Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów....

IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 23:40
Gdyby jeszcze kasa z biletów poszła na juniorów,lub nawet premie dla seniorów! Niech Listek powie jaką on czy inne zdzisie z Pzpn biorą rok po roku kasę jako pensje,premie opłacone bilety lotnicze,hotele itd itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Warszawiak Ale o co wogole chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:41
      Jak wam za drogo to nie przychodzcie. Wyborcza staje w obronie bezrobotnych
      kibicow, czy jak? Bilety po 10 pln by wam pasowaly?
      • Gość: Kolator Gienio Re: Ale o co wogole chodzi? IP: *.bulldogdsl.com 27.09.07, 00:19
        wzrusza ku.. jące...
      • Gość: Juju Re: Ale o co wogole chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 04:08
        Syn chciał kupić pięć wejściówek, ale jest tylu chętnych, że dostanie dwie, chodzi o to,że syn chciał zaplacić za 5 a dali mu darmo 2,
      • util O to, że ceny są nie dla kibiców. 27.09.07, 09:14
        Owszem, może być drogo, ale nie najdrożej!
        150 czy 200 zł byłoby uczciwe, ale nie 300 czy 400!
        Mnie na bilet stać, ale takie ceny na Kazachstan to przegięcie - są po prostu nieuczciwe, bo Polacy nie zarabiają najwięcej w Europie, a polska repra póki co nie gra najładniej na kontynencie i w tytuły mistrzowskie jakoś nie opływa. Jak te warunki będa spełnione to PZPN może sobie kroić kibiców z kasy bez skrupułów nawet i na meczach sparingowych z Haiti.

PZPN jest dla kibiców i by kopana w kraju dobrze się miała, a nie po to, by wyciskać koninkturę do bólu. Kompletu na Łazienkowskiej nie bedzie i winny jest Listek. To zresztą najmniejsza z jego win.
      • Gość: beton Re: Ale o co wogole chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:15
        Człowieku jesteś frajer i dajesz się dymać PZPN.
      • Gość: jk28 Re: Ale o co wogole chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 14:43
        Po co budować stadiony. Lepiej ustalić kosmiczne ceny i pójść na
        wódkę. Może Listkiewicz sprzeda pomysł w innych krajach. Ponadto
        można pokazać mecz tylko w ogólnodostępnym kamale TVSport. Gratuluję
        inteligencji.
    • gabriel Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów.... 26.09.07, 23:43
      Skończyć z graniem na Legii w Warszawie, gdzie stadion jest praktycznie do
      wysadzenia w powietrze. A ceny w mieście kosmiczne.
      W Kielcach jest nowoczesny stadion. Drugi ciągle pięknieje w Poznaniu. No i w
      ostateczności można i grać w Chorzowie.
      400 złoty za mecz z Kazachami. Wolne żarty.
    • Gość: krisu Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:45
      klopoty osobiste! zal d.u.p.e sciska !!!!
    • Gość: edwardo Listkiewicz kondon kondon kondon! IP: *.chello.pl 26.09.07, 23:45
      listkiewicz jesteś mniej niż zero
      • Gość: dupa blada Re: Listkiewicz kondon kondon kondon! IP: 212.183.134.* 27.09.07, 00:04
        listkiewicz zastanow sie co chrzanisz buraku
      • guru133 Re: Listkiewicz kondon kondon kondon! 27.09.07, 01:03
        Gość portalu: edwardo napisał(a):

> listkiewicz jesteś mniej niż zero
        Kondony są potrzebne, on już nie.
    • Gość: Marcin Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:55
      Panom z PZPN-u najwyraźniej brakuje pieniążków na premie. Ile pan Listkiewicz
      weźmie premii za wrzesień? Policzmy - 100 biletów po 400 złotych i już mamy
      całkiem ładny dodatek do wynagrodzenia, które i tak jest za wysokie.
      • Gość: Nana Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó IP: 212.160.172.* 27.09.07, 10:50
        Nie przesadzaj, syn tylko 2 dostał, a chciał 5 (znaczy 3 musi kupić). A co do
        kasy to muszą duuużo uzbierać, bo premie dla zawodników to się od sponsorów
        wyciśnie, ale premie dla działaczy za awans to już trzeba samemu zorganizować (a
        mogą być wyższe niż dla zawodników)
    • morfeusz_1 Precz z komuną !!! 27.09.07, 00:05

• 1europejczyk Taka pilke za takie pieniadze ! 27.09.07, 00:31
        Bilety na mecz mistrzow swiata Wlochow z wicemistrzami swiata Francuzami
        kosztowal mniej.
        Tlumaczenie Listkiewicza jest zalosne.
        Nie kto inny tylko On jest odpowiedzialny za stan polskiej pilki noznej a co za
        tym idzie rowniez stadionow: jesli stadion za taka cene, na mecz jakby nie bylo
        druzyn z trzeciej albo i czwartej dziesiatki swiatowego rankingu druzyn, bedzie
        pelny to marne sa nadzieje na poprawe polskiej pilki noznej.
        Zgodnie z prawem popytu i podazy nie potrzebujemy ani lepszych stadionow ani
        dzialaczy i trenerow sportowych wykonujacych swoje zajecie z pasja, ani sredniej
        klasy pilkarzy jako, ze ludzie i tak zaplaca i pojda ogladac patalachow.
        Taki mamy sport jaki chcemy miec: bylejkosc przede wszystkim i za kazda cene.
        Trudno sie dziwic, ze nie tylko "sportowcy" zadawlaja sie, jak my wszyscy
        bylejakoscia (nawet wtedy gdy jest bardzo droga) jak lekarstwem, na nasza
        schizofreniczne potrzebe narodowych "sukcesow" !
    • Gość: Hastour Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.zakoniczyn.net 27.09.07, 00:06
      Jeśli rzeczywiście zamówień jest trzy razy więcej niż biletów, to znaczy, że
      powinny być jeszcze droższe. Walka z rynkiem nie ma sensu, przy tańszych
      biletach i tak w praktyce zapłacilibyśmy więcej, choćby w formie czasu
      straconego na koczowanie przed kasą na noc przed otwarciem, albo frycowym dla
      konika. A tanio i bez problemów kupiliby tylko znajomi znajomych.

To, że połowę wpływów z biletów pzpn rozkradnie lub zmarnuje, to inna sprawa.
    • Gość: Bolek Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.aster.pl 27.09.07, 00:30
      Po pierwsze panie Listkiewicz nie byłbym pewien czy będzie komplet. Jak dwa
      tyg. temu zobaczyłem ceny biletów na ten mecz, na który zresztą się wybierałem
      to spadłem z krzesła. Dziwię sie, że dziennikarze dopiero teraz o tym piszą.
      Ceny podobne do tych z meczu z Serbią ale sytuacja trochę inna. W wypadku
      pustych trybun nie będzie można mętnie tłumaczyć tego porażką w Bydgoszczy.
      Po drugie nawet jeśli będzie sporo kibiców to mam cichą nadzieję, że telewizja
      tym razem nie ocenzuruje tego co będą mieli do powiedzenia o zaistniałej
      sytuacji. Kto był kiedykolwiek na Łazienkowskiej wie o czym mówię.
      Po trzecie co to za argument że stadion mały to bilety droższe? Czy to znaczy,
      że kupując bilet mam zapłacić również za trzech innych widzów którzy nie
      zmieszczą się na malutkim obiekcie. A z czyjej winy mamy taką sytuację? Kibiców,
      czy może raczej zawdzięczamy ją korupcji, bezradności i nieudolności ludzi
      kierujących od lat Polską piłką, a więc również odpowiedzialnych za stan
      polskich stadionów?

Mam szczerą nadzieję że kibice zbojkotują ten mecz i trybuny będą świecić
      pustkami, a tych kilku obecnych na stadionie wytłumaczy wam dlaczego tak się stało.
      • pamelus Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó 27.09.07, 01:03
        > Po trzecie co to za argument że stadion mały to bilety droższe?
        Prosty mechanizm: popyt - cena - podaż. W szkołach chyba tego jeszcze uczą?
        > czy może raczej zawdzięczamy ją korupcji, bezradności i nieudolności ludzi
        > kierujących od lat Polską piłką, a więc również odpowiedzialnych za stan
        > polskich stadionów?
        Odpowiedzialni jesteśmy za to my wszyscy - każdego dnia uczestnicząc bądź "nie
        zauważając" małej i większej korupcji/przestępczości/marnotrastwa wokół nas.
        Skądś się przecież w ludziach te nawyki biorą, prawda?

> Mam szczerą nadzieję że kibice zbojkotują ten mecz i trybuny będą świecić
        > pustkami, a tych kilku obecnych na stadionie wytłumaczy wam dlaczego tak się st
        > ało.

Tak, to na pewno pomoże reprezentacji. Dlaczego to ona ma cierpieć w wyniku
        protestu wymierzonego w PZPN? Są inne sposoby zademonstrowania swojego
        niezadowolenia z ceny biletów.
        • Gość: Paweł Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó IP: 80.48.71.* 27.09.07, 08:26
          No tak, są inne mechanizmy. Ale sam odwołałeś się do mechanizmów rynkowych - cena, podaż, popyt. Głosowanie nogami (a właściwie portfelami)to skuteczna metoda oznajmienia PZPNowi, że przesadził z cenami biletów. Ceny to jedna sprawa, druga sprawa to co kibice otrzymają za niemałe w końcu pieniądze...

Z tego co widziałem (w innych dziedzinach, więc nie do końca to adekwatne) to wszelkiego rodzaju protesty werbalne, petycje itp nie są zwykle skuteczne... W szczególności wątpię, żeby zarząd PZPN przejmował się opinią kibiców wyrażaną w listach, mailach, petycjach czy na forach. To kółko wzajemnej adoracji, zbiór "wybitnych" działaczy sportowych zadowolonych z siebie i z życia. Jedyne co ich może zaboleć i zmusić do przemyśleń to utrata kilku $$$...
          • pamelus Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó 28.09.07, 16:12
            OK, ale nie w tak ważnej dla reprezentacji chwili. Można na przykład umówić się,
            że tak - na mecz idziemy, ale nie korzystamy z żadnych "przystawek"
            okołoimprezowych. Nie kupujemy szalików i kiełbasek. Na następnym meczu
            sprzedawcy się nie pojawią, PZPN i tak straci.
        • Gość: Bolek Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó IP: *.aster.pl 27.09.07, 09:30
          "Prosty mechanizm: popyt - cena - podaż. W szkołach chyba tego jeszcze uczą?"
          Dlatego też liczę na rozsądek kibiców w W-wie. To że Listkiewicz podnieca się
          sprzedażą 5tys. wejściówek jakie były przez ponad tydzień dostępne na ebilet.pl
          to zwykła ściema. Miałem zamiar iść z rodziną (jak zazwyczaj) ale cena jest
          absurdalna. Nie dlatego że mnie nie stać, tylko dlatego że są pewne granice
          rozsądku.
          A jeśli ludzi będzie mało to nie płacz z tego powodu, tylko wróć do tej dyskusji
          i przeczytaj fragment własnej wypowiedzi zacytowanej na początku mojego postu.
    • guru133 Czy ten skompromitowany człowiek zniknie 27.09.07, 00:59
      wreszcie z polskiej piłki nożnej? Przecież już dawno miał się podać do dymisji.
      Honor dla tego pana jest pojęciem ze słownika wyrazów obcych.
    • Gość: xarte Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 01:14
      Ja pier...e.. nie stac was to nie idzcie.
      Zawsze popieram inicjatywy wyborczej ale tym razem troche przesadzila. co z tego
      ze w niemczech tansze jak tam przyjdzie 40-50tys. na reprezentacje, zostawia w
      kasie duzo wiecej pieniedzy, plus zezreja jakies kielbaski, hot-dogki, kupia
      koszulki itp. itd. i sumarycznie wyjdzie na to ze w kasie zostaje 5x wiecej
      pieniedzy niz w polsce z drogich biletow po meczu na zalosnym stadionie przy
      lazienkowskiej.
      o co wy sie czepiacie? i tak 98% nie wybeirala sie na ten mecz wiec nie ma co
      pyskowac.
    • Gość: moose21 Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.09.07, 01:37
      no smiech na sali
    • Gość: amator Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.dpws.nsw.gov.au 27.09.07, 01:58
      Co kryje sie za nazwa ‘Reprezentacja Polski’. A no to, ze
      reprezentuje Polske, czyli nas wszystkich. Samo sie nasuwa, ze to
      cos specjalnego i honorowego. Czy PZPN tez reprezentuje Polske?
      Oczywiscie. Czyli takze reprezentuje wszystkich Polakow. I sa za to
      wynagradzani. Takze z naszych pieniedzy. Wiekszosc spoleczenstwa
      tych panow nie akceptuje, wiec dlaczego jeszcze tam siedza. Wyglada
      na to, ze FFA za nasze pieniadze nie pozwala nam zmienic tych co nas
      reprezentuja, a rzad nie ma wystarczajacej sily i poparcia ze strony
      Polakow zeby cos z tym zrobic.

Czy bylibysmy gotowi placic wiecej gdybysmy ufali zarzadowi PZPN? Z
      pewnoscia tak, ale i PZPN mialby wszystko poukladane, a przede
      wszystkim odpowiednich ludzi, ktorzy by mieli na uwadze przede
      wszystkim dobro polskiej pilki noznej a nie swoje wlasne, jak jest w
      tej chwili. Nie bylo by hohsztaplera Listkiewicza i jego kliki. I
      ceny biletow bylyby tez odpowiednio dostosowane do warunkow z mysla
      o kibicach, ktorych Reprezentacja Polski reprezentuje i potrzebuje.
      Ale kibice maja tez wielka sile, ktora moga uzyc. Ale nie do
      demolowania stadionow , ulic i do walk miedzy soba. Ale w tym cala
      trudnosc zeby sie zjednoczyc w walce o sluszna sprawe. Dla przykladu
      zbojkotowac ten mecz. Oczywiscie to jest trudne bolesne dla
      wiekszosci z nas podjac taka decyzje. I do tego chcemy pomodz naszym
      reprezentatom i trenerowi. Ale wczesniej czy pozniej ten wrzod
      PZPNowski z Listkiewiczem na czele trzeba bedzie przeciac. Inzcej ta
      gangrena PZPNowska bedzie dalej pasozytowac na polskim narodzie,
      wypijajac soki sukcsow obecnego trenera, I utwierdzajac nas w
      przekonaniu, ze bez nich nic nie mozemy, nic nie znaczymy. A jak
      sie takiego Listkiewicza pozbedziemy to czakaja nas same kleski i
      kary ze strony FIFA.
      No I kolko sie zamyka. My kibice nic nie zrobimy bo nas strasza. A
      PZPN, popierany przez FIFA, wie doskonale, ze dotad nad polskimi
      kibicami panuje, dopoki trzyma ich w szachu. Rzad tez nic nie zrobi,
      chocby dlatego, zeby potencjalni wyborcy nie porzucili go w trakcie
      tej walki z PZPN I FIFA. W swietle tego wszystkiego wyraznie widac
      dlaczego Polska dostala ME. FIFA i UEFA beda mialy spokoj na kilka
      lat. Oni nic na tym nie straca. Polski narod pokryje wszelkie koszty
      a PZPN, FIFA, UEFA i przedsiebiorstwa, budujace stadiony na
      wariackich papierach, jeszcze na tym zarobia. A w razie czego wine
      tez jest na kogo zwalic, gdyby sie Polsce cos nie powiodlo. Juz
      winimy obecny rzad , choc on z ubieganiem sie o ME nie mial, zdje
      sie, nic wspolnego. Mistrzowskie posuniecie PZPN I FIFA.
      • Gość: hrb Uszaszowski Ty musisz 'pomodz' sobie samemu ! IP: *.VIC.netspace.net.au 27.09.07, 02:29
        Jestes ostatnim bucem, ale mozemy zostac 'koledzmi',tylko nie
        odzywaj sie wiecej,pacanie skonczony!!!
        • walek_z_lasu Re: Ty musisz 'pomodz' sobie samemu ! 27.09.07, 07:59
          Szanowny Panie Hrabio,
          Mimo iż pochodzę z najpodlejszego plebsu, ośmielę się polemizować z
          Panem i proszę o merytoryczną polemikę z powyższym osobnikiem, a nie
          bezkarne obrzucanie go inwektywami. Dziękuję za uwagę.
        • Gość: kibic Re: Ty musisz 'pomodz' sobie samemu ! IP: *.os3.kn.pl 27.09.07, 07:59
          Cóż za głębia przemyśleń... A te błyskotliwe argumenty... :/
    • Gość: australijczyk Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.mel.connect.net.au 27.09.07, 02:25
      Syn Listkiewicza chcial kupic piec biletow to kupil piec,a niech
      prezes nie bajeruje ze tylko dostal dwa bilety! Oj p.Michale pan to
      potrafi wciskac kit .
    • Gość: maxi Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.09.07, 04:01
      O co to cale halo. Popyt i podaz spotkaly sie w 400 zl i dziekuje. Kogos nie
      stac nie przychodzi. Nie wiem czemu PZPN mialby nie maksymalizowac zysku. Jesli
      znajdzie sie 10 tysiecy jeleni, ktorzy zaplaciliby 5 tysiezy zl za bilet, to
      czemu nie mialaby byc taka cena?

Proponuje postudiowac ekonomie. Mamy wolny rynek.
      • Gość: lejzab Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó IP: *.cst.tpsa.pl 27.09.07, 08:46
        tyle że PZPN nie jest firmą i nie ma na celu maksymalizacji zysków. chyba że coś
        się zmieniło ostatnio?
      • Gość: nocny czytacz Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:11
        A KTO POWIEDZIAL, ŻE NA BILETACH TRZEBA ZAROBIĆ! A PRAWA DO
        TRANSMISJI? A REKLAMY? A SPONSOR REPREZENTACJI? MAŁO KU..A! LEŚNE
        JEB..NE DZIADKI Z PZPN!
      • Gość: wziuu Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.07, 13:20
        poczytaj sobie ile kosztowały bilety na hitowy mecz
        Portugalia-Polska , gdybyś nie mógł znaleźć to podpowiem że najtańsze 5 Euro.
        tamtejsza federacja jakość nie wyciska kibiców jak cytrynę.
      • thyson Re: Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletó 27.09.07, 13:55
        Tylko Panie 'Mondrala" PZPN to nie firma prywatna i jej działalność jest dotowana przez Państwo - czyli przez Nas - w związku z tym powinna uwzględnić ten fakt i skalkulować cene biletu w sposób umożliwiający zakup dotującemu ja Kowalskiemu. To moze sprzedajmy 10 biletów za 10 tyś zamiast 8 tyś biletów za 10 zł bo większy zysk a mniejsze koszty (10 ochroniarzy, jaedna kabina WC itp.)Zero logiki - Ty chyba kibicem nie jestes ekonomisto od siedmiu boleści. Wydaje mi sie ze 8 tys kibiców w ujeciu globalnym generuje wieksze zyski niz kilkuset nowobogackich którzy przyjda sie raz pokazac.
    • tekameka wielka prośba do dziennikarzy GW - zdobądźcie i 27.09.07, 07:59
      opublikujcie listę rozdziału darmowych biletów w PZPN - kto, jakie, ile
      • util A co, to jakiś tajny dokument jest? 27.09.07, 13:33
        PZPN już dawno powinien to w necie powiesić.
        Przecież nic do ukrycia nie mają, prawda?
    • Gość: Damianos Źle powiedizane!!! Pan Listek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:21
      miał na mysli powiedizeć " SYN CHCIAł PIEć BILETóW ALE NIESTETY TYLE OSóB CHCE
      BILETY żE JA DAM MU 2"

To wszystko jakieś chore...
    • Gość: tomcioo jakbym czytal tlumaczenie ucznia ze nie ma zrobion IP: 62.87.185.* 27.09.07, 08:45
      ego zadania domowego, bo mu pies zjadl zeszyt i siostra schowala
      dlugopis!!! zenada.
      ciekawe ile wejsowek dostana poslowie w ramach kampaniw yborczej, i
      czy I kibic IV RP sie pokarze jak w helsinkach.

ale tokiem myslenia listkiewicza to najlepiejby bylo organizowac
      mecze na jak najmniejszych stadionach, np dla 10 osob - 9 z pzpn i
      jeden miliarder ktory zaplaci 100 mln pln aby obejrzec mecz np.
      polska - samoa zachodnie!!!

ps. nie moja wina ze mamy takie stadiony jakie mamy. (ale mamy takze
      w kielcach, poznaniu, krakowie, chorzowie troche wieksze, a pilka
      podobno jest dla kibicow)
    • Gość: Kupiłem_bilety Pół stadionu dla sponsorów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 08:56
      Wchodziłem na stronę kupbilet.pl zaraz po rozpoczęciu sprzedaży. Połowa miejsc
      był w ogóle niedostępna, nawet na Żylecie. Nie dziwne że reszta miejsc taka droga.
    • appfunds Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... 27.09.07, 09:04
      Ten człowiek nie ma wstydu. W każdym innym kraju, po tylu aferach korupcyjnych
      prezes sam podałby się do dymisji ...
    • Gość: cinek Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: 193.201.139.* 27.09.07, 09:10
      biedactwo...a ja chciałem kupić sześć i kupiłem sześć... szacunek
      dla prezesa, który na nic nie ma wpływu. w normalnej firmie już by
      Cię wy$%^&*lili.
    • Gość: falandysz Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.sferia.net 27.09.07, 09:32
      To są kpiny! Po pierwsze Pan Listkiewicz ma "troszkę" inny punkt
      widzenia na ceny niż zwykły kibic. Niestety ale takich zarobków jak
      on to przeciętny kibic jeszcze długo mieć nie będzie. A po drugie co
      PZPN i Pan Michał podczas swojego urzędowania uczynili żeby powstał
      choć jeden stadion, który pomieściłby więcej kibiców.
      Takie tłumaczenia to niech opowiada swoim dzieciom i wnukom na
      dobranoc.
    • Gość: widzew w warszawie Listkiewicz: Mój syn chciał kupić pięć biletów... IP: *.aster.pl 27.09.07, 09:46
      w piłce nożnej jest korupcja? nic nie poradzę...
      bilety drogie? nic nie poradzę...

nic nie poradzę.... to od czego, ty, kur.a, jesteś? wszyscy na
      ciebie plują, a ty,że deszczyk, wszyscy mówią odejdź, a ty- to
      niezgodne z przepisami.
      odejdź, mendo, z życia publicznego...
    • Gość: Kibo(L) Kondon Listkiewicz...kondon...! IP: 212.160.172.* 27.09.07, 11:41
      Kadrowicze ty łajzo chcą grać bo jest najlepsza atmosfera i
      lokalizacja... lokalizacja sie nie zmieni, ale przy takich cenach
      biletów, albo sforsujemy bramy i wejdą prawdziwi kibice, albo na
      stadionie zasiądą zarzygane mameje w kubraczkach zajadające sie
      kiełbaskami, nie mając pojęcia o dopingu.

Liskiewicz kondon, kondon, kondon .... !!!!!!!!!!!
    • Gość: ilicz Komunista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:05
      Ten dzinnikarz to chyba jakiś komunista. Wszystko za darmo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka