Gość: loc IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.05.08, 11:23 gdzie NBA Hangtime z jego genialną piosenką? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ave Chumbawamba - Tubthumping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:28 Też FIFA '98 zdaje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiery Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 193.239.224.* 21.05.08, 11:37 Najbardziej mi brakuje muzy z nhl-a 2002 i 2001 i oczywiscie jak można było pominąc porywajacego :Gob - "I Hear You Calling" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaćwing Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 62.148.79.* 21.05.08, 11:49 Generalnie widać, że dwie serie wymiatają - THPS oraz NHL. Grałem w wiekszość gier z tychże serii, oprócz wymienionych tytułów brakuje mi muzy z NHL04 (Deftones-Minerva, Quiet Things that no one ever knows,) no i muzy z polskiego wydania THPS 4 - tych kilku polskich utworów, których nazw nie pamiętam, ale nucę je sobie czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywnie Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 80.48.137.* 21.05.08, 12:00 Jak dla mnie to jakaś parodia. Od lat najlepszy soundtrack robią twórcy NBA, a Panowie tutaj nie umieścili ani jednego utworu z tej gry. Zero profesjonalizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifi Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 150.254.204.* 21.05.08, 12:19 NFS Carbon: Eagles of Death Metal- Don't Speak (I'm comming to make a bang), ten sam utwór został wykorzstany w najnowszej reklamie Nike- take it to the next level... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtor Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.echostar.pl 21.05.08, 12:33 Brakuje mi Apollo 440 i "Stop the rock" z FIFY 2000... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.08, 12:42 Jednymi z lepszych są: Lostphropets - (To Hell We)Ride z NFS Underground'a i Bullet For My Valentine - Four Words (To Choke Upon) z NHL 2006. Jak juz sie tak rozpisałem to jeszcze Andy Hunter - The Wonders Of You (NFS U). A z NFS ProStreet: Chromeo - Fancy Footwork (Guns n Bombs Remix) i Digitalism - Pogo. OK, na razie starczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobold Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 149.156.67.* 21.05.08, 12:50 nie wiem ktory, ale ktorys z NFSow i genialny numer "two-line blacktop" white zombie.. przy tym dopiero mozna jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:50 "Give It All" Rise Against (NFS:U) nie znalazła się tu chyba przez przypadek i okropne niedopatrzenie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_KooBa Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 13:32 Zdecydowanie brakuje "Stop the rock" i kawałka z World Cup 98 (tytułu nie pamiętam). W tym zestawieniu raczej by się nie odnalazło, ale mi się podobał kawałek z intro Colina McRae Rally 2. Odpowiedz Link Zgłoś
subtopic Chumbawamba - Tubthumping 21.05.08, 13:38 A gdzie jest Chumbawamba - Tubthumping z World Cup 98 ? A gdzie muzyka z NFSU2- Riders on the storm ? Te dwa utworu dodalbym do listy. A z wymienionych na liscie najlepsza jest Blur - Song 2 (FIFA 98: Road to World Cup). Poprostu GENIALNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho_ASR Fatboy Slim-Rockafeler Skank IP: *.lodz.msk.pl 21.05.08, 13:57 do Fify 99 to był totalny hit,lepszy nawet od Blura moim skromnym zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJM Re: Chumbawamba - Tubthumping IP: *.centertel.pl 21.05.08, 14:48 No prosze jacy ze zczubów ludzie renesansu, nie dość, że na sporcie sie znają to i na muzyce całkiem nieźle. Co do riders of the storm to też uważam że powinien sie tu znaleźć, chociaż wolałem oryginał doorsów. I stanowczo nie powinno zabraknąć Killradio - Scavenger z NFSU2, na żadną inną piosenkę z gry tak nie czekałem żeby ją odtwarzacz puścił ;) A na liście (i w ogóle w życiu ;p)najbardziej lubię QOTSA - No one knows. p.s. do listy dodałbym jeszcze Kyuss - Hurricane z NFSCarbon jak już tak jesteśmy przy stoner rocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Chumbawamba - Tubthumping IP: *.chello.pl 21.05.08, 15:29 popieram w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassius Re: Chumbawamba - Tubthumping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:12 Popieram. Ogólnie całe już chyba nawet lekko kultowe intro z Fifa World Cup 98 z biegającym kogucikiem .Jak dla mnie najlepsze i najmiodniejsze wydanie Fify jak do tej pory a grało się , że aż klawiatury i padziory chrupały z tych emocji :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:51 NHL (chyba) 2001 - David Bowie, Heroes - www.youtube.com/watch?v=2JOvgfOkxgQ Genialny kawałek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghostiet Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.61.jawnet.pl 21.05.08, 14:58 Eagles of Death Metal - Don't Speak (I Came To Make A BANG!) z NFS: Carbon. Niesamowity kawałek z potężnym powerem. The Crystal Method - Born Too Slow z NFS: Underground. Potężna gitara od samego początku zmusza do startu, a śpiewanie "Just a little TOO SLOW" staje się nawykiem, gdy jedziesz na pełnej prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torrit protestuje! IP: *.pronet.lublin.pl 21.05.08, 15:07 dlaczego tu nie ma nic z nfs undergrounda :/ ja bym wrzucil cala sciezke bo byla genialna! no i w drugiej czesci byl chyba jakis fajny kawalek Queens of the Stone Age Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJM Re: protestuje! IP: *.centertel.pl 21.05.08, 16:39 "no i w drugiej czesci byl chyba jakis fajny kawalek Queens of the Stone Age" to było "In my head" z płyty Lullabies To Paralyze, faktycznie fajny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 213.17.209.* 21.05.08, 15:49 zdecydowanie brakuje Tubthumping i Rockafeller Skank... te dwa utwory i Song 2 chyba najlepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lars Nieobiektywnie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 15:55 Zabrakło mi Moby'ego z FIFY chyba 2001 - "Bodyrock", poza tym raczej trudno coś wybrać... Może tak: Dave Mirra Freestyle BMX: "Greed" - Pennywise Burnout Revenge: "Today" - Junkie XL (w sumie prawie cała ścieżka z tej części jest świetna) Tony Hawk's American Wasteland: "Sun of Pearl" - An Endless sporadic ...no i TNT (ACDC) z Tony'ego nr 4 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syku Skandal ! IP: *.chello.pl 21.05.08, 16:04 Porażka na całej linii ! A co na przykład z "Anarchy in the UK" Sex Pistols w THPS4, "Blue Monday" New Order w Fifa 2005 "Played - a - Live" Safri Duo w Fifa 2003 ? Pierwsze dwa kawałki kultowe, niegdyś na ustach całego świata, a Safri Duo - świetna energiczna melodia. Panoooowie - brak szacunku dla muzyki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassius Fifa World Cup 98 Intro link czyli Chumbawamba .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:16 jak wspomniałem - zarypista muzyczka, bardzo fajne intro i przede wszystkim miodna gra www.youtube.com/watch?v=cPlljRhxPsA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hey ho, let's go Hey ho, let's go IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 16:28 "Hey ho, let's go", z tej wyselekcjonowanej listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manillajay Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:36 chyba nikt nie widział tego intra ukladajac liste kandydatow www.youtube.com/watch?v=mJ9wbCrP2nA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manillajay Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:37 www.youtube.com/watch?v=mJ9wbCrP2nA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nba 4ever Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 17:50 a gdzie kawałki z nba live? Fakt, że od 07 soundtrack nie jest już taki ciekawy, ale piosenki były jak najbardziej szczególnie pierwszy prawdziwy soundtrack z nba live 2000 czyli Naughty by Nature - hip hop hooray, Rahzel All i Know, Shakin the floor, Run DMC - don't stop i Mothership - George'a Clintona piosenka z fify 06 czyli Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle Thps2 Naughty by Nature - Pin the tail on the donkey i wiele wiele innych, które pominęliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Overseer - Supermoves IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 18:30 Overseer - Supermoves - genialny kawałek z NFS:U www.youtube.com/watch?v=kzKzPLL6upU GENIALNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcc Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.icpnet.pl 21.05.08, 18:43 fifa98 najlepszą grą piłkarską ?? ludzie, litości...przyznaję, ze to intro z kawałkeim blur robi wrazenie, ale sama gra jest srednio udana. co z tego, ze grafika byla imponujaca, jak na tamte czasy, skoro sam gameplay byl beznadziejny, gra byla po prostu nudna, malo emocjonująca. pol roku późniejszy "world cup 98" byl w tej kwestii znaaaaacznie lepszy. i jest jeszcze coś, co zawsze bylo bolączką gier z serii FIFA (w przeciwienstwie do serii NBA czy NFL ze stajni EA Sports) - w tym, jak dobrane byly atrybuty (umiejętnosci) piłkarzy, widoczny byl kompletny brak znajomosci pilkarskich realiow. smaczki typu napastnik będący najlepszym w odbiorze piłki zawodnikiem druzyny byly na porządku dziennym. po prostu umiejetnosci pilkarzy (nawet znanych!!)byly dobrane kompletnie na chybił trafił. CM i PES to jednak gry bez porównania lepsze. moim zdaniem na miano najlepszych gier pilkarskich wszechczasow zaslugują "CM 3" (z 99roku) oraz "PES 5". z resztą PES rozkłada FIFĘ na łopatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcc Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.icpnet.pl 21.05.08, 18:47 kurczę sorry, nie doczytalem, ze piszecie, ze FIFA 98 jest najlepszą grą pilkarską ze stajni EA a nie najlepszą piłką w ogole. jednak i tak uwazam, ze dziwny macie gust, jako ze "world cup 98" czy FIFA96 to byly znacznie bardziej udane gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumci Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.chello.pl 21.05.08, 20:13 No nie, a gdzie najlepsza piosenka z NHL ever: Billy Talent - Red Flag? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol2 Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.mtm-info.pl 21.05.08, 21:06 Oczywiste jest, że na liście powinien się znaleźć jeszcze jeden kawałek: FatboySlim - Rockafeller Skank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brn Najlepsza muzyka do łamania joysticka - CKY! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 23:06 jak dla mnie to brakuje głównie: CKY - 96 quite bitter beings (thps3) - youtube.com/watch?v=WgQ7qOCDFYQ social distortion - don't drag me down (dave mirra freestyle bmx)- youtube.com/watch?v=RSa10tWvDdM rancid - maxwell murder (jak wyżej)- youtube.com/watch?v=1bimNMiz250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brn Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka - CKY! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 23:14 i jeszcze Tribalistas - Já Sei Namorar (z którejś fify, chyba 2004): www.youtube.com/watch?v=smwj7ISnwXM Odpowiedz Link Zgłoś