Dodaj do ulubionych

Piłkarska młodość, ech...

• Gość: kaczy Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 87.204.173.* 13.03.10, 15:35
      bracia Taschibana czy jakos tak ;) co sie odbijali od poprzeczek slupkow itd :D
    • ramos27kuba Re: Piłkarska młodość, ech... 13.03.10, 16:29
      Szkoda jeszcze że autor nie wspomniał o kultowej piłce nożnej na komputer PC i Amiga czyli o Sensible World of Soccer. Pamietam jak w latach 90tych wracajac z budy zapraszalem kolege i graliśmy do utraty tchu. Pamietam ze wsrod znajomych nie bylo wtedy na mnie mocnego w tę grę :)
    • Gość: dj anatol Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.chello.pl 13.03.10, 17:43
      tsubasa na pegazusa... to było loll
    • Gość: kacper808 Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 18:15
      Caly ten artykul jest o moim dziecinstwie! he he! korki, plastry, gol, tsubasa! heh! i jeszcze tylko goal na pegazusa i Sensible Soccer!
    • Gość: loc Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.03.10, 20:11
      i jeszcze przed meczem ustalanie, która drużyna gra w koszulkach, a która bez
    • Gość: koko Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 109.243.32.* 13.03.10, 22:05
      nie rozczulajcie sie tak jak baby
    • Gość: Paolo Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 23:46
      A mnie ciary zawsze przechodzą jak słyszę komentarz Szpaka z dawnych lat. Nie wiem na czym to polega, ale ten taki mniej wyraźny niż teraz, lekko "zaszumiony" odbiór jest niesamowity. Od razu mam przed oczami gola Citki na Wembley albo pamiętny finał United z Bayernem i bramki Solsjera i Sheringama. Przypomniała mi to ta wstawka z programu GOL który to już w ogóle jest kultowy.
    • Gość: Brzoza Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:08
      Pieknie :) Co do korkow to jeszcze moge dodac tylke ze kazdy z kazdym klocil sie o to kto ma dluzsze te gumowe kolki haha :D No i cecha charakterystyczna ze zawsze pekaly w tym samym miejscu :) Ech cos pieknego :)
    • Gość: guitea Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.ghnet.pl 15.03.10, 00:07
      Miałem wszystkie z wymienionych tu gadżetów, sport telegram też oglądałem;)
      Specplastra chyba nigdy nie zapomnę, tak samo jak uśmiechniętej gęby Mięciela z okładki ów czasopisma.

Jeśli chodzi o albumy Panini muszę powiedzieć, że ostały się po dziś dzień, (mam młodsze rodzeństwo-więc informacja jest pewna:). LM, Euro, nawet Polska Ekstraklasa-do wyboru do koloru.

Tsubasa faktycznie na którymś AXN-ie jest dostępny . Puszczają wersję w języku japońskim z angielskimi napisami lub na odwrót:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka