Gość: Warszawiak Przegrana Czech :( IP: *.netlandia.pl 01.07.04, 23:03 Bracia Czesi! Jesteśmy z wami w tej trudnej chwili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Przegrana Czech : IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.07.04, 23:06 Jestesmy z Grecja!!!! Zeus jest z Grecja!!! Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACHUWA ale będą jaja jak Grecja będzie mistrzem! IP: *.icpnet.pl 01.07.04, 23:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: ale będą jaja jak Grecja będzie mistrzem! IP: *.aster.pl 02.07.04, 07:59 No bez przesady, chyba Portugalia nie popełni takich błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek I jednak są jaja. IP: *.enformatic.pl 01.07.04, 23:05 Dwa razy w tym turnieju byłem prorokiem: typując Dania-Szwecja 2:2 (chłe, chłe, chłe) i typując finał Portugalia-Grecja 1:2. Innego dobrego typu nie miałem. Szkoda braci Czechów. Gratulacje dla Greków (których wyportkowaliśmy przed ME 1:0, no i trochę lżej jest umierać). Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: I jednak sa˛ jaja. 01.07.04, 23:06 nie ma im czego gratulowac, chyba ze perfekcji w murowaniu swojej bramki:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Re: I jednak są jaja. IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:06 Janas musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!! Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:05 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!! !!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr TRAGEDIA IP: 82.177.65.* 01.07.04, 23:06 Dla mnie dziś piłka nożna " umarła"! Niemiecka taktyka, beznadziejna gra Greków tylko obrona, to nie jest gra , którą lubię. Szkoda mi Czechów , a o Colinie już nie wspomnę ,cóż finału nie będę już oglądał, bo po co! Przypomina mi to Koreę. BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mave Re: TRAGEDIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 23:11 czekam na mistrzostwa, w ktorych sedziowie nie beda wygrywac meczy... ale nie wiem czy tego dozyje, jak nie wprowadza kamer to nici raczej... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Koszmar IP: *.chello.pl 01.07.04, 23:12 Tragedia!!! Do coliny straciłem szacunek, po tym jak pomagał grekom. Grecy grali okropnie... brak słow...W dupie mam takie mistrzostwa... Nad bojkotem finału też się zastanawiam... bo nie mam komu kibicować... BEZNADZIEJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: lecz się koszmarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:25 Wszystkie polaczki oczywiście za Czechami. Dobrze wam tak, matołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: lecz się koszmarze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:17 Nie wyrażaj się w ten sposób, ty chamie, o swoich rodakach. P.S. Też nie oglądam finału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: lecz się koszmarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 09:55 Nie ogladaj panslawisto. Jak nie doceniasz piękna nieprzewidywalności piłki, to nie oglądaj. Wczoraj trafiła kosa na kamień. I żaden sędzia nie jest tu winien. Po prostu - mecz wygrywa drużyna lepsza. Tego się trzymajmy. A najgorsze są te słowiańsko-plemienne odruchy bezwarunkowe, jak np. kibicowanie Czechom i ta wasza zbiorowa histeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: TRAGEDIA IP: 62.233.233.* 01.07.04, 23:21 Pociesz się, że niemiecka taktyka wygrywała już wiele razy w historii mistrzostw, a piłka nożna wciąż żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czech republic SKANDAL!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 01.07.04, 23:07 Grecy graja ANTYFUDBOL, jak taka druzyna mogla dojsc do finalu. Wcale mi sie to niepodoba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. SKANDAL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:09 po prostu mięli szczescie i sedziego przychylnego, symulanci pokraki greckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imp Re: SKANDAL!! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 23:13 ho,ho jaki zły pięknie nie grali ale wygarli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivat Re: SKANDAL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:20 szkoda tylko że nie sami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totally disgusted ZMIENIĆ SPOSÓB SĘDZIOWANIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:27 Ludzie, przecież to jest paranoja! Czy Colina nie może spojrzeć na telebim!? zobaczyłby tam jak, grek w polu karnym kładzie na ziemię Kolera, który w tej sytuacji miałby tzw 100% sytuację!! Dlaczego jest tak, że każdy maluczki parę sekund po akcji może ją zobaczyć w powtórce w telewizorze a dla najważniejszego - sędziego - nie ma takiej możliwości? dlaczego nie można w przerwie meczu przeanalizować sytuacji i ISTOTNE decyzje dla meczu podjąć? Napisałem wcześniej, żeby powiesić Colinę - nieważne może nie widział, ale jeśli SĄ MOŻLIWOŚCI TECHNICZNE, TO DLACZETGO DO JASNEJ CHOLERY Z TEGO SIĘ NIE KORZYSTA??????????????????? Pozdrawiam i czekam na odzew, może jakiś wpływ kibiców, którzy chcieli by oglądać sprawiedliwie sędziowane mecze spowoduje zmiany w przepisach?? ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: ZMIENIĆ SPOSÓB SĘDZIOWANIA!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:52 podpisuje się pod tym apelem, coś z tym trzeba zrobić tylko dlaczego wie o tym większość kibiców a nie wiedzą decydeci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuta Re: SKANDAL!! IP: *.79.159.53.adsl.suoe.tiscali.dk 02.07.04, 00:56 a Pepiki to frajery hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: SKANDAL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:28 Lecz się polaczku - czeski fanatyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: SKANDAL!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:24 Tobie też muszę zwrócić uwagę buraku abyś nie używał terminu "polaczek". drażni mnie to. Na szczęście takich grekofilów jak ty jest tu niewielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: SKANDAL!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 09:59 To ja Ci też odpowiadam. Macie zwierzęcy odruch bezwarunkowy. Zachowujecie się jak banda fanatyków, którzy nie mając w finałach swojej drużyny, uważają, że cały świat sprzysiągł się przeciwko Czechom. A to tylko piłka. Mnie wkurzają głupie, stadne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorba Wstyd IP: *.liczyk.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:12 Jest mi wstyd za Grecje, że znalazła się w finale Euro 2004. Nie powinno jej być w odóle na tych mistrzostwach. Moi rodacy faulowali, ciągnęli za koszulki w polu karnym, a sędzia tego nie widział. Wziął dwa razy więcej niż jego normalna stawka za mecz. Podziwiam go, że z taką godnością obnosi się ze swoim wytrzeszczem i łysiną. Zrozpaczony Zorba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataman Jebac Grecje jebac!!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.07.04, 23:08 Najbrzydziej grajaca druzyna na swiecie w finale!!! Skandal. Powinno sie wprowadzic noty za styl w przypadku gdy po 90 min. jest remis!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeto Re: Jebac Grecje jebac!!!! IP: *.d2.club-internet.fr 01.07.04, 23:11 to juz lepiej krotko i wulgarnie, powiedziec iw tzyc sie na forum, niz wyjsc w szalikach na ulce i ro....c przechodniow i przystanki komunikacji miejskiej§§§ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Jebac Grecje jebac!!!! IP: *.d2.club-internet.fr 01.07.04, 23:12 to juz lepiej krotko i wulgarnie, powiedziec iw tzyc sie na forum, niz wyjsc w szalikach na ulce i ro....c przechodniow i przystanki komunikacji miejskiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: Jebac Grecje jebac!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:29 Ciebie jebać, bezmózgu. Jesteś pewnie łysym imbecylem z Łazienkowskiej albo co najwyżej durnym polaczkiem - czeskim fanatykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Jebac Grecje jebac!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:30 Jesteś kolejnym idiotą a wydaje ci się , że wiesz o innych wszystko. Normalni ludzie kibicowali Czechom, bo to im należał się finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Co to za talent pozbawil Europę co najmniej 15min IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 23:11 wielkich emocji wprowadzając te debilne przepisy najpierw o zlotej, a teraz srebrnej bramce. 2x15min było i dobrze było, największe emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Zwycięstwo greckiego cattenacio,czyli grecki... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 23:23 ...antyfutbol górą. Oj, żeby im Portugalczycy nakładli do dupy. Ze 3:0 ! Szkoda, szkoda, szkoda. Czesi i tak byli najlepsi. Może jakby Nedwed nie zszedł byłoby inaczej ? Nie lubię tego wyświechtanego powiedzenia ale "nie wykorzystane sytuacje się mszczą". I to rzeczywiście się sprawdza. O tej łysej pale zwanej sedzią nie powiem nic, bo by mi post wycięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fastviper Re: Zwycięstwo greckiego cattenacio,czyli grecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:28 Właśnie na tym cały myk polegał żeby pół świata kibicowało portugalii. I żeby pół świata zapomniało że oni jedyni mieli interes w tym żeby z grekami w finale zagrać. Oby się teraz udławili na grekach. Jeśli będę oglądał finał (w co wątpię) to będę chciał żeby grecja wygrała. Najlepiej w karnych tak żeby najbardziej bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lithium Re: Zwycięstwo greckiego cattenacio,czyli grecki IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 00:20 I tu się zgadzam.Nie chcieli Czechów-niech ich rozwalą Grecy w najmniej widowiskowym meczu tych mistrzów.Zemsta jest ponoć rozkoszą bogów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.97.broadband.iol.cz 01.07.04, 23:12 Aaaauuu....:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-colina!!! Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:24 :( szkoda!! Ale i tak byliście lepsi!! Bravo Czesi!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promil Skoda IP: *.tampabay.rr.com 01.07.04, 23:12 Nie powinno tak byc, fakt ze Grecja ma dobra defensywe ale ta druzyna w FINALE to chore. Nie maja pieknych Kobiet aby pokazac na kamerach.. GO Portugalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe wlasnie wygral!!!!!!! wielka szkoda!!!!!!!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.04, 23:19 zero ci grecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Nie OGLADAM FINALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:13 Miedzy greckimi ciotami a potugalskimi pedalami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fastviper Re: Nie OGLADAM FINALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:19 Ja też nie oglądam finału ale nie ze względu na nienawiść. Drużyny które wchodzą do finału tylko z pomocą sędziów, drużyny które nie mają normalnie szans na przejście do nich, drużyny które ustawiają mecze przeciwników tak aby trafić na łatwiejszego rywala to nie dla mnie. Przegrała piłka, przegrała najlepsza drużyna mistrzostw. Miałem nadzieję że złe wspomnienia z Korei zostaną zatarte a tu taka plomba prosto w nos. Tfu, znajdę sobie inny sport do kibicowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Nie OGLADAM FINALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:24 to nie z nienawisci - jestem sfrustrowany jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Grecka MALAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cable.mindspring.com 01.07.04, 23:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertw Re: Nie OGLADAM FINALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:43 Nie oglądaj,gówno mnie to obchodzi polski zakompleksiony pchlarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:13 a tak liczyłem na Czechów! pitagorasy be.. :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Dobrze że tamten tego nie komentował IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 23:13 bo jeszcze jego banały dolożyć do tego autentycznego dramatu lepszej druzyny to już by byla nitrogliceryna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlen Tak jak 4 lata temu Collina odeslal Czechow do dom IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 01.07.04, 23:24 Gratulacje dla Grekow. Czapki z glow przed Rehhagelem. Ale niestety antybohaterem dzisiejszego wieczoru okazal sie narcyz Collina. Nie podyktowanie ewidentnego karnego przy faulu na Kollerze bylo decydujace dla wyniku meczu. Brawo Czesi, grali fantastycznie w tym roku. Ponadto brak Nedveda od 40 minuty okazal sie bardzo widoczny. Jest mi po prostu smutno:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lope Re: Tak jak 4 lata temu Collina odeslal Czechow d IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.04, 23:30 Słuszna uwaga, ten facet po raz drugi skrzywdzil Czechow...Tych samych Czechow ktorzy tak sportowo zachowali się w meczu z Niemcami. Gorze. Demoralizacja pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremiasz56 Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:13 Gratulacje dla Grecji! grecja dała mi niezłą kase w załadach,gdysz postawiłem na finał Portugalia - Grecja ,ale miałem nadzieje że Czechy sięgną po mistrzostwo europy. Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Nic tylko pogratulować Grekom 01.07.04, 23:14 i smucić się razem z naszymi sąsiadami tym bardziej że Grecy nie zasłużyli na finał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lbk Re: Nic tylko pogratulować Grekom IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:16 jak nie zasłużyli to nie należy gratulowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promil Re: Nic tylko pogratulować Grekom IP: *.tampabay.rr.com 01.07.04, 23:17 SPOKO ALE TYLKO NIE BYLI MISTRZAMI BO TO BEDZIE DOPIERO TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lbk Re: Nic tylko pogratulować Grekom IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:31 ja bym tego nie wykluczal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Pier.............sz facet podziekuj coli i sr.bram IP: *.cable.mindspring.com 01.07.04, 23:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Zważaj sobie cymbale IP: *.aster.pl 05.07.04, 18:05 I przeproś Panią. Bo to jest Kobieta, a do dam z szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talos Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.kilkis.access.acn.gr 01.07.04, 23:13 Bog jest pochodzenia greckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie ma sprawiedliwosci... IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 01.07.04, 23:15 co za kwasior... szkoda Nedveda no i przez to szkoda tez Czech nie wierze, zeby to sie tak skonczylo gdyby Pavel dograł do konca bez Platiniego nie bylo Francji, bez Maradony Argentyny a bez Nedveda nie ma Czech szkoda, ze znow ANTYpiłka wygrała... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tst Re: nie ma sprawiedliwosci... IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:19 A ja tak się cieszyłem, gdy Niemcy i Włosi odpadli... Okazuje się, że przyszli następcy, którzy grają równie "pięknie" i, niestety, równie skutecznie. Finału nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris_33 Tego jeszcze nie było IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:15 W finale zagrają zespoły które otwierały mistrzostwa. Jak był w histori taki przypadek to podajcie jakie były tozespoły i jakie mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Bardzo podobnie bylo na Euro'88 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 00:04 Wowczas w meczu I kolejki ZSRR pokonal 1:0 Holandie, ale finale przegral niestety 0:2. Nie byl to co prawda mecz otwarcia, ale prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lbk Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:15 Czemu supertrener nie przeprowadził zmian??!! Przecież oni nie mmieli już siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vader Miał być k**wa karny!!!!!!!!!!!! Collina ty ch*ju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:15 Miał być karny za faul na Kollerze. A to nie jest przecież pierwsza zła decyzja Colliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fastviper Czy Collina dostanie greckie obywatelstwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:16 Moim zdaniem powinien - mało kto jak on zasłużył się dla greckiej piłki. Szkoda że kolejny raz czesi odpadli przez sędziego. Kollerowi będzie się sniła sytuacja w której spudłował i to drugi antybohater meczu. Wielka szkoda. Ja w niedzielę meczu nie oglądam - nie ma po co :/ Odpowiedz Link Zgłoś
etom srebrna bramka 01.07.04, 23:17 witam moze mnie ktos oswiecic w sprawie tej "srebrnej bramki" ? dlaczego w meczu Portugalia - Anglia bramka strzelona w dogrywce przez Portugalie nie konczyla meczu a ta dzisiejsza tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lbk Re: srebrna bramka IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 23:18 bo ta byla w ostatniej minucie Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: srebrna bramka 01.07.04, 23:18 bo tu już skończyła się pierwsza część dogrywki a wygrywa drużyna która prowadzi po dogrywce Odpowiedz Link Zgłoś
etom Re: srebrna bramka 01.07.04, 23:21 czyli przy strzelonej bramce gra sie tylko do konca 1 polowy dogrywki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
saurapl Re: srebrna bramka 01.07.04, 23:23 jeżeli w I części dogrywki jedna drużyna strzeli a druga nie zdąży wyrównać to kończy sie po 15 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawa Re: srebrna bramka IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.04, 00:25 Dzieki Bogu nie musisz tych regul zapamietac, bo to ostatnie mistzrostwa, na ktorych sa stosowane. Na nastepnych beda pelne dogrywki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepik Nie ma nig gorszego, jak brudny, rozjuszony Grek.. IP: 216.6.210.* 01.07.04, 23:17 ... lub szwab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Nie ma nig gorszego, jak brudny, rozjuszony G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:39 lub rasista, bezmózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Collina = świnia,Grecy = nóż w plecy,Czesi = lepsi IP: *.ols.vectranet.pl 01.07.04, 23:17 oto moj komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reporter dd No to Olimiada poszla sie j_bac !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:21 Przecierz teraz w tej euforii to juz wogule nic nie dokoncza .... wszyscy pojada na Final Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mave Re: Składy na mecz Grecja - Czechy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.04, 23:18 szkoda, ze ruski nie wkopneli im jednej brameczki wiecej, nie byloby ich wowczas nawet w cwiercfinale i nie musielibysmy na nich patrzec... buuuu... :-( ------ Grecja do domu! Odpowiedz Link Zgłoś