Dodaj do ulubionych

Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverpoolu

IP: *.dyndns.org 08.02.06, 21:43
Żuraw! Powodzenia w Bundeslidze!
Obserwuj wątek
    • Gość: buko Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverpoolu IP: 154.35.1.* 08.02.06, 21:44
      Dudek zrobił karnego!!! hehehe
      • Gość: blekota Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: 154.35.1.* 08.02.06, 21:51
        Druga - szmata między nogami!
        • Gość: Typer Niestetyznów Dudek pokazał ile obecnie jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:08
          ...warty. Słaby występ, może nawet bardzo słaby.
          ___
          Ogladaj mecze na żywo za darmo!
          Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
          Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
          • Gość: zdzislaw Re: Niestetyznów Dudek pokazał ile obecnie jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:53
            a widziales chociaz skrot tego meczu?? karny naciagany a druga bramka srednio
            do wyjecia wiec slaby, a tym bardziej, b. slaby wystep kiepsko tu pasuje
            • alfred73 dudek na drzewo, drzewo (Rasialdo) do tartaku :d:d 09.02.06, 08:09
              heh
              • Gość: Typer Re: dudek na drzewo, drzewo (Rasialdo) do tartaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:10
                Ogladałem cały mecz...fajne szczególnie były Dudka fikołki po każdej piłce lecącej prosto w niego...Dudek broni jak klown. Z prostych piłek na siłę próbuje zrobić trudną interwencję :)
                ___
                Ogladaj mecze na żywo za darmo!
                Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
                Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
      • Gość: cygan [...] IP: *.chello.pl 08.02.06, 23:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kubok do przerwy Dudek ma juz 2 bramki 08.02.06, 21:53
      Jedna z karnego. I zolta kartke:)
      • Gość: lolo Re: do przerwy Dudek ma juz 2 bramki IP: *.zab.nat.hnet.pl 08.02.06, 21:57
        faulowal dudi, ciekawe czemu nie dostal czerwonej :((
        blad sedziego
        porazka
        • Gość: ____________=+ jest gdzieś relacja z tego meczu?????????? IP: *.chello.pl 08.02.06, 22:03
          • kubok C+ Sport2 08.02.06, 22:11
        • Gość: buko Re: do przerwy Dudek ma juz 2 bramki IP: *.net 08.02.06, 22:05
          Gość portalu: lolo napisał(a):

> faulowal dudi, ciekawe czemu nie dostal czerwonej :((
          > blad sedziego

Bo tak naprawdę nic nie było. Ale w sumie błąd Dudka, bo się przeliczył
          wychodząc...
          • Gość: rally_psycho Re: do przerwy Dudek ma juz 2 bramki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.06, 22:15
            No to przyszła kolej na Carson'a.
      • kubok i w ciagu 5min 2x mial fuksa(poprzeczka i slupek) 08.02.06, 22:26
    • Gość: cygan Re: MAM NADZIEJE ZE DUDEK PUSCI CZTERY BRAMKI IP: *.chello.pl 08.02.06, 22:07
      I ze Kuszczak pojedzie na mistrzostwa
    • Gość: s No to już oficjalnie po Dudku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:56
      • Gość: Brodos CHYBA JUZ TERAZ NIKT NIE MA WATPLIWOSCI??? IP: *.fbx.proxad.net 08.02.06, 22:59
        Moze Pawel Janas. Zobaczymy co powie. Ja sie tam ciesze, bo lubie Manchester, a
        Liverpool go goni w lidze. Braaaawo Juuuuurrrreeeekkkkkk!!!!
        • Gość: city ktory manchester bo jest tylko jeden :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:28
          Gość portalu: Brodos napisał(a):

> Moze Pawel Janas. Zobaczymy co powie. Ja sie tam ciesze, bo lubie Manchester, a
          >
          > Liverpool go goni w lidze. Braaaawo Juuuuurrrreeeekkkkkk!!!!

City - Manchester City
          We are the lads who are playing to win
          City - the Boys in Blue will never give in
          • Gość: Brodos Re: ktory manchester bo jest tylko jeden :P IP: *.fbx.proxad.net 09.02.06, 00:20
            Glory, glory Man United!!!
    • Gość: gfd Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.06, 23:13
      numerem 1 do mistrzostw bedzie Kowalewski!!
    • loppe Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp 08.02.06, 23:27
      teraz ciszej
    • Gość: Pawel Dudek to ciota....w bramce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:47
      a nie mowilem....mam nadizeje ze nie pojedzie na Mundial....po to ciota w bramce...
      • Gość: ^^^^^^ Re: Dudek to ciota....w bramce IP: *.chello.pl 08.02.06, 23:49
        spójrz w lustro to zobaczysz ciotą młotku..

jak osiągniesz tyle co Dudek to możesz otworzyć swoją jadaczkę!
      • Gość: Tomcio Re: Dudek to ciota....w bramce IP: *.chello.pl 09.02.06, 00:00
        Kocham Polskę. Jest jednym z niewielu miejsc, w których czeka się na każde
        potknięcia ludzi, którzy coś osiągnęli. Najgorsze, że nikt nie zadaje sobie
        trudu, aby zastanowić się, z czego to wynika - pewnie jest wynikiem zazdrości,
        która tworzy kompleksy. Brawo, tylko tak dalej.

• loppe Re: Dudek to ciota....w bramce 09.02.06, 00:34
          dlatego zresztą polscy bohaterzy częściej się myla - nerwica, czują energię
          tych zawistników czekających by dokopać

ps. no ale pomagają bardzo głupi dziennikarze - Rasiak oni wystawili tworząc
          serial o "sukcesach"
          w drugiej lidze
      • Gość: zgrzyt Re: Dudek to ciota....w bramce IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 01:07
        wypie..j stąd śmieciu
        • Gość: Marcin Dudek dobry na swietne strzaly... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.02.06, 04:55
          Zawsze Dudek wydaje mi sie niepewny - potrafi obronc mocny, trudny strzal ale i
          puscic 'szmate' miedzy dlonmi lub nogami...
          Na przedpolu tez mu nie ufam, tutaj wiecej przebojowosci i sprytu wydaje sie
          miec Boruc, ale ostatnio slabo chyba mu idzie...

Fabianski mlody, o Kuszczaku glosno...

Ale i tak w porownaniu z pomoca i obrona, to atak i bramkarzy Polska nie ma
          zlych.

pozdr z US
          Marcin
    • Gość: Rysia w pilotce [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 06:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: karolek najpierw do słownika cipo zajrzyj, a potem na IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 08:09
        forum
    • Gość: hehe pioziom jak na forum wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:04
      powstaje już nowe przysłowie.
    • Gość: fisztka !!weź sie chlopie w garsc!plisss.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 08:06
      Dudek prosze skup sie,tak Cie lubie,trzymam kciuki,daj mi jakis powod do
      radosci... Dudus!
    • Gość: Warka z Tych Dudek masz 180 min.Trzymaj się! IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 09.02.06, 08:47
      Wielka szkoda, że tak rozpoczął powrót! Być może, że następne 180 min. szansy
      będą lepsze! Tego mu życzę!

Tylko wy dziennikarze dajcie mu odpocząć ! Przestańcie płodzić „wierszówki” i
      wywiady które nic nie wnoszą! Rozpalacie niepotrzebne emocje dla zarobienia
      paru groszy. Zgodnie z tym stylem zaczniecie teraz analizować przyczyny i dawać
      rady!
      Bo rezerwowy bramkarz JD może istnieć bez tego a środowisko miłośników jego
      talentu nie będzie stawało się coraz bardziej rozbite! Mimo „puszczenia” 2 goli
      piwo WARKA nadal utrzymuje cenę 2,15 zł. Jest coś pozytywnego w tym, że oni
      także wierzą w niego.
    • Gość: zip Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.wyszkow.tnp.pl 09.02.06, 09:42
      Szkoda Dudka bo po tym występie niewiadomo czy w następnym meczu ponownie
      otrzyma szansę gry. Moim zdaniem stracił szansę na grę w postawowym składzie i
      gdy tylko Reina wróci będzie grzał ławę(niestety. A propo Żurawia to fajna
      sprawa że pokazuje się z dobrej strony, jeden z nielicznych naszych
      przedstawicieli w Bundeslidze grających w podstawowym składzie
    • Gość: Autor, autor Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.winfor.pl 09.02.06, 10:14
      Ma ktoś odnośniki do video z tymi golami?
    • Gość: gzesiolek Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: 80.51.176.* 09.02.06, 10:59
      Co ma tabela ligii szkockiej do powyzszego textu?
      Chyba lepiej bylo dac Bundeslige ;)
    • Gość: adamu Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 09.02.06, 11:09
      nic tylko by dudek tańczył...danse macabre
    • Gość: Mike Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 11:41
      No cóż oglądałem ten mecz w canal+ sport2 i utwierdziłem się w swoim zdaniu.
      Dudek jest za słaby żeby grać w takim klubie jak Liverpool. Kiedyś miał
      przynajmniej refleks, był niezły na linii choć już na przedpolu - dramat.
      Obecnie za dużo oddaje się reklamie, dużo mówi gorzej jednak z treningami. Nie
      łudźmy się Benitez nie jest samobójcą jego posada też zależy od wyników drużyny
      i gdyby Dudek był na codzień lepszy na treningach od Reiny to właśnie On by
      grał, a nie Hiszpan. A to co piszą i mówią nasi pożal się boże dziennikarze to
      zwykłe ble, ble, ble. Regularnie oglądam na Cyfrze+ ligę angielską w tym mecze
      Liverpoolu i mogę powiedzieć jedno w czasach kiedy jeszcze Dudek występował w
      pierwszym składzie czasami popisywał się świetnymi interwencjami na linii by za
      chwilę zrobić "babola", że skóra cierpła, natomiast, kiedy czytałem recenzje z
      meczu w praie następnego dnia to zatanawiałem czy czaem nie oglądaliśmy innego
      meczu. Bo jeżeli po słabym meczu Dudka czytam o fantastycznej postawie naszego
      golkipera to nasuwa mi się myśl: mamy tak mało sukcesów w sporcie że za wszelką
      cenę próbujemy nadrabiać to mitami wbrew oczywistym faktom. Ot i cała prawda
      również o "Dudim"
    • Gość: rocky ocencie mój artykuł!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:34
      Runda wiosena zaczyna sie 3 marca, prawdopodobnie bedzie to najbardziej
      emocjunująca runda od kilkanastu lal. Jeżelli chodzi o tytuł mistrza polski to
      na 90% zdobedzie go Legia Warszawa, polityka transferowa przed tą runda można
      uznać za udaną; dwaj brazylijczycy sciągnieci za darmo Da Silva i Guerreiro
      którzy grali w dobrych klubach, Bronowicki jeden z najlepszych obronców w
      lidze, Chałas i Gostomski w tej rundzie napewno za dużo nie pograją ale sa to
      transfery na przyszłość, Gottwald wielka niewiadoma i Kucharski który ma wielki
      autorytet wśród kibiców i piłkarzy powinien okazać sie wzmocnieniem. Wisła
      Kraków od paru lat najlepsza drużyna w polsce, ale w tym sezonie ma bardzo małe
      szanse na mistrzostwo to już nie ta drużyna co kiedys piłkarze którzy wzmocnili
      klub nierobia za wielkiego wrażenia Kaczorowski cieżko to uznać wzmocnieniem,
      Pawełek i Bogulski to inwestycja na przyszłość, naszczeście jeszcze okienko
      transferowe w Polsce trwa i miejmy nadzieje ze Petrescu zbuduje drużyne która
      przynajmniej bedzie taj grała jak w ubiegłych latach, Korona drużyna która jest
      rewelacja rundy przemyślane transfery, pieniądze są wieć jak korona zagra w
      europejskich pucharach to napewno sie jeszcze wzmocni, teraz przyszli Grzymot,
      Gajtkowski, Kiełb, Piątkowski, Robak, Sasin i Zganiacz napewno można uznać za
      dobre transfery. Lech Poznań klub który ma dobrego sponsora i napewno włączy
      sie o walke o mistrzostwo ale dopiero w nastepnym sezonie teraz napewno głownym
      celem bedzie zdobycie pucharu Polski, Amica druzyna która napewno w tym sezonie
      spadnie. Zagłęmbie Lubin z Francem ta druzyna może wiele osiagnąć, Pogoń
      Szczecin wielka niewiadoma jeżeli eksperyment Ptaka sie uda to możemy sie tylko
      cieszyć wiecej druzyn bedzie walczyć o mistrzostwo i nasza liga bedzie
      ciekawsza, Cracowia to druzyna ma potenciał ale bez wzmocnien bedzie cieżko
      walczyc o europejskie puchary, Grocklin najwiekszy budżet i jajgorszy trener co
      z tego bedzie mniejmy nadzieje że Dzymała otworzy oczy....,Wisła Płock i Odra
      Wodzisław to sa tacy ligowi średniacy którym niepowinien groźic spadek, Arka,
      GKS, Górnik Łeczna, Górnik Zabrze i Polonia te drużyny bedą walczyc o
      utrzymnanie, teraz wszystko zależy od tego tylko jedna drużyna spadnie druga
      bedzie amica czy spadna dwie i trzy awansuja, GKS najbardziej sie wzmocnił i
      daje im 80% że sie utrzymaja a reszta wymienionych druzyn bedzie walczyc do
      ostaniej kolejki

• Gość: Mike Cieszyn Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.06, 12:38
      • Nie ferujmy tak łatwo wyroków
      Mike Cieszyn /dzisiaj 12:33/ Benitez popełnił błędy zwłaszcza przy zmianach:
      np. zdjęcie z boiska Croucha miast Morientesa. Myślę jednak, że mówienie, iż
      Benitez jest przereklamowany to już przesada. Ja sam jako fan ligi angielskiej
      wolałbym na ławce trenera Anglika, no powiedzmy przynajmniej Brytyjczyka.
      Jednak myślę, że histeria wśród polskich kibiców bierze się po prostu z
      frustracji. Za mało mamy sukcesów w sporcie i na siłę tak zwani pseudofachowcy
      próbują nam wmówić, że Dudek jet dyskryminowany, Kosowskiemu nie chcą podawać
      piłek itd. itp. Tymczasem prawda jest prozaiczna w lidze angielkiej nie gra się
      za zasługi, miejsce w składzie trzeba sobie wywalczyć ciężką pracą. Natomiast
      trenerzy nie są samobójcami i wiedzą, że ich posady i niemałe pwynagrodzenia
      zależą od wyników dlatego między bajki włóżmy opinie, że grają słabsi, a lepsi
      grzeją ławę lub są spuszczani do niższej ligi
      • Gość: as Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.02.06, 13:31
        Dudek akurat myslami był w internecie
        albo zawiazywał przyjaznie na Slasku
        • kubok Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp 09.02.06, 15:20
          A ja mysle, ze byl przy Krystynie z gazowni:P
          • zszum Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp 09.02.06, 20:15
            A ja myślę, że on już był myślami w drużynie zakładowej TPSA.
    • Gość: DDD To se Jurek potańczył...KUSZCZAK KING !!!!!!!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:47
    • punter moja 11tka na MŚ 09.02.06, 16:31
      dudek
      żewłakow kłos lewandowski hajto baszczyński
      kosowski karwan rząsa
      rasiak mięciel

moim zdaniem to wybuchowa mieszanka talentu (Rasiak), młodości (Hajto)
      i ogrania w znakomitych klubach (Mięciel).

532 to optymalne zestawienie. w razie czego
      można bez straty dla poziomu gry zagrać ofensywnie czyli 235
      • milicjantobywatel Re: moja 11tka na MŚ 09.02.06, 16:39
        Dobry wybór, zwłaszcza hajto-nie zabraknie przynajmniej chlopakom w Niemczech
        taniej wody i fajek...Ale zapomniales jeszcze o filarze naszej
        pomocy-KALUZNYM!!! Do spólki z rasiakiem mogą utworzyc wielki konar, o ktory
        potknie sie kazdy gracz druzyny przeciwnej-nikt tak jak kaluzny nie potrafi stac
        bezczynnie w srodku i prowadzic do totalnej dezorientacji przeciwnika.Oczywiscie
        poza CZLOWIEKIEM, KTORY ZATRZYMAL POLSKE NA OLD TRAFFORD. Ale coz, nie kazdy
        potrafi tak jak drewniak byc glownym konstruktorem akcji reprezentacji Anglii. I
        pomyslec, ze ludziska mowia ze brakuje nam rozgrywajacego...
    • Gość: Poeta Gol Żurawia Dudek puścił pawia IP: *.euroapteka.pl 09.02.06, 16:48
      przynajmniej rym jest teraz
    • Gość: cień_janasa Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.ci.uw.edu.pl 09.02.06, 18:32
      Na szczęście GRZECHOCZ KRAKSIAK nie zawodzi (przy goleniu pięknie śpiewa
      falsetem).
    • Gość: clitoridis Re: Gol Żurawia dla Hannoveru, Dudek gra w Liverp IP: *.ci.uw.edu.pl 09.02.06, 18:49
      Drewniany Grześ zawodzi falsetem przy goleniu, gdyż nie potrafi tańczyć jak
      Dudi! Popraw się, Grzesiu i nie grzesz więcej swym talentem do zawodzenia w
      meczach rozgrywanych przez reprezentację Polski!!!
    • Gość: John McPolack there can be only one... ZHOOORAV... IP: *.pools.arcor-ip.net 09.02.06, 19:24
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka