Gość: niga [...] IP: 217.153.171.* 27.05.07, 14:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niga wybiórcza cenzuruje IP: 217.153.171.* 28.05.07, 21:54 Ale jajca. Gazety wybiórcza siega bruku. Usuneli posta bo nazwalem kretyna i grafomana kretynem i grafomanem. Zamiast wywalic na zbity pysk szowiniste wEBERA to cenzuruja internet. Winszuje. PS Zeby ten wEBER jeszcze cos dziennikarsko prezentowal, ale przeciez to jest jezykowo dramat, poziom mniej wiecej Romana Koltonia. Zreszta cala GW sportowa jest boska: grafoman zza biurka Stec, ktory sportu nie czuje w sposob przerazajacy, wernyhora Wolowski, ktory a'la Szpak zawsze ma wytlumaczenie i zdanie zmienia raz na 10 minut, chory psychicznie Brzozowski, "dowcipny" Sarzało. Dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Obiektywizmu, panowie pismaki! IP: *.chelm.mm.pl 27.05.07, 14:35 Dziennikarzom z Warszawy już od dawno brakuje obiektywizmu. Czas starych dziennikarzy nie wróci. Liczy się tylko Legia Legia i Legia. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Dlaczego polscy sędziowie obniżają poziom polskiej 27.05.07, 14:35 Dlaczego polscy sędziowie obniżają poziom polskiej ligi ? Na miejscu Siejewicza odpowiedzialbym pytaniem : dlaczego polscy dziennikarze obnizaja poziom polskiej prasy ? Po lekturze wywiadu z Siejewiczem Weber nie tylko nie wydaje sie byc wyjatkiem ale znajduje sie w pierwszym szeregu "polskiej sfory dziennikarskiej". Szukanie dziennikarskiej popularnosci w agresywnej formie jest typowym zachowaniem parweniuszy. Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okazik polscy sędziowie obniżą poziom więziennictwa IP: *.chello.pl 27.05.07, 16:32 gdy zapadną wyroki w procesach o korupcję. I to jest odpowiedź na twoje pytanie dotyczące sędziów piłkarskich. Jeżeli chodzi o dziennikarzy to pisma typu Fakt i kolorowe tygodniki a za nimi kasa obniżają poziom i morale dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Weber... IP: 212.244.73.* 28.05.07, 13:13 nie znam artykułów tego Weber'a, może rzeczywiście jest fatalny. po drugie oczywiście pytania, które padły w wywiadzie są beznadziejne. ale nikt nie pisał że to Weber je zadawał. napisali, że sędzia spotkał się z dziennikarzami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Panie Weber, do tablicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 14:39 gremialnie wołaja tutaj Pana do ustosunkowania się do pana "wywiadu"! I nie pisz pan, że możesz iść do sądu, bo stoisz pan na z góry straconej pozycji. Każdy biegły psychiatra powie panu, że niestety wszyscy opisujący pana stan umysłu w tym watku mają racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł, Bielany Re: Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.merinet.pl 27.05.07, 14:39 Dołączam się do gratulacji p. Siejewiczowi - dobra decyzja w arcytrudnej sytuacji. Poziom dziennikarza poniżej dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pius_ix_pacelli [...] IP: *.cm.umk.pl 27.05.07, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Re: Siejewicz to jednak h....j. IP: *.escom.net.pl 27.05.07, 16:23 Akurat KGHM za SLDowskiego rodowodu nie byl lepszy. Nie trawie PiSuarow, ale badzmy obiektywni, to jest panstwowa spolka, a rzadza socjalisci (raz z prawa, raz lewa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Ja się pytam! IP: 212.122.212.* 27.05.07, 15:07 Dlaczego dziennikarze nie zadają takich agresywnych pytań Listkowi i innym leśnym dziadkom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Collins Siejewicz kłamie IP: *.chello.pl 27.05.07, 15:12 Wystarczyło popatrzeć na piłkarzy Złodzieja Lubin i posłuchać Iwańskiego po meczu: "uznał bramkę, powiedziałem mu żeby nie wypatrywał wyniku meczu o mistrzostwo, to pobiegł skonsultować się z liniowym". Wniosek prosty - Siejewicz nic sam nie widział, liniowy tym bardziej, bo był dużo dalej i zasłonięty. Faul mógł być gwizdnięty, a mógł nie być, ale w tym konkretnym przypadku to był ewidentny przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal nie czepiaj się Iwańskiego, że się wysłowić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:06 nie potrafi, to tylko piłkarz. "uznał bramkę, powiedziałem mu żeby nie wypatrywał wyniku meczu o mistrzostwo" zapewne miał na myśli "wypaczał",a nie "wypatrywał". No i co w tym dziwnego? Też byś to powiedział na jego miejscu. > Wniosek prosty - Siejewicz nic sam nie widział, liniowy tym bardziej, > bo był dużo dalej i zasłonięty. Ciekawy "prosty wniosek" - chyba raczej prostacki, bo bez żadnych przesłanek. Zobacz gdzie stał sędzia główny - widział to samo, co pokazała kamera na wprost bramki - czyli dokładnie cały ewidentny faul. To nie był "typowa przepychanka". Nie wiem skąd się bierze przekonanie, że sędzia choćby na moment uznał bramkę dla Legii. Siejewicz stanął w miejscu i pokazał w kierunku bramki Legii. Jest to sygnalizacja właściwa dla rzutu wolnego a nie dla bramki, w wypadku uznania bramki powinien pobiec do środka boiska. A to że Stasiak się chwycił za głowę i położył na boisku... bądźmy poważni, co to za argument? Co do mojego obiektywizmu - życzyłem BOT-owi mistrzostwa a Zagłębiu i Legii remisu w tym meczu - ale po prawidłowo strzelonych golach. Niestety Zagłębie wygrało - zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddawwidd Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 15:14 Dziennikarz nie ma prawa tak zadawać pytań. Ciekawe, czy miał szalik Legii albo Bełchatowa na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em 77 Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 15:37 Weber - cham i prostak, jak większośc jego "kolegów" z Żylety. Brawo dla sędziego za czyste i obiektywne sędziowanie. P.s. kibicowałem GKS BOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Siejewicz: PopeĹ?niĹ?em techniczny bĹ?Ä?d IP: 216.146.64.* 27.05.07, 15:40 Mnie to ani ziebi ani grzeje czy Legia przegrala przez sedziego, czy na wlasne zyczenie, czy na "prosbe" Zaglebia. Ani mnie ziebi ze Belchatow nie jest mistrzem. Tragiczne jest to, ze druzyna, ktora kupowala mecze, aby dostac sie do pierwszej ligi jest tej ligi mistrzem w roku, wktorym powinna byc z tej ligi relegowana dyscyplinarnie. Tak jak Juventus przed rokiem. A moze tak wlasnie sie stanie? A tak na marginesie - to Belchatow jest sam sobie winien- nie powinien byl przegrac z Wisla u siebie. Ta polska liga jest jednak bardzo slabiutka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zSzokowany Niebywały wywiad! Niebywały! IP: *.chello.pl 27.05.07, 15:42 Panie Weber. Wypierd... pan z tej gazety. Zakaz wykonywania zawodu dla kiboli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zSzokowany Komisja etyki? Dziennikarze zawsze cmotliwi... IP: *.chello.pl 27.05.07, 15:59 No właśnie. Naszło mnie, że za coś takiego Siejewicz powinien zaskarżyć Webera do komisji etyki mediów. Najeżdża się na sędziów, piłkarzy, działaczy i tylko dziennikarze stroją się w piórka zawsze uczciwych. Słyszałem kiedyś w pociągu Kraków-Warszawa jak sportowy dziennikarz poważnej gazety (nie Wyborczej) chwalił się dwudniową balangą u prezesa... tak tak... Górnika Łęczna! Oczyścić środowisko dziennikarskie z kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
skunk Co za żenada 27.05.07, 15:42 Co za żenujący wywiad, absolutnie denny poziom jak na dziennikarza największej w tym kraju gazety. Takiej agresji, chamstwa i przede wszystkim braku obiektywizmu nie ma w Naszym Dzienniku. Wstyd. Aha, nie kibicowałem żadnej drużynie, mam to gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Co za żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 15:54 skunk, zgadzam sie w 100%...czytam i szczęka mi odpada. dla pewnosci tylko zerkałem czy to na pewno gazeta.pl . Pytania tendencyjne, emocjonalne. Za grosz obiektywizmu...tragedia. Zupełnie jakbym fakt czytał. a Wyborcza tak bardzo odżegnuje się od jakiegokolwiek kojarzenia z tabloidami. Zastanówcie sie ludzie! to nie jest dziennikarstwo sportowe...to był po prostu wywiad sfrustrowanego kibola co nie potrafi przegrac... Siejewicz trzymaj sie! ta decyzja musiała duzo nerwow wymagac! ps. Warszawka mnie dobija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Co za żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 15:57 a tak btw. w poniedziałek kupie Dziennik. nie mam ochoty płacić za takie g*wniane dyrdymały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave faul IP: *.acn.waw.pl 27.05.07, 15:57 dla mnie cała sytuacja wyglądała tak - dośrodkowanie, w momencie w którym roger główkuje, albo ułamki sekund potem ale ZANIM piłka wpada do bramki słychać gwizdek arbitra, najlepiej to widać po zachowaniu Vaclavika, który mimo tego że piłka wpada do siatki, pokazuje obrońcy arbitra przekonany że został odgwizdany faul; ten co pokazują powtórki rzeczywiście był, tzn. miał prawo to odgwizdać i odgwizdał. Najdziwniejsze jest to, co się stało po tej interwencji sędziego, pokazuje faul w taki sposób, że można to interpretować jako wskazanie na środek; i zresztą tak Siejewicz mówi, co widać na C+: "bramka", na co Stasiak pada na murawę, Iwański się wykłóca a Nędza świętuje z Rogerem. Na szczęście, najpewniej jako pretekst, podszedł Siejewicz do bocznego i zmienił decyzję po raz drugi; prawda jest jednak taka, że wskazanie na środek byłoby chamstwem w tej sytuacji - sędzia bowiem zmieniłby swoją decyzję, którą wcześniej podjął przerywając akcję zanim piłka wpadła do bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksp Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 15:49 pseudo dziennikarz WEBER w stylu kopacza CHOTO: agresywnie, brutalnie i po chamsku. Przegrywać trzeba umić dziennikarzyno. Ps. Dobrze,że nie Legia, przynajmniej Starówka cała bo wycieczki kolegów pana "redaktora" z przedmieść jej nie najechały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibiccc co to za dziennikarz? IP: *.pam.szczecin.pl 27.05.07, 15:51 jak przeczytałem pytania tego tendencyjnego pseudo dziennikarza to aż mnie krew zalała ze taki baran pisze w tak powaznej gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosy Re: co to za dziennikarz? IP: 10.203.7.* 27.05.07, 15:55 Weber - znany szalikowiec Legii. A dziennikarsko cieniutki typ. Co za skandal z tym wywiadem - sędzia podjął dobrą decyzję, a Weber zamiast tłumaczyć i tonowac nastroje - jątrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: co to za dziennikarz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:09 że szalikowiec to wszystko tłumaczy...poza tym ten koleś pisze do serwisu legialive.com :D po prostu leje z tej żenady:D tylko Michała Pola mi żal. sport w gazecie czesto kojarzony jest z nim, a tu taka kupa na froncie:D w poniedziałek kupujemy Dziennik!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosscc gw popełniła błąd techniczny ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 15:53 ... publikując ten chamski bełkot pismaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalpel Re: Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.e-wro.net.pl 27.05.07, 16:07 coza kretyn z tego dziennikarza ! kawal chama ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.tvp.pl 27.05.07, 16:08 Co za tendencyjne pytania! Szkoda słow. Sedzia nie popełnił błędu i ma rację mówiąc, że najważniejsza jest końcowa decyzja. Dziennikarz zachowuje sie tak jakby był nieomylny. Sędzia przynajmniej potrafi przyznać sie do błędu a dziennikarz(wiele na to wskazuje) nie widział dokładnie całej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Przypadek? IP: *.tvwisla.com.pl 27.05.07, 16:23 Czy to przypadek, ze w meczach Wisła-Lubin i Legia -Lubin maja miejsce identyczne sytuacje? W Krakowie sędzia pokazuje rzut wolny dla Wisły z 17 m, po czym konsultuje sie z liniowym, który był 30 m dalej od sytuacji, i zmienia decyzję na rzut wolny dla Lubina. Potem gwiżdże "11" dla Wisły, znowu konsultuje się z liniowym, i zmienia decyzję na rzut rożny dla Wisły. Nikt, kto się chociaż trochę zna na piłce nie stwierdzi, że to wszystko były sytuacje w żaden sposób nie zwiazane ze sobą. Taki wymyslili sobie sposób (albo sami, albo za podpowiedzią zleceniodawców) - w razie zagrożenia udajemy, że liniowy "widział lepiej". Jesteśmy kryci, wynik jest taki jak ma być i wszystko gra. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Przypadek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:27 z pewnością przypadkowo symulował Smoliński i przypadkowo też faulował Roger. :D leje :D ps. Jaro..zastanawiałes sie moze czy przypadkiem była ta kilkuletnie seria Wisly bez przegranej u siebie? na pewno ktos to ustawiał!!! takie rzeczy sie w koncu nie zdarzają, nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em 77 Re: Przypadek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:43 znowu metyl piłeś :)) widziałeś ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: skandaliczni dziennikarze IP: 81.15.233.* 27.05.07, 16:27 Jakbym był szefem tego IDIOTY dziennikarza WEBERA to bym go wywalił na bruk, poziom pytań z faktu. Idiota nie rozumie sensu i istoty piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.05.07, 16:35 Weber - żenada, poziom dziennikarstwa jak z rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grego Re: Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.icpnet.pl 27.05.07, 16:38 dziennikarz-idiota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Re: Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:40 Dla mnie Siejewicz podjął mistrzowską decyzję. Od tego są asystenci żeby skonsultowac z nimi pewne decyzje, a tym bardziej tak istotne jak ta wczorajsza. Najważniejszy jest werdykt końcowy, a że tym razem był słuszny to należą się brawa dla sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: 213.126.142.* 27.05.07, 16:44 Akcja w polu karnym- niewatpliwie atakujacy legionista przewracal sie nazbyt teatralnie niemniej wyraznie byl zahaczony. Podobnie teatralnie przewrocil sie obronca gosci w polu karnym przy akcji w koncu spotkania. Obie kontrowersyjne sytuacje sedzia rozstrzygnal na korzysc Zaglebia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal Polecam powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 18:00 wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4179452.html około 3:09 Jak ją teraz oglądam w zoomie, to nawet przestałem być przekonany, że bramkarz Zagłębia zetknął się nogą ze Smolińskim. Co i tak jest nieistotne, bo piłkarz Legii zrobił jeszcze krok po czym dopiero się wywrócił. Gdyby się od razu przewrócił to możnaby podyskutować. A tak, zobaczył że będzie miał problem z dobrym strzałem i na ziemię... Sytuacja Roger-Stasiak jest diametralnie różna, tam nie ma mowy o "przepychankach" czy szarpaninie - to zwykłe ordynarne popchnięcie przeciwnika oburącz. Jeśli to są dla ciebie podobnie teatralne upadki, to szkoda czasu na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Horak Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.05.07, 16:46 Bylem sedzia koszykowki. Jezeli sedzia uznaje gol a pozniej zmnienia zdanie mimo ze inny sedzia nie moze potwierdzic faktow to swiadczy bardzo zle o sedziu. MH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Siejewicz: Popełniłem techniczny błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:56 nie chce mi sie wierzyc ze tym sędzią byłeś skoro nie potrafisz swojego zawodu przez przypadki odmieniac. Poza tym do tego Siejewicz się przyznał. Powinien szybciej zareagowac ale mimo wszystko złej decyzji nie podjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal sędzia najpierw gwizdnął faul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 17:55 potem pokazał wolny w kierunku bramki Legii, potem się przez chwilę pozastanawiał (nie wiem co mówił do piłkarzy Zagłębia), pobiegł pogadać z bocznym, po czym ponownie pokazał że wolny. Nie wiem gdzie tu dostrzegasz sygnalizację że padła bramka. Jeśli tak samo jak teraz widziałeś sytuacje na boisku do kosza to nic dziwnego, że jesteś byłym sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś