Gość: fcb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:45 real jest do bani - to przereklamowane łajzy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxi Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: 213.25.35.* 01.12.04, 15:58 Po meczu Barca - Real to samo zdjecie bylo podpisane "Zidane opuszcza stadion Barcelony" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Barca może się poślizgnąć IP: 67.70.228.* 01.12.04, 16:01 Tak, tak panie Zidane usiadz pod drzewem leniu a jablko ci samo na leb spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żona Zidana Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:49 Zinedin przestań chrzanić. Barca wam złoi tyłka w tym roku, aż miło. Mówiłam ci łysielcu - idź do Barcy. A ty nie. To teraz będziesz conajwyżej wicemistrzem do końca swych dni. O ile Valencia cię nie stuknie. Chyba się z tobą rozwiodę. Ronaldinho jest młodszy, fajniejszy i ma takiego fajnego, wielkiego, czarnego hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.slcj.uw.edu.pl 01.12.04, 17:05 A iloma zawodnikami gra real? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madridista Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: 5.5.* / 80.58.13.* 01.12.04, 18:11 ciekawe skad w polsce tyle fanow barcy, jakis poczucie "wspolnych" korzeni? (el polaco?=catalan?)..zadufane sobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyl Re: Zidane to glupi arab IP: 83.144.122.* 01.12.04, 18:30 Przereklamowany palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Barca Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 19:37 Ten żałosny śmieć z Afryki niech się nie wypowiada, jest beznadziejny jak jego afrykańska reprezentacja ("francuzi?")! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Barcy "Wykopmy rasizm ze stadionów"! IP: *.aster.pl 02.12.04, 00:23 Przynosisz Barsie wstyd takimi rasistowskimi wypowiedziami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:49 Może, ale nie musi, tym bardziej, że spodziewane są wzmocnienia. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi przeciez wiadomo ze kluczem do tego co mowi zidane IP: *.acn.waw.pl 01.12.04, 19:59 jest haslo "wojenka psychologiczna".. barca ucieka realowi, wiec trzeba przynajmniej probowac ja jakos deprymowac... zidane dobrze wie, ze barca w tej chwili gra szybciej, ladniej i lepiej. 'nowi' fani barcy sa smieszni, dzieciaki patrza kto wygrywa i potem krzycza: to jest moja druzyna! :D lol Odpowiedz Link Zgłoś
piasecki111 Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć 01.12.04, 20:36 Pan jest moim pasterzem, niczego mi nie braknie. Pozwala mi leżeć na zielonych pastwiskach. Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć, orzeźwia moją duszę. Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach przez wzgląd na swoją chwałę. Chociażbym przechodził przez ciemną dolinę, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Kij Twój i laska pasterska są moją pociechą. Stół dla mnie zastawiasz na oczach mych wrogów. Namaszczasz mi głowę olejkiem, a kielich mój pełny po brzegi. Dobroć i łaska pójdą w ślad za mną przez wszystkie dni życia i zamieszkam w domu Pana po najdłuższe czasy. Oto Pan przyjdzie, aby lud swój zbawić, błogosławieni, którzy są gotowi wyjść Mu na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.sbi.com 01.12.04, 22:01 Pogięło Cię??? Chyba nie ten topic.... Odpowiedz Link Zgłoś