Gość: warszawiak IP: *.as.kn.pl 12.12.09, 15:43 slask ponad wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek jaka polonia?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.09, 16:23 to przecież groclin a nie polonia Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: jaki śląsk??? 12.12.09, 17:58 Zakompleksiony kibicu Podchorążaka/Pioniera Wrocław/Kraków/Riazań*, jak zwykle zaczynacie napinkę i jak zwykle dostaniecie baty. Przyzwyczajać się. Przynajmniej do czasu powrotu na należne, pierwszoligowe, miejsce. * - niepotrzebne skreślić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: jaka polonia IP: *.ptr.magnet.ie 12.12.09, 18:15 tabela pokazuje kto jest lepszy ty zakompleksiony kibicu discopolo Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: jaka polonia 12.12.09, 20:30 Chłopcze, pokaż w mojej wypowiedzi choć słowo o tym, "kto jest lepszy" lub zamilknij, zamiast wtrącać się bez sensu do dyskusji. Nawiasem mówiąc tabela pokazuje miejsce po zaledwie części sezonu. A sezon trwa. Kiedy ostatnio byliście wyżej na koniec? Pytanie retoryczne pionierze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktm rules Re: jaka polonia IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.09, 10:14 W zwrocie "jak zwykle dostaniecie baty" probowałeś pokazać że jesteście lepsi.Ale tabela weryfikuje marzenia. Śląsk jest teraz lepszy od groclinu i gadanie że na koniec groclin bedzie wyżej nie ma sensu.Nie zanosi sie.A w dyskusje się wtrącić pozwoliłem bo nie cierpie pedalstwa i chciałem cie za nie skarcić.A dlaczego pedał zapytasz? Bo z groclinu! Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: jaka polonia 15.12.09, 08:12 Gość portalu: ktm rules napisał(a): > W zwrocie "jak zwykle dostaniecie baty" probowałeś pokazać że jesteście > lepsi. W zwrocie "jak zwykle dostaniecie baty" chciałem pokazać, że będzie "jak zwykle", czyli dostaniecie baty. Tymczasem po raz pierwszy nie dostaliście, czyli nie było "jak zwykle". Gratuluję niespotykanego w dotychczasowej historii Pioniera sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Re: jaki śląsk??? 12.12.09, 22:24 pererio. To tylko zabawa w piłkę. Onegdaj byłem kibicem Śląska a teraz jestem kibicem dobrej piłki, obojętnie skąd się wywodzi. Co do Poloni to bardzo dawno temu, w czasach kiedy Warszawa miała trzy piłkarskie drużyny mój warszawski przyjaciel, wielbiciel Poloni tak mi tłumaczył subtelne różnice między ich kibicami. Otóż Legia nie miała kibiców tylko fanatyków, Gwardia zaś nie miała ani fanatyków ani kibiców. Prawdziwych kibiców miała jedynie Polonia. W ten sposób zostałem sympatykiem Poloni, czego i Tobie życzę jeśli chodzi o druzynę Sląska. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi śląsk przegrał 4 ostatnie i ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.12.09, 18:14 ... przegra i 5-ty. mam nadzieję. Tylko Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS WKS Re: śląsk przegrał 4 ostatnie i ... IP: 198.36.95.* 12.12.09, 19:10 WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: śląsk przegrał 4 ostatnie i ... IP: 77.255.249.* 12.12.09, 19:33 Tym razem może być tylko remis,te drużyny grają podobną piłkę.Śląsk ma niezłą kadrę,ale słabego trenera,trochę odwrotnie jest w Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apli Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z Pol... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 19:40 w tabeli obok polonia w ma już 17 meczów!!! Fryzjer przesłał wynik gazecie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejsy Re: Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z P IP: 77.255.249.* 12.12.09, 20:03 Nie punktów a meczy 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z P IP: *.lan.bermudy.net 12.12.09, 20:15 i już błąd w statystykach - strzał Ulatowskiego był słaby ale CELNY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z P IP: *.lan.bermudy.net 12.12.09, 20:19 i już poprawione...a tego niecelnego to nie pamietam.....:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: do boju Polonio! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.09, 21:13 Groclin GOLA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny jestem Re: do boju Polonio! IP: 78.8.136.* 12.12.09, 21:32 jagiellonia gola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uicha Re: do boju Polonio! IP: *.wroclaw.mm.pl 12.12.09, 22:29 Groclin Warszawa, klub bez kibiców, przegrał we Wrocławiu. ,Wojciechowski zwolni Bakero:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 71 Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z Pol... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.09, 21:56 I pereiro się mylił. Śląsk był lepszy o jedną bramkę. Beka z pereiro ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemapolonii na kolana dyskopolowi konfidenci!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 22:15 chechecheche, zwolnij bakero , hej wojciechowski zwolnij bakero :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No wlasnie Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z Pol... IP: *.chello.pl 12.12.09, 22:12 ****---> akurat slask ma przecietna kadrei bardzo spoko trenera z charakterem... a wy wgl macie trenera?? bo jakos czesto to sie zmienia u was xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JARY Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z Pol... IP: *.mas.abpl.pl 12.12.09, 22:18 Groclin...czy jak się tam nazywacie....gdzie są kibice....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuładisco nie pomoże sam Bakero kiedy klub to wielkie ZERO IP: *.home.aster.pl 12.12.09, 22:45 siedzą w IPN i badają przeszłość i rodowód pozostałych klubów ekstraklasy i 1 ligi. grzebie w cudzych papierach ten, który sam ma swoją przeszłość przechlapaną. Odpowiedz Link Zgłoś
krem23 Re: Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z P 12.12.09, 22:52 Co z tego, że Wojciechowski dał mi pracę i dzięki temu ma dom na Choszczówce, bo mu zaoszczędziłem na nowego merca jak nie umie docenić dobrych ludzi?! Ale tak to jest jak się bogacz zadaje z lewusami, to porządni ludzie muszą cierpieć. We Wrocku już 10 lat mam satysfakcję z budowy tego miasta (z wyjątkami) i dlatego gram w moje od zawsze ukochane zielone a teraz - WKS Śląsk! Wreszcie utarliśmy nosa stolycy, która na frajerów licy. A niech spier..... Pozdrawiam kibiców Wisły, Lechii i Chojniczanki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Śląsk - Polonia W. Śląsk przełamie niemoc z P IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 12.12.09, 23:17 No i to by bylo na tyle,czas wracac do cieplej krainy panie Bakero. Odpowiedz Link Zgłoś