Dodaj do ulubionych

Najlepsza muzyka do łamania joysticka

IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.05.08, 11:23
gdzie NBA Hangtime z jego genialną piosenką? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ave Chumbawamba - Tubthumping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:28
      Też FIFA '98 zdaje sie.
    • Gość: Swiery Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 193.239.224.* 21.05.08, 11:37
      Najbardziej mi brakuje muzy z nhl-a 2002 i 2001 i oczywiscie jak można było
      pominąc porywajacego :Gob - "I Hear You Calling"
    • Gość: jaćwing Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 62.148.79.* 21.05.08, 11:49
      Generalnie widać, że dwie serie wymiatają - THPS oraz NHL. Grałem w
      wiekszość gier z tychże serii, oprócz wymienionych tytułów brakuje
      mi muzy z NHL04 (Deftones-Minerva, Quiet Things that no one ever
      knows,) no i muzy z polskiego wydania THPS 4 - tych kilku polskich
      utworów, których nazw nie pamiętam, ale nucę je sobie czasami.
    • Gość: Obiektywnie Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 80.48.137.* 21.05.08, 12:00
      Jak dla mnie to jakaś parodia. Od lat najlepszy soundtrack robią twórcy NBA, a
      Panowie tutaj nie umieścili ani jednego utworu z tej gry. Zero profesjonalizmu...
    • Gość: Fifi Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 150.254.204.* 21.05.08, 12:19
      NFS Carbon: Eagles of Death Metal- Don't Speak (I'm comming to make a bang), ten
      sam utwór został wykorzstany w najnowszej reklamie Nike- take it to the next
      level...
    • Gość: Ałtor Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.echostar.pl 21.05.08, 12:33
      Brakuje mi Apollo 440 i "Stop the rock" z FIFY 2000...
    • Gość: kibol Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.08, 12:42
      Jednymi z lepszych są: Lostphropets - (To Hell We)Ride z NFS Underground'a i
      Bullet For My Valentine - Four Words (To Choke Upon) z NHL 2006. Jak juz sie tak
      rozpisałem to jeszcze Andy Hunter - The Wonders Of You (NFS U). A z NFS
      ProStreet: Chromeo - Fancy Footwork (Guns n Bombs Remix) i Digitalism - Pogo.
      OK, na razie starczy :-)
    • Gość: kobold Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 149.156.67.* 21.05.08, 12:50
      nie wiem ktory, ale ktorys z NFSow i genialny numer "two-line
      blacktop" white zombie.. przy tym dopiero mozna jezdzic.
    • Gość: rad Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 12:50
      "Give It All" Rise Against (NFS:U) nie znalazła się tu chyba przez przypadek i
      okropne niedopatrzenie, prawda?
    • Gość: el_KooBa Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 13:32
      Zdecydowanie brakuje "Stop the rock" i kawałka z World Cup 98 (tytułu nie
      pamiętam). W tym zestawieniu raczej by się nie odnalazło, ale mi się podobał
      kawałek z intro Colina McRae Rally 2.
    • subtopic Chumbawamba - Tubthumping 21.05.08, 13:38
      A gdzie jest Chumbawamba - Tubthumping z World Cup 98 ? A gdzie muzyka z NFSU2-
      Riders on the storm ? Te dwa utworu dodalbym do listy. A z wymienionych na
      liscie najlepsza jest Blur - Song 2 (FIFA 98: Road to World Cup). Poprostu GENIALNA
      • Gość: krzycho_ASR Fatboy Slim-Rockafeler Skank IP: *.lodz.msk.pl 21.05.08, 13:57
        do Fify 99 to był totalny hit,lepszy nawet od Blura moim skromnym
        zdaniem
      • Gość: NJM Re: Chumbawamba - Tubthumping IP: *.centertel.pl 21.05.08, 14:48
        No prosze jacy ze zczubów ludzie renesansu, nie dość, że na sporcie sie znają to
        i na muzyce całkiem nieźle. Co do riders of the storm to też uważam że powinien
        sie tu znaleźć, chociaż wolałem oryginał doorsów. I stanowczo nie powinno
        zabraknąć Killradio - Scavenger z NFSU2, na żadną inną piosenkę z gry tak nie
        czekałem żeby ją odtwarzacz puścił ;)

A na liście (i w ogóle w życiu ;p)najbardziej lubię QOTSA - No one knows.

p.s. do listy dodałbym jeszcze Kyuss - Hurricane z NFSCarbon jak już tak
        jesteśmy przy stoner rocku
      • Gość: v Re: Chumbawamba - Tubthumping IP: *.chello.pl 21.05.08, 15:29
        popieram w 100% :)
      • Gość: cassius Re: Chumbawamba - Tubthumping IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:12
        Popieram.
        Ogólnie całe już chyba nawet lekko kultowe intro z Fifa World Cup 98 z
        biegającym kogucikiem .Jak dla mnie najlepsze i najmiodniejsze wydanie Fify jak
        do tej pory a grało się , że aż klawiatury i padziory chrupały z tych emocji :P

• Gość: wally Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 14:51
      NHL (chyba) 2001 - David Bowie, Heroes - www.youtube.com/watch?v=2JOvgfOkxgQ
      Genialny kawałek!
    • Gość: Ghostiet Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.61.jawnet.pl 21.05.08, 14:58
      Eagles of Death Metal - Don't Speak (I Came To Make A BANG!) z NFS: Carbon. Niesamowity kawałek z potężnym powerem.

The Crystal Method - Born Too Slow z NFS: Underground. Potężna gitara od samego początku zmusza do startu, a śpiewanie "Just a little TOO SLOW" staje się nawykiem, gdy jedziesz na pełnej prędkości.
    • Gość: torrit protestuje! IP: *.pronet.lublin.pl 21.05.08, 15:07
      dlaczego tu nie ma nic z nfs undergrounda :/
      ja bym wrzucil cala sciezke bo byla genialna!
      no i w drugiej czesci byl chyba jakis fajny kawalek Queens of the Stone Age
      • Gość: NJM Re: protestuje! IP: *.centertel.pl 21.05.08, 16:39
        "no i w drugiej czesci byl chyba jakis fajny kawalek Queens of the Stone Age"

to było "In my head" z płyty Lullabies To Paralyze, faktycznie fajny ;)
    • Gość: szymon Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: 213.17.209.* 21.05.08, 15:49
      zdecydowanie brakuje Tubthumping i Rockafeller Skank... te dwa utwory i Song 2
      chyba najlepsze ;)
    • Gość: Lars Nieobiektywnie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 15:55
      Zabrakło mi Moby'ego z FIFY chyba 2001 - "Bodyrock", poza tym raczej trudno coś
      wybrać... Może tak:
      Dave Mirra Freestyle BMX: "Greed" - Pennywise
      Burnout Revenge: "Today" - Junkie XL (w sumie prawie cała ścieżka z tej części
      jest świetna)
      Tony Hawk's American Wasteland: "Sun of Pearl" - An Endless sporadic
      ...no i TNT (ACDC) z Tony'ego nr 4 ;)
      • Gość: Syku Skandal ! IP: *.chello.pl 21.05.08, 16:04
        Porażka na całej linii ! A co na przykład z "Anarchy in the UK" Sex Pistols w
        THPS4, "Blue Monday" New Order w Fifa 2005 "Played - a - Live" Safri Duo w Fifa
        2003 ? Pierwsze dwa kawałki kultowe, niegdyś na ustach całego świata, a Safri
        Duo - świetna energiczna melodia. Panoooowie - brak szacunku dla muzyki :P
        • Gość: Cassius Fifa World Cup 98 Intro link czyli Chumbawamba .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:16
          jak wspomniałem - zarypista muzyczka, bardzo fajne intro i przede wszystkim
          miodna gra

www.youtube.com/watch?v=cPlljRhxPsA
    • Gość: Hey ho, let's go Hey ho, let's go IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 16:28
      "Hey ho, let's go", z tej wyselekcjonowanej listy
    • Gość: manillajay Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:36
      chyba nikt nie widział tego intra ukladajac liste kandydatow
      www.youtube.com/watch?v=mJ9wbCrP2nA
    • Gość: manillajay Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 16:37
      www.youtube.com/watch?v=mJ9wbCrP2nA
      • Gość: nba 4ever Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 17:50
        a gdzie kawałki z nba live? Fakt, że od 07 soundtrack nie jest już taki ciekawy,
        ale piosenki były jak najbardziej szczególnie pierwszy prawdziwy soundtrack z
        nba live 2000 czyli Naughty by Nature - hip hop hooray, Rahzel All i Know,
        Shakin the floor, Run DMC - don't stop i Mothership - George'a Clintona
        piosenka z fify 06 czyli Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle
        Thps2 Naughty by Nature - Pin the tail on the donkey i wiele wiele innych, które
        pominęliście.
    • Gość: bob Overseer - Supermoves IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 18:30
      Overseer - Supermoves - genialny kawałek z NFS:U

www.youtube.com/watch?v=kzKzPLL6upU
      GENIALNE!
    • Gość: marcc Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.icpnet.pl 21.05.08, 18:43
      fifa98 najlepszą grą piłkarską ?? ludzie, litości...przyznaję, ze to
      intro z kawałkeim blur robi wrazenie, ale sama gra jest srednio
      udana. co z tego, ze grafika byla imponujaca, jak na tamte czasy,
      skoro sam gameplay byl beznadziejny, gra byla po prostu nudna, malo
      emocjonująca. pol roku późniejszy "world cup 98" byl w tej kwestii
      znaaaaacznie lepszy. i jest jeszcze coś, co zawsze bylo bolączką
      gier z serii FIFA (w przeciwienstwie do serii NBA czy NFL ze stajni
      EA Sports) - w tym, jak dobrane byly atrybuty (umiejętnosci)
      piłkarzy, widoczny byl kompletny brak znajomosci pilkarskich
      realiow. smaczki typu napastnik będący najlepszym w odbiorze piłki
      zawodnikiem druzyny byly na porządku dziennym. po prostu
      umiejetnosci pilkarzy (nawet znanych!!)byly dobrane kompletnie na
      chybił trafił. CM i PES to jednak gry bez porównania lepsze. moim
      zdaniem na miano najlepszych gier pilkarskich wszechczasow
      zaslugują "CM 3" (z 99roku) oraz "PES 5". z resztą PES rozkłada FIFĘ
      na łopatki
      • Gość: marcc Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.icpnet.pl 21.05.08, 18:47
        kurczę sorry, nie doczytalem, ze piszecie, ze FIFA 98 jest najlepszą
        grą pilkarską ze stajni EA a nie najlepszą piłką w ogole. jednak i
        tak uwazam, ze dziwny macie gust, jako ze "world cup 98" czy FIFA96
        to byly znacznie bardziej udane gry
    • Gość: Rumci Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.chello.pl 21.05.08, 20:13
      No nie, a gdzie najlepsza piosenka z NHL ever: Billy Talent - Red Flag?
    • Gość: lol2 Najlepsza muzyka do łamania joysticka IP: *.mtm-info.pl 21.05.08, 21:06
      Oczywiste jest, że na liście powinien się znaleźć jeszcze jeden kawałek:
      FatboySlim - Rockafeller Skank
    • Gość: brn Najlepsza muzyka do łamania joysticka - CKY! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 23:06
      jak dla mnie to brakuje głównie:

CKY - 96 quite bitter beings (thps3) - youtube.com/watch?v=WgQ7qOCDFYQ

social distortion - don't drag me down (dave mirra freestyle bmx)-
      youtube.com/watch?v=RSa10tWvDdM
      rancid - maxwell murder (jak wyżej)-
      youtube.com/watch?v=1bimNMiz250
      • Gość: brn Re: Najlepsza muzyka do łamania joysticka - CKY! IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 23:14
        i jeszcze Tribalistas - Já Sei Namorar (z którejś fify, chyba 2004):

www.youtube.com/watch?v=smwj7ISnwXM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka