loki_lyesmith 02.12.06, 06:34 Witajcie! O rany, nie śpię już od 4, nie wiem czy dożyję końca meczu jeśli będzie tie-break ;) A w finale już czeka wielka Brazylia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buumek Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. 02.12.06, 06:41 Nie przejmuj się, ja nie śpię od wczoraj, a i tak wygramy :) damy im popalić conajmniej 3:1 :) pozdrowienia dla wszystkich maniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj powitań cią dlaszy ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 06:44 dobry wieczór, dzieńdobry, czy dobre popołudnie, sama już nie wiem;P musze jeszcze do sklepu leciec żeby zdążyc obiad zrobic zanim wszyscy wstaną. czy śniadanie a może kolacje? budziłam się co godzinę i co tą godzinę wydawało mi sie, że już po meczu;P o 5.30 stwierdziłam, ze nie chce mi się już spac...eh, w końcu to mś!!! POlacy, punktujcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staza Re: powitań cią dlaszy ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 06:49 Wczoraj zupełnie nie mogłem zasnąć tak się denerwowałem. Stwierdziłem, że Brazylię se daruję :P Odpowiedz Link Zgłoś
loki_lyesmith Statystyka 02.12.06, 06:50 Wygląda na to, że kluczowy będzie trzeci set meczu. Ze statystyk wynika, że kto go wygra to z dużym prawdopodobieństwem wygra cały mecz. W pierwszej fazie w 50 spotkaniach z 60 zwycięzca trzeciego seta wygrywał rywalizację. W drugiej fazie procent trochę spadł ale nadal jest wysoki: 23/32. No i dzisiaj Brazylia też wygrała trzeciego seta. Trzymajmy więc kciuki cały mecz a szczególnie w trzecim secie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuk Re: 3:0 albo 3:1 dla Polski IP: 193.109.225.* 02.12.06, 09:18 Zawsze w Was wierzyłem i trzymałem kciuki od czasów trenera Irka Mazura. Zawsze było _prawie_ dobrze, pod koniec rozstrzygających partii coś siadało, chyba w głowach, aż Polska znalazła Trenera Lozano. Wielkie dzięki i wielkie gratulacje - bo jutro będę świętował złoto dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca_ Sabotażysta z Polsatu IP: *.icm.edu.pl 02.12.06, 10:01 Kolesia który podcina zapał Kadziewicza powiesiłbym za... (o ile je ma). Jak można było pytać Kadziewicza "Nie ma pan żalu do Lozano że usunął Pana z kadry" gdy chłopak mówi że wszystko zawdzieczają Lozano plus widać ze jest emocjonalnie związany z trenerem ("to dobry człowiek"). Weżcie go odeślijcie do Polski (dziennikarza, nie Kadziewicza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic "My, Polaczki..." IP: 212.160.156.* 02.12.06, 09:15 Wreszcie mamy okazję, żeby cieszyć się swoją wielkością. Najbardziej podoba mi się Pliński (z charakteru). Na każdym kroku nie wstydzi się mówić o swoich największych oczekiwaniach. Dzięki chłopaki! Dzięki Panie Lozano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: powitań cią dlaszy ;P IP: 80.54.99.* 02.12.06, 10:16 KOCHAM KADZIEWCZA! KOCHAM KADZIEWICZA! KOCHAM KADZIEWICZA! Chociaż Wlazły na ten przykład też... No i Świderski - tak się fajnie denerwuje...:) Mó kumpel mawia, że mimo wszystko nie majak siatkówka kobiet - ja tam tego nie rozumiem...! PS. Oczywiście nie zapominajmy o Ebim i Borucu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMERFETKA Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.welnowiec.net 02.12.06, 11:19 HHHUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!! Wierzyłam w Naszych chłopaków!! Gratulacje dla całej drużyny!! :-);-) Damy rade nawet Brazyli.Zasługa supeer trenera i całej kadry oraz chłopakom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETER Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.zeork.com.pl 02.12.06, 11:20 ARMIA MAŁEGO WODZA IDZIE DALEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kynek Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:47 Mistrzostwo Świata, dziękujemy za emocje, prosimy o tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia wybitna Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 13:17 jestem bardzo szcześcliwa że moi rodzcy odniesli tak ważne zwyciestwo, za moich czasów kiedy przewijałam pawełka nie mieliśmy tylu emocji. Ekstra polacy trzymajcie tak dalej, ja i moja córka jestśmy z wam,i. buzialki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: 217.153.83.* 02.12.06, 06:50 A ja w pracy i relację "z czuba" śledzę. Może "Z czuba" podejmnie jakąć deklarację? Np. taką jak przed meczem Wisła - Cracovia o relacjonowaniu spotkań MCKS "Czeladz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth jest dobrze:20-16 IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:17 bułgarzy nie maja atutu jeśli chodzi o serwis.wszystko obieramy precyzyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
loki_lyesmith Re: jest dobrze:20-16 02.12.06, 07:19 eeee, jakoś nudno się robi... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth i 1-0!!!jeszcze dwa IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:25 tak nerwowo-spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treneiro Recepta na sukces IP: *.aster.pl 02.12.06, 07:19 Adam Małysz zawsze mówi, że chce oddać 2 dobre skoki. W siatkówce chłopaki też mają prosty przepis na sukces - wygrać 11 meczów z rzędu i już. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomky Kibicujemy na zywo wspolnie na skypie!!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.12.06, 07:25 skype:+99001110005918399?call&token=80075&topic=Mecz+Polska+-+Bulgaria Odpowiedz Link Zgłoś
loki_lyesmith Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. 02.12.06, 07:26 Chciałem napisać, że Wlazły dzisiaj trochę schowany w cieniu ale końcówka należała do niego. I poproszę panów siatkarzy tak samo "bezapelacyjnie do samego końca", jak mawiają klasycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa no proszę, jak ładnie grają IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.06, 07:28 nasi chłopcy :-))) Ale zczubaki się obijają... nic o bułgarskiej kuchni, alkoholach, złotych piaskach... no i znowu żadnych zdjęć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto to jest .... Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:34 Kto to jest Kaziyski ? ROTFL Mamy ich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadol To czekamy na finał ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:40 Mamy bandę cyborgów w biało-czerwonych strojach. Polska Biało-Czerwoni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 07:39 ...ale oni pieknie graja... nie chce sie obudzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadol To nie sen ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:43 ... to prawda !!! Bolesna dla naszych rywali !!! Mogę wziąść kleszcze i uszczypnąć kolegę :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth no nieeee..oddali seta IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:57 głównie po własnych błędach i to jakich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadol Coś się zacięło ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:46 oby na krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
tatapata Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. 02.12.06, 08:00 ....widzisz BEJCZUK oddalbys karty zawodnicze za free innym twoim szkoleniowcom to kariera stala otworem a ty pieniedzy od lebkow chciales!!!podniecaj sie ze Gacka ty wyszkoliles.(tu moj smiech).GRAJTA CHLOPY. Odpowiedz Link Zgłoś
dj80 Frajersko seta przegraliśmy 02.12.06, 08:00 Przegraliśmy wygranego seta- jak za "starych" czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Ochódźki Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. IP: *.zep.com.pl 02.12.06, 08:04 Spokojnie, spokojnie:) Nerwy mają wszyscy Bułgaria też:) To przecież półfinał..... Szkoda II seta ale nasi mogą grać i 5:) Byle wygrać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofur cos sie pokickalo w tabelce... IP: *.elpos.net 02.12.06, 08:06 gazeta wyprzedza fakty:P polacy prowadza w setach 2:1 a jest dopiero 1:1 haha;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:06 za spokojnie!! Panowie do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 08:10 Czuję, że damy ciała. Jest źle. :( Odpowiedz Link Zgłoś
rodion123 Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor 02.12.06, 08:14 ludzie zróbmy coś by usunąć Drzyzgę. przewaga Bułgarów wynika z gry w siatkówkę, to powinno być karane, Jordanov ma dziś dzień konia i tak dalej i dalej brnie bidulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofur Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.elpos.net 02.12.06, 08:16 no tak z takim mysleniem to za daleko nie zajedziemy... maly kryzys ale jest on tylko po to aby potem z wieksza pompa dobic wroga ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 08:58 mea culpa yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor 02.12.06, 08:16 mam przeczucie (ku..kie), ze przegramy. a pikawa chodzi mim na najwyszzych obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red zCzubasy, no to jedziemy ... Los sie musi odmienić IP: *.kolornet.pl 02.12.06, 08:18 Los sie musi odmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: to teraz końcówka dla nas, proszę! IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:21 albo teraz albo nigdy... los sie musi odmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeees Re: to teraz końcówka dla nas, proszę! IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:24 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Ponownie wiara wrocila.... IP: *.broadband.pl 02.12.06, 08:26 ... przepraszam, ze na chwile zwatpilem, ale po bloku na stan w setach 2:1 ponownie wierze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeees Re: Ponownie wiara wrocila.... IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:27 bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze ja wierze:) 02.12.06, 08:28 Witam:) wierze! mecz jest swietny, ale mam wrazenie, ze mimo wszystko bulgarzy sa po prostu lepsi! mam nadzieje, ze wygramy, jakby co gruszka:) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanprzedzawałowy 2:1 i wracamy z dalekiej podróży! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:27 Brawo Kadziwewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexen "odśnież"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:27 tylko co? bo chyba miało być "odśwież" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff Re: "odśnież"? IP: *.173.wmc.com.pl 02.12.06, 09:16 Hehe, kolega raczej nowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: "odśnież"? IP: 172.28.252.* 02.12.06, 09:28 to taki żarcik jest, zostało im z olimpiady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacin Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.rtk.net.pl 02.12.06, 08:28 Tego sobotniego poranka śniadanie nie smakuje jak zwykle. Ono w ogóle nie smakuje, bo z tych nerwów nie mogę nic przełknąć. Ale to w sporcie jest piękne! Tzn. nie fakt śniadaniowej abstynencji, ale te emocje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. IP: *.nat.ino.tvknet.pl 02.12.06, 08:28 Mała podmianka. To co mieliśmy wygrać w 2 secie taktycznie przegraliśmy, a żeby nie przegrać 3 seta prowadząc 2:0 i uniknąć starej siatkarskiej prawdy. No i wygraliśmy 3 seta. Co za przewidywanie. Brawoooo Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor 02.12.06, 08:37 W zyciu nie widzialem takiego meczu:) a ci nasi kibice to poprostu absolutnie fantstyczne!! nawet jak przegraja w co nie wierze to nizapomniane chwile:) Odpowiedz Link Zgłoś