Gość: jebus IP: *.hartford-20rh15-16rt.ct.dial-access.att.net 18.04.07, 08:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akyszty Wygramy, a potem damy ciala 18.04.07, 08:39 - i to dopiero heda jaja ;-) -- Duzo seksu i troche smierci Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Za godzine w Polsce zacznie sie narodowe szaleństw 18.04.07, 10:31 IMHO dadzą te mistrzostwa Ukraińcom (a przy okazji nam). Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Hurra, tak tak, Euro 2012 w Polsce.(To dzieki PiS) 18.04.07, 11:45 Tak jak pisałem - Polska z Ukrainą wygrała. Na chłodno oceniłem - afery korupcyjne we Włoszech czy w PL z PZPN komisarzami itp - nie mają znaczenia bo co bedzie za 5 lat to kto wie. Stadiony, po kilka to można zbudowac w parę lat. Autostrady: Do Wrocka, Poznania i Krakowa są, na Ukrainie oligarchowie też sypną kasą. Tez w swietle konkurentów: Włochy (najpewniejsi oprócz Polski) ale już mieli tyle mistrzostw, olimpiad że czas dać szanse tym na wschodzie (Ukraina). Z kolei Węgry Chorwacja są jeszcze za małe (ekonomicznie). Udało sie i to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vas Re: Hurra, tak tak, Euro 2012 w Polsce.(To dzieki IP: *.049.dsl.pth.iprimus.net.au 18.04.07, 11:51 Teraz trzeba odsunac pisuary,zeby nie sp... tego zwyciestwa i jak to potrafa najlepiej zamiast zyciestwa bedzie kompromitacja.Wybory jak najszybciej i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
big.kahuna i nie musimy nic budować - to ważne 18.04.07, 11:52 Mamy przecież Jarmark Europa na stadione XX lecia - wieczorami jest przecież pusty, można wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 big.kahuna, takich głosów już nie potrzebujemy! 18.04.07, 12:09 big.kahuna napisał: > Mamy przecież Jarmark Europa na stadione XX lecia - wieczorami jest przecież > pusty, można wykorzystać. > Koniec z pustym ironizmem! Koniec z sarkazmem! Koniec z manipulowanym pesymizmem! Koniec z ogłaszaniem końca demokracji w Polsce! To sukces Nas wszystkich! To MY Polacy! Osobiście dziękuję prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu i...Michałowi Listkiewiczowi! Wielkie big-dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: big.kahuna, takich głosów już nie potrzebujem IP: *.m.pppool.de 18.04.07, 12:13 artur74 napisał: > Osobiście dziękuję prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu i...Michałowi Listkiewiczo > wi! > > Wielkie big-dzięki! a po MS 2006 chciano listkiewicza zlinczowac ? co za narod :-) Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 fan, wrócisz Ty jeszcze do Polski, wrócisz! 18.04.07, 12:20 Gość portalu: fan napisał(a): > artur74 napisał: > > Osobiście dziękuję prezydentowi Lechowi Kaczyńskiemu i...Michałowi Listki > ewiczo > > wi! > > > > Wielkie big-dzięki! > > a po MS 2006 chciano listkiewicza zlinczowac ? co za narod :-) Ja wiem, że siedząc w Niemczech łatwo jest wyśmiewać staranie Polaków. Od dzisiaj możesz iść z podniesionym czołem do pracy i dumnie powiedzieć jestem Polakiem! A już za trzy-cztery lata to Polska wraz z Ukrainą będzie miała najnowocześniejsze stadiony Europy! Dotąd to Polacy budowali stadiony zagranicą, teraz wybudujemy nowoczesne stadiony w Polsce! I powiedz to Twoim kolegom w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragg i gdzie ci malkontenci?!?!? IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 11:45 Gdzie ci co mówili ze sie nie uda, ze u nas to nic nie wychodzi, ze napewno nic nam nie dadzą???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: i gdzie ci malkontenci?!?!? IP: *.m.pppool.de 18.04.07, 12:00 Gość portalu: kragg napisał(a): > Gdzie ci co mówili ze sie nie uda, ze u nas to nic nie wychodzi, ze napewno nic > nam nie dadzą???? jeszcze zobaczysz to bedzie obciach XXI wieku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragg Re: i gdzie ci malkontenci?!?!? IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 12:02 w innej sytuacji być może odpowiedział bym ci spokojniej ale: jeżeli nie wierzysz w możliwości kraju w którym żyjesz to pakuj dupe w troki i s... udaj się byle dalej stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: i gdzie ci malkontenci?!?!? IP: *.m.pppool.de 18.04.07, 12:04 Gość portalu: kragg napisał(a): > w innej sytuacji być może odpowiedział bym ci spokojniej ale: > > jeżeli nie wierzysz w możliwości kraju w którym żyjesz to pakuj dupe w troki i > s... udaj się byle dalej stą Za 5 lat po obciachu XXI wieku zrozumie UEFA, ze to byl wielki blad - ty tez :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: i gdzie ci malkontenci?!?!? 18.04.07, 12:05 Kragg - popieram na całej długości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan czarny dzien europejskiej pilki noznej IP: *.m.pppool.de 18.04.07, 12:08 ale obciach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fan1997 Re: czarny dzien europejskiej pilki noznej 18.04.07, 12:16 Gość portalu: fan napisał(a): > ale obciach !!! niezle spili uefa przed wyborem ;-) niestety to byl najgorszy wybor :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nie wyskakuj z kompleksami. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:05 "Oferty nie zlożyły Szkocja i Irlandia Płn., choć też zapowiadały chęć organizacji turnieju.Później wycofała się Rumunia." I to jest normalne a u nas gdyby cos takiego mialo miejsce zaraz byłby krzyk o kompromitacji. "Do 21 lipca 2005 roku kandydaci musieli przedstawić dokumentacje wymagana przez UEFA w pierwszym etapie selekcji. Terminu dotrzymało pięć kandydatur - Polska i Ukraina, Chorwacja i Węgry, Grecja, Wlochy oraz Turcja. Z walki odpadły Rosja i Azerbejdżan." I to też jest nnormalne. A u nas...j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Z Aten też się wyśmiewano! I co? Igrzyska były OK! 18.04.07, 12:33 Pamiętam ogólną histerię przed igrzyskami w Atenach! Niemieckie media niemal codziennie pisały o niedociągnięciach w budowie obiektów sportowych! I co? Igrzyska się odbyły, były zacne. Powstały obiekty, Grecy dali radę, to MY nie damy? To musi być szok dla zachodniej Europy! MY nie posłuchaliśmy rady Chiraca, nie siedzimy cicho, walczymy o swoją pozycję w Europie!!! Ukraina w Europie nadal traktowana jest jako terytorium rosyjskie, to MY Polacy mówiliśmy o parciu Ukrainy na zachód! Nasze głosy zostały usłyszone! Teraz to NAS Polaków będzie podziwiał cały świat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartinoMartini z tymi autostradami coś sie nie zgadza IP: *.enterpol.pl 18.04.07, 08:37 Na pierwszej mapce jest mniej istniejących autostrad niż w rzeczywistości. Przecież z Katowic przez Opole do Wrocławia jest piękny hajłej. Czyżby jakaś niezdrowa tendencja? Jak to u nas jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 08:38 Przez Was się napaliłem na Euro i do 11.30 wyrwę sobie wszystkie włosy z nerwów i głowy... Jeszcze nie zjadłem śniadania, nie wspominając o porannej toalecie. Może dojść do tragedii! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.telia.com 18.04.07, 08:43 Czesc kibole ! Macie nierowno pod sufitem? Do czasu Euro Ukraina bedzie najprawdopodobnie albo znowu czescia Rosji albo rozwalona ekonomicznie itp po wojnie domowej.Jaki idiota wymyslil spolke z tym niestabilnym i zacofanym "panstwem" ?Mam nadzieje ,ze komisja posle was do dupy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqter Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.aster.pl 18.04.07, 11:01 to zrobimy tylko w Polsce. Przemysław G. wybuduje stadion we Włoszczowej i bedzie super Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza jestes niewiadomy 18.04.07, 11:02 Organizacja Euromistrzostw sluzy wlasnie temu, zeby Ukraine utrzymac przy Europie. Jesli wygramy, to byc moze jedyna szansa na nich pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignaś Re: jestes niewiadomy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:06 no właśnie jełopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.m.pppool.de 18.04.07, 11:26 jesli polska dostanie Euro 2012 to przestane interesowac sie pilka nozna ! to bedzie obciach na calego :-)) stawiam na wlochy. a jesli ex komuna to chorwacja i wegry troche bardziej cywilizowane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo 18.04.07, 11:30 Przestanie sie in teresow? Skad taki wniosek? Polakow do pilki noznej nie zniechecily zadne porazki, to dlaczego mialby to zrobic sukces? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Polskie kompleksy z Ciebie wyłażą. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 11:31 "Oferty nie zlożyły Szkocja i Irlandia Płn., choć też zapowiadały chęć organizacji turnieju.Później wycofała się Rumunia." I to jest normalne a u nas gdyby cos takiego mialo miejsce zaraz byłby krzyk o kompromitacji. "Do 21 lipca 2005 roku kandydaci musieli przedstawić dokumentacje wymagana przez UEFA w pierwszym etapie selekcji. Terminu dotrzymało pięć kandydatur - Polska i Ukraina, Chorwacja i Węgry, Grecja, Wlochy oraz Turcja. Z walki odpadły Rosja i Azerbejdżan." I to też jest nnormalne. A u nas...j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Fan! Do zmywaka ale to już!!! 18.04.07, 12:23 Gość portalu: fan napisał(a): > jesli polska dostanie Euro 2012 to przestane interesowac sie pilka nozna ! > to bedzie obciach na calego :-)) > stawiam na wlochy. > a jesli ex komuna to chorwacja i wegry troche bardziej cywilizowane :-) I co teraz powiesz? Ja wiem, że dla niejednego Niemca, od dzisiaj świat stanął do góry nogami! Już za pare lat Niemcy przyjadą podziwiać nowoczesne stadiony w Polsce i na Ukrainie! O ile się zakwalifikują ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.m.pppool.de 18.04.07, 11:29 jesli polska dostanie euro 2012 to chyba przestane interesowac sie pilka nozna ! to bedzie obciach:-) stawiam na wlochy jesli ma byc ex komuna to wegry i chorwacja, troche bardziej cywilizowane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Przestań uskuteczniać kompleksy durniu. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 11:32 "Oferty nie zlożyły Szkocja i Irlandia Płn., choć też zapowiadały chęć organizacji turnieju.Później wycofała się Rumunia." I to jest normalne a u nas gdyby cos takiego mialo miejsce zaraz byłby krzyk o kompromitacji. "Do 21 lipca 2005 roku kandydaci musieli przedstawić dokumentacje wymagana przez UEFA w pierwszym etapie selekcji. Terminu dotrzymało pięć kandydatur - Polska i Ukraina, Chorwacja i Węgry, Grecja, Wlochy oraz Turcja. Z walki odpadły Rosja i Azerbejdżan." I to też jest nnormalne. A u nas...j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.07, 08:43 Wygramy bo soltys w Wachocku juz krowy na stadion wyprowadzil zeby trawke podrownaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafiozo zwisa mi ta impreza jak j...w spodniach IP: *.promax.media.pl 18.04.07, 08:50 To impreza pod patronatem mafii z listkiewiczowskiej, wiec powinnismy ja ojscać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia z WC w PZPN Biedota organizuje " "Ełro" 2000 ileś tam"- haha IP: *.promax.media.pl 18.04.07, 09:00 W co wy wierzycie , w cuda? Uefa- zadnych mistrzostw dla Polski. Polakom potrzebne są pieniądze na mieszkania, drogi, słuzbę zdrowia ..., a nie na wsparcie PZPN - skorumpowanej zgraji złodzieji pod szyldem Listkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Biedota organizuje " "Ełro" 2000 ileś tam"- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:50 IDIOTA ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saa babciu lepiej siedź w tym WC IP: *.escom.net.pl 18.04.07, 14:50 to właśnie jest impuls dla gospodarki dla dróg a przy okazji dla służby zdrowia sama sobie babciu zaprzeczasz do szkoły poduczyć się trochę i dopiero możesz cokolwiek opiniować (taka stara a głupia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: 195.205.190.* 18.04.07, 09:20 Łomatko, ale bedzie wstyd jak wygramy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek P. Imię Surkisa - Grigorij??? IP: 62.29.169.* 18.04.07, 09:25 Moglibyście się przestać kompromitować? p. Surkis ma po prostu na imię Grzegorz, a jeśli już chcecie w jezyku oryginalnym, to niech to będzie ukraiński, a nie rosyjski (!!?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek P. (poprawka) Imię Surkisa - Grigorij??? IP: 62.29.169.* 18.04.07, 09:27 uk.wikipedia.org/wiki/Динамо_(Київ) Igor. Po prostu Igor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.zaodrze.punkt.pl 18.04.07, 09:27 Zorganizowanie w Polsce Euro 2012, byłoby wielką pomyłką. Nie ma pieniędzy , obiekty nie byłyby wykonane w terminie.Jakość tych obiektów byłaby żenująca. Dodajmy do tego jeszcze przekręty i panującą korupcję.Należy powiedzieć NIE. Jeszcze Polska nie dorosła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.internet-cafe-switch.admin-office.international-hall.student-halls.lon.ac.uk 18.04.07, 09:27 Ten artykul z nigeryjskiego Guardiana jest o EXPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość płci pięknej Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.euromost.com.pl 18.04.07, 09:52 baaardzo fajny artykul, dynamiczny i z humorem, przeczytalam go od poczatku do konca (juz dawno mi sie to nie zdarzylo). Pogratulowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Kartofel z szamba wspiera swym autorytetem nasze 18.04.07, 09:53 pragnienia?? Ale jaja !!! Może oni tam poczują tę "perfumerię". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Koronacja Bolka a wikipedia - oj czuby:) IP: *.bph.pl 18.04.07, 09:58 oj czuby:)...... przeoczyliście na pl.wikipedia.org/wiki/18_kwietnia w zakładce Wydarzenia w Polsce jest wyraźnie napisane: 1025 - W Gnieźnie odbyła się koronacja Bolesława I Chrobrego na pierwszego króla Polski. Tak więc TVN może mieć racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexenid Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:00 18 urodził się też Stuhr Jerzy i Bierut Bolesław a w 1951 - Górnik Wiktor Markiewka wykonał 577% normy... (źródło wikipedia) Damy rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.crowley.pl 18.04.07, 10:07 REWELACYJNY ARTYKUL!!!! NAPRAWDE KLASA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
on32121 Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo 18.04.07, 10:12 Trzymam kciuki, jak dostaniemy mistrzostwa na pewno damy rade ;) --- Poprzyj Euro 2012 w Polsce wirtualnystadion.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Nie mamy żadnych szans IP: *.um.bydgoszcz.pl 18.04.07, 10:18 W chwili obecnej w obliczu kryzysu politycznego na Ukrainie (która być może skręci na Wschód) nasza oferta nie może być traktowana jako poważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aapa Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:19 Prezentacja Węgrów i Chorwacji to w 3/4 wirtualny stadion (bez krzesełek). Mnie to nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 10:25 I runda Włochy - 5 głosów (Cypr, Turcja, Malta, Hiszpania i Portugalia) Polska/Ukraina - 5 (Anglia, Holandia, Norwegia, Rosja, Francja) Chorwacja/Węgry - 2 (Niemcy, Rumunia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novi Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:40 mam nadzieje ze nie bede zalowac urwania sie ze szkoly. w tej chwili mam odruchy wymiotne ze stresu. to gorsze niz matura. chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor. Mam nadzieję za 2012 NIE będzie w Polsce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:44 Mam nadzieję za 2012 NIE BĘDZIE W POLSCE! Głupkowata impreza dla głupkowatych tumanów sponsorowana za publiczne pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mam nadzieję za 2012 NIE będzie w Polsce! IP: *.echostar.pl 18.04.07, 10:53 czy ktoś wie gdzie można zobaczyć całość prezentacji Polski i Ukrainy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyz Re: Mam nadzieję za 2012 NIE będzie w Polsce! IP: 213.135.35.* 18.04.07, 10:59 > Mam nadzieję za 2012 NIE BĘDZIE W POLSCE! > Głupkowata impreza dla głupkowatych tumanów sponsorowana za publiczne pieniądze Popieram w 100%. A gorące poparcie aż prezydenta dla "sprawy" jest śmieszne. W normalnym kraju angażowanie się głowy państwa w taką sprawę urągałoby powadze urzędu. Ale nie w Polsce. Bo Polska to kraj, w którym żadnemu przestępcy prawomocny wyrok nie przeszkodzi w wygraniu wyborów, ale spróbowałby który kandydat przyznać się, że nie lubi piłki nożnej! Odpowiedz Link Zgłoś
loza_szydercza No i co z tego? 18.04.07, 11:12 Polska jest tez krajem, z ktorego tysiace kibicow jezdzi za swoja reprezentacja mimo ich porazek (znaczy sie wczesniejszych porazek). Wierni, choc nie najbogatsi. Nalezy nam sie. Polacy kochaja pilke, Polska pilke i chca organizacji Euro. Ciesze sie, ze jest to wspierane ze wszystkich stron. Zle byloby, gdyby tak nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alkalim Mamy piosenka na EURO! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:54 Oto i ona! www.youtube.com/watch?v=iUiii9VwSOE miala byc na mundial 2006, ale nie dosc, ze poszedl marnie to jeszcze malo kto ja zna, a Muchy kosza konkurencje, nawet ta zagraniczna. pzodr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo IP: *.3s.pl 18.04.07, 10:58 wyobrazmy sobie jak Paweł Janas przekonuje komitet. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Polskie Euro 2012 (???) z czuba i na żywo 18.04.07, 11:00 A gdzie BOGURODZICA??? Odpowiedz Link Zgłoś