Dodaj do ulubionych

Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto...

02.12.06, 06:34
Witajcie! O rany, nie śpię już od 4, nie wiem czy dożyję końca meczu jeśli będzie tie-break ;)

A w finale już czeka wielka Brazylia...
Obserwuj wątek
    • buumek Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. 02.12.06, 06:41
      Nie przejmuj się, ja nie śpię od wczoraj, a i tak wygramy :) damy im popalić
      conajmniej 3:1 :) pozdrowienia dla wszystkich maniaków :)
      • Gość: joj powitań cią dlaszy ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 06:44
        dobry wieczór, dzieńdobry, czy dobre popołudnie, sama już nie wiem;P
        musze jeszcze do sklepu leciec żeby zdążyc obiad zrobic zanim wszyscy wstaną. czy śniadanie a może kolacje?
        budziłam się co godzinę i co tą godzinę wydawało mi sie, że już po meczu;P
        o 5.30 stwierdziłam, ze nie chce mi się już spac...eh, w końcu to mś!!!
        POlacy, punktujcie!!!
        • Gość: staza Re: powitań cią dlaszy ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 06:49
          Wczoraj zupełnie nie mogłem zasnąć tak się denerwowałem. Stwierdziłem, że
          Brazylię se daruję :P
        • loki_lyesmith Statystyka 02.12.06, 06:50
          Wygląda na to, że kluczowy będzie trzeci set meczu. Ze statystyk wynika, że kto go wygra to z dużym prawdopodobieństwem wygra cały mecz. W pierwszej fazie w 50 spotkaniach z 60 zwycięzca trzeciego seta wygrywał rywalizację. W drugiej fazie procent trochę spadł ale nadal jest wysoki: 23/32. No i dzisiaj Brazylia też wygrała trzeciego seta.

Trzymajmy więc kciuki cały mecz a szczególnie w trzecim secie.
          • deana ...dobry...(ziewa....) 02.12.06, 06:51

• pogromca_mrowek 3:0 albo 3:1 dla Polski 02.12.06, 06:59
              Nie może być inaczej!
              • deana Re: 3:0 albo 3:1 dla Polski 02.12.06, 07:00
                3:2 też może być ;)
                • Gość: zbuk Re: 3:0 albo 3:1 dla Polski IP: 193.109.225.* 02.12.06, 09:18
                  Zawsze w Was wierzyłem i trzymałem kciuki od czasów trenera Irka Mazura. Zawsze
                  było _prawie_ dobrze, pod koniec rozstrzygających partii coś siadało, chyba w
                  głowach, aż Polska znalazła Trenera Lozano. Wielkie dzięki i wielkie gratulacje
                  - bo jutro będę świętował złoto dla Polaków.
                  • Gość: pogromca_ Sabotażysta z Polsatu IP: *.icm.edu.pl 02.12.06, 10:01
                    Kolesia który podcina zapał Kadziewicza powiesiłbym za... (o ile je ma).
                    Jak można było pytać Kadziewicza "Nie ma pan żalu do Lozano że usunął Pana z kadry" gdy chłopak mówi że wszystko zawdzieczają Lozano plus widać ze jest emocjonalnie związany z trenerem ("to dobry człowiek").
                    Weżcie go odeślijcie do Polski (dziennikarza, nie Kadziewicza)
        • Gość: Kibic "My, Polaczki..." IP: 212.160.156.* 02.12.06, 09:15
          Wreszcie mamy okazję, żeby cieszyć się swoją wielkością. Najbardziej podoba mi
          się Pliński (z charakteru). Na każdym kroku nie wstydzi się mówić o swoich
          największych oczekiwaniach.

Dzięki chłopaki! Dzięki Panie Lozano!
        • Gość: kasia Re: powitań cią dlaszy ;P IP: 80.54.99.* 02.12.06, 10:16
          KOCHAM KADZIEWCZA! KOCHAM KADZIEWICZA! KOCHAM KADZIEWICZA! Chociaż Wlazły na
          ten przykład też... No i Świderski - tak się fajnie denerwuje...:) Mó kumpel
          mawia, że mimo wszystko nie majak siatkówka kobiet - ja tam tego nie
          rozumiem...!
          PS. Oczywiście nie zapominajmy o Ebim i Borucu :)))))
      • Gość: SMERFETKA Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.welnowiec.net 02.12.06, 11:19
        HHHUUUUUUURRRRRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!! Wierzyłam w Naszych chłopaków!! Gratulacje
        dla całej drużyny!! :-);-) Damy rade nawet Brazyli.Zasługa supeer trenera i
        całej kadry oraz chłopakom.
      • Gość: PETER Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.zeork.com.pl 02.12.06, 11:20
        ARMIA MAŁEGO WODZA IDZIE DALEJ.
      • Gość: Kynek Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 11:47
        Mistrzostwo Świata, dziękujemy za emocje, prosimy o tytuł
      • Gość: Jadzia wybitna Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 13:17
        jestem bardzo szcześcliwa że moi rodzcy odniesli tak ważne zwyciestwo, za moich
        czasów kiedy przewijałam pawełka nie mieliśmy tylu emocji. Ekstra polacy
        trzymajcie tak dalej, ja i moja córka jestśmy z wam,i. buzialki
    • Gość: Leon Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: 217.153.83.* 02.12.06, 06:50
      A ja w pracy i relację "z czuba" śledzę. Może "Z czuba" podejmnie jakąć
      deklarację? Np. taką jak przed meczem Wisła - Cracovia o relacjonowaniu spotkań
      MCKS "Czeladz".
    • Gość: jaceloth jest dobrze:20-16 IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:17
      bułgarzy nie maja atutu jeśli chodzi o serwis.wszystko obieramy precyzyjne.
      • loki_lyesmith Re: jest dobrze:20-16 02.12.06, 07:19
        eeee, jakoś nudno się robi... ;P
        • Gość: jaceloth i 1-0!!!jeszcze dwa IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:25
          tak nerwowo-spokojnie
    • Gość: treneiro Recepta na sukces IP: *.aster.pl 02.12.06, 07:19
      Adam Małysz zawsze mówi, że chce oddać 2 dobre skoki.
      W siatkówce chłopaki też mają prosty przepis na sukces - wygrać 11 meczów z
      rzędu i już. ;)
    • Gość: plomky Kibicujemy na zywo wspolnie na skypie!!! IP: *.gdynia.mm.pl 02.12.06, 07:25
      skype:+99001110005918399?call&token=80075&topic=Mecz+Polska+-+Bulgaria
    • loki_lyesmith Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. 02.12.06, 07:26
      Chciałem napisać, że Wlazły dzisiaj trochę schowany w cieniu ale końcówka należała do niego. I poproszę panów siatkarzy tak samo "bezapelacyjnie do samego końca", jak mawiają klasycy.
    • Gość: Tirsa no proszę, jak ładnie grają IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.06, 07:28
      nasi chłopcy :-)))
      Ale zczubaki się obijają...
      nic o bułgarskiej kuchni, alkoholach, złotych piaskach... no i znowu żadnych
      zdjęć ;-)
    • Gość: Kto to jest .... Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:34
      Kto to jest Kaziyski ? ROTFL Mamy ich !!!
      • Gość: Gadol To czekamy na finał ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:40
        Mamy bandę cyborgów w biało-czerwonych strojach. Polska Biało-Czerwoni !!!
    • Gość: jerzy Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 07:39
      ...ale oni pieknie graja... nie chce sie obudzic
      • Gość: Gadol To nie sen ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:43
        ... to prawda !!! Bolesna dla naszych rywali !!! Mogę wziąść kleszcze i
        uszczypnąć kolegę :) Pozdrawiam.
        • Gość: jaceloth no nieeee..oddali seta IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:57
          głównie po własnych błędach i to jakich...
    • Gość: jaceloth dzisiaj Winiarski ma atak!!! IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 07:45
    • Gość: Gadol Coś się zacięło ... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 07:46
      oby na krótko.
      • Gość: . Re: Coś się zacięło ... IP: *.aster.pl 02.12.06, 07:56
        ooops
        1:1 :(
    • tatapata Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. 02.12.06, 08:00
      ....widzisz BEJCZUK oddalbys karty zawodnicze za free innym twoim szkoleniowcom
      to kariera stala otworem a ty pieniedzy od lebkow chciales!!!podniecaj sie ze
      Gacka ty wyszkoliles.(tu moj smiech).GRAJTA CHLOPY.
    • dj80 Frajersko seta przegraliśmy 02.12.06, 08:00
      Przegraliśmy wygranego seta- jak za "starych" czasów.
    • Gość: Prezes Ochódźki Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. IP: *.zep.com.pl 02.12.06, 08:04
      Spokojnie, spokojnie:) Nerwy mają wszyscy Bułgaria też:) To przecież
      półfinał..... Szkoda II seta ale nasi mogą grać i 5:) Byle wygrać:)
      • Gość: gofur cos sie pokickalo w tabelce... IP: *.elpos.net 02.12.06, 08:06
        gazeta wyprzedza fakty:P polacy prowadza w setach 2:1 a jest dopiero 1:1 haha;]
    • Gość: mat Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:06
      za spokojnie!! Panowie do boju!
    • Gość: Kas Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 08:10
      Czuję, że damy ciała. Jest źle. :(
      • rodion123 Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor 02.12.06, 08:14
        ludzie zróbmy coś by usunąć Drzyzgę. przewaga Bułgarów wynika z gry w siatkówkę,
        to powinno być karane, Jordanov ma dziś dzień konia i tak dalej i dalej brnie
        bidulek
      • Gość: gofur Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.elpos.net 02.12.06, 08:16
        no tak z takim mysleniem to za daleko nie zajedziemy... maly kryzys ale jest on tylko po to aby potem z wieksza pompa dobic wroga ;]
      • Gość: Kas Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.12.06, 08:58
        mea culpa yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))
    • earlyyears Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor 02.12.06, 08:16
      mam przeczucie (ku..kie), ze przegramy. a pikawa chodzi mim na najwyszzych
      obrotach.
    • Gość: Red zCzubasy, no to jedziemy ... Los sie musi odmienić IP: *.kolornet.pl 02.12.06, 08:18
      Los sie musi odmienić
    • Gość: finisz to teraz końcówka dla nas, proszę! IP: *.aster.pl 02.12.06, 08:20
      • Gość: mn Re: to teraz końcówka dla nas, proszę! IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:21
        albo teraz albo nigdy...

los sie musi odmienic.
        • Gość: yeees Re: to teraz końcówka dla nas, proszę! IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:24
          YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES :))))))
        • Gość: Gofur xD IP: *.elpos.net 02.12.06, 08:25
    • Gość: rado Ponownie wiara wrocila.... IP: *.broadband.pl 02.12.06, 08:26
      ... przepraszam, ze na chwile zwatpilem, ale po bloku na stan w setach 2:1
      ponownie wierze :)))
      • Gość: yeees Re: Ponownie wiara wrocila.... IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 08:27
        bedzie dobrze...
      • maly_ksiaze ja wierze:) 02.12.06, 08:28
        Witam:) wierze! mecz jest swietny, ale mam wrazenie, ze mimo wszystko bulgarzy
        sa po prostu lepsi! mam nadzieje, ze wygramy, jakby co gruszka:)
        Pozdro:)
    • Gość: stanprzedzawałowy 2:1 i wracamy z dalekiej podróży! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:27
      Brawo Kadziwewicz!
    • Gość: nexen "odśnież"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:27
      tylko co? bo chyba miało być "odśwież" ;)
      • patman Ja zawsze mówię: F5 - odsnież ;) 02.12.06, 08:29
      • Gość: defff Re: "odśnież"? IP: *.173.wmc.com.pl 02.12.06, 09:16
        Hehe, kolega raczej nowy;-)
      • Gość: wicek Re: "odśnież"? IP: 172.28.252.* 02.12.06, 09:28
        to taki żarcik jest, zostało im z olimpiady
    • Gość: bacin Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor IP: *.rtk.net.pl 02.12.06, 08:28
      Tego sobotniego poranka śniadanie nie smakuje jak zwykle. Ono w ogóle nie
      smakuje, bo z tych nerwów nie mogę nic przełknąć. Ale to w sporcie jest piękne!
      Tzn. nie fakt śniadaniowej abstynencji, ale te emocje!
    • Gość: majster Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy sporto.. IP: *.nat.ino.tvknet.pl 02.12.06, 08:28
      Mała podmianka. To co mieliśmy wygrać w 2 secie taktycznie przegraliśmy, a żeby
      nie przegrać 3 seta prowadząc 2:0 i uniknąć starej siatkarskiej prawdy. No i
      wygraliśmy 3 seta. Co za przewidywanie. Brawoooo Polacy.
      • maly_ksiaze Re: Polska - Bułgaria na żywo. Najważniejszy spor 02.12.06, 08:37
        W zyciu nie widzialem takiego meczu:) a ci nasi kibice to poprostu absolutnie
        fantstyczne!! nawet jak przegraja w co nie wierze to nizapomniane chwile:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka