Dodaj do ulubionych

Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony

06.07.06, 15:42
Pusty śmiech ogarnia na widok naszych geniuszów...
Obserwuj wątek
    • Gość: Panek89 Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:44
      Janas niestety jak by byl czlowiekem honoru to juz dawno by odszedl sam ;/ a
      nie trzyma sie stolka do konca , zatrudnienie dobrego trenera nie zbawi
      Polskiej pilki trzeba zmienic caly sytem szkolenia wedlug mnie :)
      • Gość: LOPL Błagam nie zapominajmy: Janas zmienił BĄŃKA! IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.07.06, 17:22
        I to mu będzie zapisane w niebiesiech...Zachowajmy umiar. Liskiewicz wystawił Bąńka żeby go wywalić z zarządu PZPN a potem wziął Janasa a Janas przecież to co miał zrobić zrobił.
      • Gość: GOŚĆ Co to jest polska myśl szkoleniowa??? IP: *.aster.pl 06.07.06, 17:35
        Mam wrażenie że w piłce nożnej można mówić jedynie o braku polskiej myśli
        szkoleniowej. Janas, Boniek i Engel ostatnio pokazali jaka jest ta myśl
        • Gość: Pogoń Lwów Piechniczek jest śmieszny, a nawet żałosny!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 06.07.06, 18:54
          Polska myśl szkoleniowa... Cha, cha, cha... A co to takiego??? Szykowany jeszcze niedawno na trenera kadry Rysiu Tarasiewicz ustawiał Śląsk z trzema obrońcami.... czyli jego myśl szkoleniowa tkwi gdzieś w latach 70-ych ubiegłego stulecia!!!

A ten stary piernik Piechniczek i jego równie genialni kumple czyli Streilau i Apostel powinni zamknąć powoli twarze i się nie ośmieszać przed kibicami. Aż dziw bierze, że te stare capy myślą, że ktokolwiek w Polsce wierzy jeszcze w to, że oni naprawde znają się na piłce lepiej niż trenerzy z najlepszych lig na świecie!!!

Dlatego doradzam wszystkim właścicielom hospiciów, domów spokojnej starości, tudzież szpitali psychiatrycznych wysyłanie ofert do PZPN w sprawie dożywotniego zakwaterowania tych panów.

www.gazeta-bawarska.pl/
        • Gość: czerwona kartka Janas tak samo dobrze pisze jak i mówi! :)))) IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 06.07.06, 19:02
          i dlatego wypociny do poprawki...

-----
          "Jest jeden komentator, który nie jest w stanie wymówić poprawnie nazwiska
          Schweinsteiger i Metzelder. Czy to jest jakaś chińszczyzna, żeby sobie tym
          nie poradzić?"
          /prof. Jan Miodek - językoznawca/

• pawka55 Polska mysl szkoleniowa polega na tym,... 06.07.06, 19:06
          ze oni mysla iz szkolom. Dzieki tej mysli szkoleniowej znikaja uzdolnieni
          juniorzy i mlodziezowcy. Chyba, ze wyemigruja do Niemiec!

Polak z US
          • Gość: jo pedaly won z Polski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.70.181.* 06.07.06, 20:17
    • Gość: www.chomiks.com Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.supermedia.pl 06.07.06, 15:44
      Los Janas nie jest przesadzony? O losie...medrcy z PZPN chyba szykuja sie do
      jakiejs niezlej afery.. Moze Listkiewicz stanie sie 'pelniacym obowiazki'
      selekcjonera z pensja proponowana Beenhakerowi? To w jego stylu...
    • Gość: Rasiak.pl Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:45
      Co Wojcik ma do powiedzenia o raporcie Janasa?
      ----------------------
      www.rasiak.pl
    • Gość: glon Zwolennik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.06, 15:48
      Jeśli po ostatnich rewelacjach trener Piechniczek jest nadal zagorzałym fanem
      polskiej myśli szkoleniowej to traci wszystko w moich oczach!!!Banda
      darmozjadów tylko ich ciepłe posadki im w głowach.A w dupach się
      poprzewracało!!!
    • Gość: NIE PZPNowi Do Pana Piechniczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:49
      Panie Antoni,

Co to znaczy polska myśl szkoleniowa??????? czy to ten archaiczny futbol
      rodem ze schyłkowej NRD, który preferują oprócz druzyny narodowej, wszystkie
      kluby polskie, może oprócz Legii i Wisły????
      czy to może myśl tych wspaniałych trenerów, których nikt nie chce zatrudnić
      za granicą w dibrych drużynach???? (tu jaskółki takie jak Kasperczak czy
      Nowak) wiosny nie czynią), czy to szkoła AWF, gdzie wykłady z taktyki
      prowadza panowie pokroju trenera Apostela???
      A może wreszcie Pan Panie Antku i Pana koledzy Pan Henio Pan Gienek i paru
      innych dacie raz na zawsze spokój polskiej piłce nożnej???? a Polską myśl
      trenerską będzie szlifować gawędząc i grzejąc nogi na ławeczkach parkowych
      np. w Ciechocinku????
      • Gość: kaziu Re: Do Pana Piechniczka IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 06.07.06, 15:59
        Na Ciechocinek to trzeba sobie zasłużyć. W jasyr ich!
    • Gość: TT Piechniczek jest zwolennikiem polskiej myśli... IP: *.dnet.pl 06.07.06, 15:50
      Piechniczek jest zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej...

nieobecność Polski w finałach MŚ 1990, 1994, 1998.
      nieobecność Polski w którychkolwiek finałach ME
      wyjazd do domu po fazie grupowej na MŚ w 2002, 2006
      ostatni większy sukces kadry miał miejsce w 1982 r. Ćwierć wieku temu!!

...piękna to myśl panie Antoni.
      Ale ja się urodziłem w 1983 roku i mam już kuźwa dość słuchania o sukcesach, z
      których ostatni zdarzył się na rok przed moim urodzeniem. Czas coś zmienić.
      • Gość: hrb. Uszaszowski Przyklad 'polskiej mysli szkoleniowej'... IP: 203.194.51.* 06.07.06, 16:06
        Ku...a,Panowie,co wy robicie ?!!...Znowu wpuszczono nam wpier...l !!!
        • Gość: zzz Re: Przyklad 'polskiej mysli szkoleniowej'... IP: 151.204.99.* 06.07.06, 19:46
          Albo Janas siedzacy na lawce jako kupka strachu - dobrze ze nie uciekl w ogole w
          czasie meczu, oczekiwac zeby byl jakims autorytetem czy podpora dla pilkarzy to
          juz o wiele za duzo.
    • Gość: kibic wawa Piechnieczek chce nadal mafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:51
      Piechniczek chce zachowac stary mafijny uklad w pilce, zeby zaden inny zewnatzr
      nie przyszedl i nie obanzyl ich salbosci poniewaz bedzie spoza ukladow.
      Piechniczek obok Listkiewicza to ludzie szkadzacy obecnie polskiej pilce.
      Krotko mowiac zwykly dran!!!
    • jack20 Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony 06.07.06, 15:53
      Ja juz wogole nic nie rozumiem. Raz trabi prasa, ze Holender jest juz trenerem
      a tu typy z PZPN uwazaja, ze jest on niefortunnym kandydatem ale rozmowy
      trawaja. Jak w koncu jest?
    • Gość: WKS Wyszło szydło z worka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:55
      Teraz widac czarno na bialym, ze decyzjami Janasa kieruje przypadek. Tak jak
      bylo z powolaniem Frankowskiego - pod presja mediow i opinii publicznej. Do tej
      pory trener mial szczescie, ale na Mundialu trzeba jeszcze czegos wiecej.
    • Gość: kaziu Polskie co? IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 06.07.06, 15:57
      Przepraszam, ale może przeczytałem bez zrozumienia. Jaka polska myśl
      szkoleniowa? Polska myśl szkoleniowa na mundialu polegała na robieniu głupich
      grymasów przez selekcjonera. Gratuluję panu Piechniczkowi, że jest jej zwolennikiem.
    • Gość: Marek Polska myśl szkoleniowa - że co proszę? Hahaha! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:59
      O czym ten Piechnik znów p...doli...
    • Gość: Q >> Polska myśl szkoleniowa - buahahaha << IP: 195.20.110.* 06.07.06, 15:59
      Normalnie Pierniczek mnie powala...
      Polska myśl szkoleniowa stanła w latach 70/80 i stoi jak korek w zatkanej rurze
      z gównami.
      • Gość: grgr Trzeba powolac komisje sledcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:03
        Kiedy w koncu powstanie komisja sledcza do wyjasnienia przyczyn porazek naszych
        orlow. Trzeba przeswietlic ten uklad...
      • Gość: m Re: >> Polska myśl szkoleniowa - buahahah IP: 82.177.0.* 06.07.06, 16:25
        Piechniczek: "Ja jednak zawsze byłem zwolennikiem polskiej myśli szkoleniowej i
        polskich trenerów. "
        SPIEPRZAJ DZIADUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
    • Gość: niezbytzadowolony polska mysl szkoleniowa IP: 203.76.49.* 06.07.06, 16:03
      A. Piechniczek: "Ja jednak zawsze byłem zwolennikiem polskiej myśli
      szkoleniowej i polskich trenerów", czyli zwolennikiem czego? 30 lat
      rozczarowan? Wiecznych "meczy ostatniej szansy?", tlumaczen trenerow,
      zmarnowanych pokolen ?? O co Panu chodzi, jaka mysl? Sami zescie dzis
      stwierdzili, ze nawet Janas nie wie dlaczego reprezentacja przegrala
      mistrzostwa. No chyba, ze mowimy dalej o jedynym Kazimierzu Gorskim i Wembley.
      Ale to juz wydaje sie troche zenujace, przynajmniej od lat dwudziestu.
    • Gość: niezbytzadowolony polska mysl szkoleniowa IP: 203.76.49.* 06.07.06, 16:03
      A. Piechniczek: "Ja jednak zawsze byłem zwolennikiem polskiej myśli
      szkoleniowej i polskich trenerów", czyli zwolennikiem czego? 30 lat
      rozczarowan? Wiecznych "meczy ostatniej szansy?", tlumaczen trenerow,
      zmarnowanych pokolen ?? O co Panu chodzi, jaka mysl? Sami zescie dzis
      stwierdzili, ze nawet Janas nie wie dlaczego reprezentacja przegrala
      mistrzostwa. No chyba, ze mowimy dalej o jedynym Kazimierzu Gorskim i Wembley.
      Ale to juz wydaje sie troche zenujace, przynajmniej od lat dwudziestu.
      • Gość: niezbytzadowolony Holenderska mysl szkoleniowa IP: 203.76.49.* 06.07.06, 16:18
        Mysle, ze pora przyjrzec sie Holenderskiej mysli szkoleniowej, moze sie nie
        znam tak jak Pan Antoni, ale napisze tylko: Guus Hiddik, Dick Advocaat, Leo
        Beenhacker, Marco van Basten, Johan Cruyff....
        • adas313 I Frank Rijkaard. 06.07.06, 16:54
          Facet młodszy od wszystkich polskich znanych trenerów a już ma na koncie
          półfinał ME i wygraną LM...
    • Gość: kane-1906 wywalić tego całego Piechniczka IP: *.compower.pl 06.07.06, 16:07
      to niereformowalna zakała, symbol skostniałego i zdziadziałego PZPNu wraz z satelitami.
    • Gość: Zenon Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.edipresse.pl 06.07.06, 16:09
      WÓJCIK NA SELEKCJONERA!!!
      DAĆ MU JESZCZE JEDNĄ SZANSĘ!!!
      • Gość: maniuś Stare pryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 17:26
        Polska myśl szkoleniowa-buhahahaha....Ona była z górą 30 lat temu,a jej twórcą
        był śp Kazimierz Górski,kontynuatorami w pewnym sensie Gmoch i Piechniczek,niech
        mi ktoś pokaże jakie sukcesy odniosła polska myśl szkoleniowa na przestrzeni
        ostatnich 20 lat?Odpowiem-NIC!!!Absolutnie nic,zero!Żaden polski trener nie
        trenował zagranicznej drużyny, z którą odniósłby sukce,g....o mnie obchodzą
        polskie drużyny-wyjątek,chlubny na dodatek stanowi Henryk Kasperczak,ale on
        trenerki uczył się we Francji-panie Piechniczek,niech Pan głupot nie pi....i!Nie
        ma polskiej myśli szkoleniowej!
        • Gość: Obserwator Re: Stare pryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 07:38
          Proponuje więcej szacunku dla zasłuzonych. Ta lekceważona przez ciebie "polska
          mysl szkoleniowa" była nauczana przez trenera Gmocha w Grecji. I tak w jego 25
          letniej karierze (1979-2004) w Grecji i na Cyprze, kiedy trenował m. inymi
          Panathinaikos, Olympiakos, Larissa, AEK, Aris, APOEL, Ionikos, Ioanninę etc. i
          gdzie uważany jest za trenera wszechczasó osiągnłą:
          5 Mistrzostw (Panathinaikos, Olympiakos, Larissa i APOEL)
          3 Puchary (Panathinaikos, Larissa, APOEL)
          mnóstwo sukcesów w pucharach europejskich łącznie z półfinałem Ligi Mistrzów z
          Panathinaikosem.
          To tak na gorąco co pamietam z osiagnięc trenera Gmocha w Grecji.
          Także manius nie wygłaszaj absolutnych osądów jak jesteś niedoinformowany po nam
          też się pomaniusi. A i krytyke nalezy wyłaszać też dopiero jak sie coś w zyciu
          osiągneło.
          Pozdrawiam,
          Obserwator
    • Gość: kibic Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.quinnpumps.com 06.07.06, 16:09
      Wyglada na to, ze Raport Janasa to Woda, Woda, Woda i jeszcze raz Woda. Nic
      innego nie mozna oczekiwac od kogos kto sam ocenia swoja prace. Ewentualny
      selekcjoner z Holandii?, bedzie pracowal w tym samym zdemoralizowanym,
      skorumpowanym, niereformowalnym i nietykalnum dziecku Komunizmu - PZPN-nie. Co
      zminimy?.Ten dinozaur rozbudowany do granic absurdu MUSI byc zlikwidowany. Kto
      tego jeszcze nie rozumi?.
    • Gość: ninaden nidane Najchetniej kolejny IP: 138.227.189.* 06.07.06, 16:10
      koles obeznany z rozkladem sil i ukladami co? Wy , polscy "szkoleniowcy"
      zajamujacy sie wlasnymi tylkami nie macie honoru i wiary w ludzi. Won z PZPN
      skorumpowane gnidy! Zadnych jugoli tez nam nie trzeba, bo to ludzie
      przyzwyczajeni do tego samego smrodu we wlasnym kraju. Bonka trzymajmy we
      Wloszech przez trzy lata ( moze przyjechac na urlop do Lodzi ), niech nowy
      trener z Holandii czy Anglii pracuje w spokoju. I jeszcze jedna sprawa: a jak
      by tak Ziobre na ministra sportu ???;-))))
      • Gość: gnom Dear Leo ! IP: 217.153.211.* 06.07.06, 16:17
        Dear Sir

In case today you will receive some call from unknown number (or number
        beginning with +48) please leave it, let it ring! This will most probably be
        some idiots from polish football federation trying to get you involved in
        polish national football team! The thing is they will not let you work, because
        oterwise they will loose their jobs where they get big money for nothing.

Do not pick up the phone

Respect
        • Gość: niezbytzadowolony Re: Dear Leo 2 ! IP: 203.76.49.* 06.07.06, 16:26
          You can of course try to answer the phone and you can do something strange,
          like tring to volunteer in Poland (there is probably no guarantee they pay you
          at the end), but watch your car!!
        • corblimeyguv Re: Dear Leo 3 ! 06.07.06, 17:03
          Dear Sir,

If you value your sanity, please don't answer the phone. You seem like an
          intelligent, agreeable and knowledgeable person with some considerable
          experience of international football. On these grounds alone you are clearly,
          in the opinion of our glorious football authorities, unfit for the position of
          our national trainer.

Regards,

• Gość: Advisor Re: Dear Leo 4 ! IP: *.nycmny83.covad.net 06.07.06, 20:40
            P.S.
            Leo
            If it happens that you pick up phone just tell them go to hell and give them
            phone number: 048 11 22 456 098 890. Have tham ask for Risio Kulesha who is
            internationally recognized certified consultant in area of Polish fotball.
      • Gość: kikic Re: Najchetniej kolejny IP: *.quinnpumps.com 06.07.06, 16:19
        Ziobro....to jest bardo, a nawet bardzo dobry kandydat. Ale napewno nie
        bedzie. Wiesz dlaczego?. Bo to facet ktory wie co mowi i ..bylby dobry.
    • Gość: proste jak drut Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:18
      trenerem bedzie stefan majewski, te benhackery i inni zagraniczni trenerzy to
      sciema. sam listkiewicz mowil ze nawet jak bedzie zagraniczny trener to
      asystetnem bedzie polak, taki "edek z fabryki kredek" (edward lorens czyli "edek
      z fabryki kredek" jak go nazwal wojcik mianowany przez dziurowicza na drugiego
      trenera za czasow wojcika. dziurowicz tez chcial miec wplyw na reprezentacje).
      listkiewicz chce miec wplyw na reprezentacje bo kazdy mecz z republika bananowa
      ktory zalatwli "Placek" czyli andrzej placzynski to kasa do pzpn od tvp.
    • Gość: misiu64 Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.toya.net.pl 06.07.06, 16:20
      "RAPORT JANASA".

1.Selekcja Kadry - powołałem najlepszych zawodników, jakich ma Polska w tym
      momencie. Dowodem na to jest Bosacki, który został bohaterem naszej ekipy. Inni
      zawodnicy, którzy się wyróżnili to: Mila - ani razu się nie przewrócił, Kosowski
      - wreszcie wpuścił koszulkę w spodnie, Giza i Gancarczyk - będący dobrymi
      duchami naszej ekipy i Grzesiu Rasiak - przez 10 min skutecznie wprowadzał chaos
      w szeregach rywali i naszej linii napadu, z czego mogła paść bramka.

2.Bank Informacji - swoich rywali mieliśmy rozpracowanych doskonale.
      Potwierdziło się na 100%, że Ekwadoru nie można lekceważyć, Kostaryka to
      najsłabszy zespół w naszej grupie a Niemcy to gospodarze tej imprezy.

3.Przygotowania fizyczne - przygotowani byliśmy świetnie. Potwierdzało się to
      przez pierwsze 15 minut każdego meczu.

4.Zamknięte treningi - ukrywanie przed rywalami naszej siły, a zwłaszcza
      rozgrywanie stałych fragmentów gry miało sens, gdyż 100% bramek na tych
      mistrzostwach zdobyliśmy właśnie po stałych fragmentach.

5.Analiza i taktyka - moja taktyka sprawdziła się doskonale. Nagłą zmianą
      systemu tuż przed mistrzostwami, pozornie dziwnymi roszadami w składzie,
      wystawianiem pomocników do napadu, a napastników do pomocy - wprawiłem w
      zakłopotanie naszych rywali. Zarzucając mi, że zbyt defensywnie ustawiałem
      zespół z jednym tylko napastnikiem odpowiem, że ja to widziałem inaczej.
      Mieliśmy po 3, 4 napastników w składzie i dziwię się, że nie strzeliliśmy bramek
      w pierwszych dwóch meczach. Chłopaki perfekcyjnie realizowali moje założenia,
      fakt, że nie grali na swoich pozycjach, ale zakładana wymienność pozycji
      potwierdziła się w wygranym w dobrym stylu meczu z Kostaryką, gdzie bramki
      zdobywał obrońca. Przecież tak się teraz gra na świecie. Jedyne, czego żałuję,
      to że od początku nie wystawiłem Żurawskiego w obronie, Bąka w napadzie, Boruca
      na skrzydle a Kosowskiego na bramce.

6.Motywacja i podejście mentalne - uważam, że dobrze zmotywowałem chłopaków, co
      było widać po odwadze, z jaką wychodzili na boisko i śpiewali hymn, po ich
      wybieganiu, chęci do gry, nie odpuszczaniu rywalowi w żadnym momencie. To
      nieprawda, że osłabiłem zespół mentalnie nie zabierając zawodników z charakterem
      i niepokornych, bo nie lubię sprzeciwu i się denerwuję, gdy ktoś ma inne zdanie
      ode mnie.

7.Wspólpraca z mediami - być może współpraca nie była idealna, ale ileż można
      odpowiadać na te same pytania. Przecież wszystko było widać gołym okiem.
      Nieprawda, że przerywałem dziennikarzom w połowie wypowiedzi, byłem po prostu
      błyskotliwy, bo wiedziałem, o co chcą spytać. A nawet, jeśli nie wiedziałem, to
      przypuszczałem. Nieprawda, że się peszę, irytuję i wściekam, gdy zadają
      niewygodne pytania o skład i taktykę na mecz. Nie robię tego z dwóch powodów: po
      pierwsze nie będę zdradzał prasie całego świata naszej taktyki i koncepcji, po
      drugie: wymyślam ją 15 min przed ogłoszeniem składu na mecz. Na zakończenie tego
      punktu dodam, że bardzo zależało mi na dobrym wizerunku medialnym, czego dowodem
      wysyłanie na konferencje prasowe zawodników rezerwowych, fizjologa oraz naszego
      sympatycznego kucharza.

Uważam, że nie mam sobie nic do zarzucenia i nie popełniłem błędów w
      przygotowaniach do mistrzostw świata. Z czystym sumieniem, pokornie i z
      nadzieją, że zostanie wydana obiektywna ocena mojej pracy, czekam na decyzję
      Zarządu Komisarycznego PZPN a zwłaszcza mojego przyjaciela Michała Listkiewicza.

Paweł J.
    • Gość: Kay.Mazur@cibc.com Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: 206.47.220.* 06.07.06, 16:24
      A obco krajowec powinny byc wybrany na szkolenie/trenera polskiej pilkarskiej
      kadry. Nigdy Polak i precz z komunistycznymi trenerami i organizotorami. Co
      zlego wybrac tego Holendra Leo Beenhakkera i nauczyc sie nowych i pozytecznych
      metod i techniki grania.

Kazimiera Mazur
      Toronto, Kanada
      • Gość: AL Nie ma czegos takiego jak Polska mysl szoleniowa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 16:36
        i to jest niezaprzeczalny fakt,a wypowiadajac takie głupstwa jak pan Piechniczek i reszta trenerow(dziadkow)tylko sie osmieszaja,niech oni juz dadza spokuj ze swoimi przemysleniami w tv oraz innych mediach i ida na emerytury,powinni zejsc z oczu kibicom,gdyz wzbudzaja tylko usmiech politowania,wywalic cały pzpn zostawic tylko sprzataczki,to sie tyczy takze naszych wielce oswieconych trenerow weteranow,ktorzy po 89r nic nie osiagneli w piłce,a madrzyc sie i bronic polskich nieudacznikow mieniacych sie trenerami potrafia
        • Gość: FELIX Gdyby choć w 10% Strejlau wcielił w życie IP: 87.246.199.* 06.07.06, 16:49
          z kadrą narodową to co wygaduje obecnie w POlsacie, dawno bylibyśmy mistrzami
          świata. To gremium to zwykli nieudacznicy, bojący się trenera z prawdziwego
          zdarzenia
    • Gość: MM Re: Raport Janasa - Piechniczek niezadowolony IP: *.216.41.6.conversent.net 06.07.06, 16:43
      "Wiele wskazuje na to, że podobnego zdania jest Piechniczek. - Beenhakker to
      jedna z wielu kandydatur, godna rozważenia. Ja jednak zawsze byłem zwolennikiem
      polskiej myśli szkoleniowej i polskich trenerów. Zagraniczny selekcjoner na
      pewno uspokoiłby atmosferę wokół reprezentacji i dałby sporo materiału do
      porównań z osiągnięciami polskich szkoleniowców, ale ja będę opowiadał się na
      trenerem rodzimym."

No tak, oczywiscie, "polska mysl szkoleniowa". A jaka to mysl? Ostatnio ta
      polska mysl szkoleniowa 'wykazala sie' odstapieniem od taktyki wyprobowanej w
      eliminacjach i jedynej skutecznej przeciwko Ekwadorowi (o czym mowili przed
      meczem wszyscy) i niemal oddaniem meczu walkowerem. To ja juz dziekuje za taka
      "mysl".

Panowie decydenci, moze przestancie beznadziejnie chrzanic. Boicie sie, ze
      przyjdzie ktos, kto zburzy wasze zamki na piasku? Ilu reprezentantow "polskiej
      mysli szkoleniowej" moze sie pochwalic tym, ze REGULARNIE montuje DOBRE druzyny
      ze SLABYCH zawodnikow, jak to robi np. Beenhakker? No powiedzcie, ilu?
      Tylko nie mowcie mi o Kasperczaku, bo on akurat nie jest przedstawicielem
      "polskiej mysli szkoleniowej". Na jego szczescie.
    • Gość: FELIX Piechniczek "nadtrener" oczywiście nie chce zzagra IP: 87.246.199.* 06.07.06, 16:47
      Pieprzona zgraja "nadtrenerów". Piechniczek boi się żeby nikt nie przekroczył
      jegpo siągnięć. A Strejlau z Apostelem to nieudacznicy, którzy niczego nie
      osiągnęli.
    • adas313 Panie Piechniczek, może mi pan powiedzieć... 06.07.06, 16:51
      co to jest "polska myśl szkoleniowa"????

Ilu nieprzeciętnych polskich piłkarzy ta myśl wyszkoliła?
      Ile klubów zaprowadziła na przyzwoity poziom w rozgrywkach europejskich?
      Co osiągnęła z reprezentacją narodową?
      • Gość: Olympique Lyonnais Podpisujcie petycje antyPZPN, 2600+ sygnatariuszy IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 06.07.06, 16:58
        Petycja online do ministra sportu o natychmiastowe zmiany w PZPN i polskiej
        pilce. Jesli zgadzasz sie z trescia, podpisz i – BARDZO WAZNE – rozeslij
        znajomym email z informacja (gotowy tekst ponizej).

www.petitiononline.com/PZPN2006/petition.html

Jesli sie wszyscy zmobilizujemy mozemy zebrac 10,000 a moze i 100,000 podpisow.
        Powiedzmy bardzo glosno, co myslimy. W koncu PZPN pracuje dla NAS, kibicow!

Skopiujcie tekst ponizej i rozeslijcie emailem do wszystkich znajomych!

+++++++++++++++++++++++++++++
        PETYCJA O NATYCHMIASTOWE ZMIANY W PZPN – JUZ PONAD 2500 SYGNATARIUSZY

PRZECZYTAJ – JESLI ZGADZASZ SIĘ Z OPINIĄ PODPISZ PETYCJĘ ONLINE, SKOPIUJ TEN
        EMAIL I PRZEŚLIJ DALEJ

Polska zasługuje na dobry futbol, Polskę stać na dobry futbol!

Jesteś sfrustowany(a) po występie polskiej reprezentacji na Mundialu? Masz dość
        ciągłych porażek naszych zespołów - na Mistrzostwach Świata, w eliminacjach
        Mistrzostw Europy, w europejskich pucharach?

Rolą piłkarzy jest gra dla nas, kibiców. Rolą PZPN jest wsparcie rozwoju
        polskiej piłki dla nas, kibiców. Polska piłka upada od lat, PZPN nie zrobił nic
        by temu zapobiec.

Koniec z frustracją. Czas na działanie, czas głośno powiedzieć, co myślimy.

Prezes PZPN Michał Listkiewicz musi odejść, a przede wszystkim całe PZPN musi
        przejść głębokie zmiany.

Podpisz petycję online do Ministra Sportu o natychmiastowe zmiany w PZPN:

www.petitiononline.com/PZPN2006/petition.html

Po zebraniu odpowiedniej liczby podpisów zostanie ona przekazana ministrowi.
        +++++++++++++++++++++++++++++

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka