Dodaj do ulubionych

Zidane: Barca może się poślizgnąć

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:45
real jest do bani - to przereklamowane łajzy....
Obserwuj wątek
    • Gość: maxi Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: 213.25.35.* 01.12.04, 15:58
      Po meczu Barca - Real to samo zdjecie bylo podpisane "Zidane opuszcza stadion
      Barcelony" :)))
    • Gość: TadeuszLuzny Barca może się poślizgnąć IP: 67.70.228.* 01.12.04, 16:01
      Tak, tak panie Zidane usiadz pod drzewem leniu a jablko ci samo na leb spadnie.
    • Gość: Żona Zidana Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:49
      Zinedin przestań chrzanić. Barca wam złoi tyłka w tym roku, aż miło. Mówiłam ci
      łysielcu - idź do Barcy. A ty nie. To teraz będziesz conajwyżej wicemistrzem do
      końca swych dni. O ile Valencia cię nie stuknie. Chyba się z tobą rozwiodę.
      Ronaldinho jest młodszy, fajniejszy i ma takiego fajnego, wielkiego, czarnego
      hmmm....
    • Gość: kokon Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.slcj.uw.edu.pl 01.12.04, 17:05
      A iloma zawodnikami gra real?
    • Gość: madridista Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: 5.5.* / 80.58.13.* 01.12.04, 18:11
      ciekawe skad w polsce tyle fanow barcy, jakis poczucie "wspolnych" korzeni? (el
      polaco?=catalan?)..zadufane sobki.
    • Gość: tyl Re: Zidane to glupi arab IP: 83.144.122.* 01.12.04, 18:30
      Przereklamowany palant
    • Gość: Tylko Barca Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 19:37
      Ten żałosny śmieć z Afryki niech się nie wypowiada, jest beznadziejny jak jego
      afrykańska reprezentacja ("francuzi?")!
      • Gość: fan Barcy "Wykopmy rasizm ze stadionów"! IP: *.aster.pl 02.12.04, 00:23
        Przynosisz Barsie wstyd takimi rasistowskimi wypowiedziami!
    • Gość: z Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:49
      Może, ale nie musi, tym bardziej, że spodziewane są wzmocnienia.

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: pi przeciez wiadomo ze kluczem do tego co mowi zidane IP: *.acn.waw.pl 01.12.04, 19:59
      jest haslo "wojenka psychologiczna".. barca ucieka realowi, wiec trzeba
      przynajmniej probowac ja jakos deprymowac... zidane dobrze wie, ze barca w tej
      chwili gra szybciej, ladniej i lepiej.
      'nowi' fani barcy sa smieszni, dzieciaki patrza kto wygrywa i potem krzycza: to
      jest moja druzyna! :D lol
    • piasecki111 Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć 01.12.04, 20:36
      Pan jest moim pasterzem,
      niczego mi nie braknie.
      Pozwala mi leżeć
      na zielonych pastwiskach.

Prowadzi mnie nad wody, gdzie mogę odpocząć,
      orzeźwia moją duszę.
      Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach
      przez wzgląd na swoją chwałę.

Chociażbym przechodził przez ciemną dolinę,
      zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.
      Kij Twój i laska pasterska
      są moją pociechą.

Stół dla mnie zastawiasz
      na oczach mych wrogów.
      Namaszczasz mi głowę olejkiem,
      a kielich mój pełny po brzegi.

Dobroć i łaska pójdą w ślad za mną
      przez wszystkie dni życia
      i zamieszkam w domu Pana
      po najdłuższe czasy.

Oto Pan przyjdzie, aby lud swój zbawić, błogosławieni, którzy są
      gotowi wyjść Mu na spotkanie.
      • Gość: Hmmm Re: Zidane: Barca może się poślizgnąć IP: *.sbi.com 01.12.04, 22:01
        Pogięło Cię??? Chyba nie ten topic....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka