temat rzeka, na to się nie da odpowiedzieć w jednym zdaniu.
      ichototuerena#: Gdyby Michał Globisz nie był trenerem, to czym by się zajął?
      Michał_Globisz: Prawdopodobnie ekonomią, gdyż skończyłem wyższe studia
      ekonomiczne w Sopocie.
      adam81#: Czy to prawda, że PZPN bez przerwy rzuca Panu kłody pod nogi?
      Michał_Globisz: Nie tyle PZPN, co pewni ludzie, ale w życiu jest to normalne.
      pablo#: Czy podziela Pan pogląd Tomaszewskiego, że Pana reprezentanci powinni
      teraz wypocząć, a nie jak Grzelak i Madej grać w I składzie?
      Michał_Globisz: W tym przypadku zgadzam się z Tomaszewskim, że po powrocie z
      Finlandii powinni odpocząć.
      Cichy#: Czy tacy zawodnicy jak Brozek czy Nawotczyński mogą już coś znaczyć w
      światowej piłce?
      Michał_Globisz: W juniorskiej - tak, a ich dalsza przyszłość zależy od nich
      samych.
      ichototuerena#: Czy dopasowuje Pan system gry do piłkarzy, jakimi Pan dysponuje,
      czy raczej piłkarzy do systemu?
      Michał_Globisz: Zdecydowanie piłkarzy do systemu, gdyż mam dużą możliwość
      selekcji.
      Groszek85: Co trzeba zrobić, aby zostać trenerem?
      Michał_Globisz: Trzeba mieć do tego powołanie i skończyć odpowiednie kursy lub
      uczelnie, np. AWF.
      Kacor#: Ostatnim chyba piłkarzem, który wyrósł w Trójmieście i był wybitnym
      zawodnikiem w dorosłej piłce, był Andrzej Szarmach. Później w Gdańsku czy Gdyni
      byli nie mniej utalentowani, ale nic wielkiego nie osiągnęli. Dlaczego?
      Michał_Globisz: Gdyż poziom piłki w Trójmieście jest żenująco słaby,
      najzdolniejsi musieli opuszczać Trójmiasto.
      ll#: Jak długo jest Pan trenerem?
      Michał_Globisz: 27 lat.
      whisky#: Który z Pana piłkarzy, mentalnie, fizycznie, biorąc pod uwagę talent i
      posiadane umiejętności, może zrobić wielką karierę? Tylko proszę nie odpowiadać,
      że unika Pan indywidualnych ocen.
      Michał_Globisz: Jest ich kilku. Na dzień dzisiejszy: Grzelak, Madej, Brozek,
      Mila, Kuszczak i Kapsa.
      Groszek85: Czy PZPN podpisał umowę z jakimś sponsorem w sprawie strojów dla
      reprezentacji? Słyszałem, że były z tym kłopoty, zawodnikom nieodpowiadały, bo
      nie były firmowe?
      Michał_Globisz: Stroje dla zespołów juniorskich kupowane są od polskich
      producentów. To decyzja PZPN.
      dcdam#: Czy przygląda się Pan młodym piłkarzom Zawiszy Bydgoszcz, którzy brylują
      w rozgrywkach młodzieżowych w Polsce Płn?
      Michał_Globisz: Przyglądałem się i między innymi w kadrze są Marcin Rogalski i
      Wojciech Łobodziński - wychowankowie Zawiszy.
      Groszek85: Co Pan sądzi o tajemniczych wynikach w polskiej lidze?
      Michał_Globisz: Trzeba znać prawdę, zbyt łatwo posądzać o pewne nieprawidłowości,
      skoro się nie ma na to dowodów.
      Piłkarz17#: Czy młodzi powinni wyjechać za granicę np. Grzelak, Madej i tam się
      rozwijać, czy lepiej zostać w Polsce?
      Michał_Globisz: Jeśli są przygotowani psychicznie do tego wyjazdu, to tak.
      Groszek85: Który raz Pan jest na czacie i czy się Panu podoba?
      Michał_Globisz: Drugi raz, podoba mi się coraz bardziej.
      Lechita#: Jakie ma Pan wykształcenie?
      Michał_Globisz: Wyższe.
      Groszek85: Czy grał Pan w jakichś drużynach?
      Michał_Globisz: Tylko w drużynach juniorskich i akademickich.
      pablo#: Jak Pan łowi talenty, nie oglądając rozgrywek w Polsce?
      Michał_Globisz: Oglądam rozgrywki w Polsce. Jeżdzę wraz z moimi współpracownikami
      po całym kraju.
      ichototuerena#: Czy chciałby Pan kiedyś prowadzić reprezentację Hiszpanii U-18?
      Michał_Globisz: Teraz to już powinienem.
      ichototuerena#: IIe meczów miesięcznie ogląda Pan na żywo?
      Michał_Globisz: Około trzech.
      primo#: Czy zachodnie kluby interesują się naszymi młodymi piłkarzami?
      Michał_Globisz: O tak, bardzo. Jest to wielka giełda młodych piłkarzy.
      Piłkarz17#: Ile piłkarz 17-letni powinien mieć treningów w tygodniu, by nie być
      przemęczonym?
      Michał_Globisz: W mikrocyklu tygodniowym - pięć razy.
      blurp#: Czy mógłby Pan zacząć od początku, od U-14?
      Michał_Globisz: Jak najbardziej. Lubię pracę z młodzieżą.
      pablo#: Czy Pana zdaniem Wisła ma szanse z Barceloną?
      Michał_Globisz: Szanse są zawsze, choć nie ukrywam, że w tym przypadku nieduże.
      Kacor#: Proszę wymienić pięciu piłkarzy, z których w swojej trenerskiej karierze
      jest Pan szczególnie dumny.
      Michał_Globisz: Szamotulski, Grembocki, Wójtowicz, Pawlak i Wojciechowski.
      oli#: Czy lubi Pan czytać Sapkowskiego?
      Michał_Globisz: Nie, gdyż nie lubię fantasy.
      ichototuerena#: Gdzie spędzi Pan wakacje?
      Groszek85: Ile ma Pan lat?
      Michał_Globisz: Już spędziłem, w Tunezji. Mam 55 lat.
      oli#: Czy gra Pan w gry komputerowe?
      Michał_Globisz: Nie.
      Piłkarz17#: Który klub I-ligowy podoba się Panu ze względu na młodzież i pracę z
      nią?
      Michał_Globisz: Wisła Kraków.
      legia-fan#: Czy przyjąłby Pan propozycję prowadzenia Legii?
      Michał_Globisz: Jak najbardziej, to wielkie wyzwanie.
      bartek#: Który mecz był trudniejszy, ten w finale U-16 czy ten w obecnych
      mistrzostwach?
      Michał_Globisz: Trudniejszy był w finale U-16, gdyż przegraliśmy go.
      pablo#: Czy chłopakom po takim sukcesie nie uderzyła soda do głowy? Czytałem
      buńczuczne wypowiedzi niektórych.
      Michał_Globisz: Trzeba się liczyć z tym, że woda sodowa troszeczkę zaszumi, byle
      nie przekroczyła pewnych granic.
      oli#: Jak ocenia Pan szanse kwalifikacji Polski do mistrzostw świata w Japonii i
      Korei?
      Michał_Globisz: Uważam, że na 90 procent już tam jesteśmy.
      whisky#: Mój syn ma 10 lat i chyba jest niezły. Gdzie go wysłać, do miejscowego
      klubu czy do prywatnej szkoły? Żadna z tych opcji nie wzbudza mojego zaufania. Do
      jakiego wieku mógłby sam trenować i grać na podwórku, aby nie zmarnować talentu?
      Michał_Globisz: Już powinien zapisać się do klubu lub szkółki piłkarskiej.
      legia-fan#: Czy reforma naszej ligi była konieczna?
      Michał_Globisz: To pokaże życie.
      ichototuerena#: Czy Pana zdaniem Olisadebe powinien grać w reprezentacji?
      Przecież nie jest Polakiem.
      Michał_Globisz: Już jest
    • Gość: max Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.08.01, 10:49
      czy rozpoczęła sie już budowa Lucka City ???
      • Gość: Peter Re: zdjecia z bodow nowych hoteli IP: *.sympatico.ca 11.08.01, 16:13
        Wedlug JWconstruction - tak. Ale tak naprawde to nie wiem. Ktos widzial plac
        budowy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka