Gość: kj Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: 82.160.18.* 15.08.08, 14:06 Szkoda że polacy bardziej nie podniecali sie przed walka, jacy oni nie sa wielcy i ze francuzi sie ich boja, maja za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.lon.sheppardrobson.com 15.08.08, 14:14 Czy ktos znajacy lepiej reguly szermierki potrafi wytlumaczyc dlaczego pojedynek nie skonczyl sie przy stanie 35:20 na dwa mecze przed koncem? Bo nawet jakby nasi wygrali oba do 0 to i tak zabraklo by im pieciu punktow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.subscribers.sferia.net 15.08.08, 14:22 Anatol - nie skończyłby się, bo następny mecz zaczyna się jak jedna z drużyn pierwsza dochodzi do liczby uderzeń większej o pięć. Przy stanie walki 35:20 to doszło by do następnej walki przy 5:0 dla Francuza, a jeśli Polak nie dopuścił by do trafien Francuza to mogl az do stanu 20:0 walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshemkov Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.generacja.pl 15.08.08, 14:29 do Anatol: mylisz się, ta część zawodów trwałaby dopóty, dopóki któraś z drużyn zdobyłaby 40 trafień - jeśli Polacy przegrywali 35:20, ci szermierze mogli zejść z placu np. dopiero z wynikiem 35:40 dla Polski. Wtedy pojawiliby się nastepni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.lon.sheppardrobson.com 15.08.08, 14:50 Dziekuje za wszystkie wyjasnienia. Clowiek uczy sie przez cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.klc.vectranet.pl 15.08.08, 14:16 Brawo dla Polaków za zdobycie medalu! Francuzi są lepsi i tyle! BRAWO POLACY! DZIĘKUJEMY! I brawo za postawę wobec kontuzjowanego Francuza! Pięknie! MAMY MEDAL :D:D Pierwszy i ostatni..? Myślę, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarX Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.bronto.fi 15.08.08, 14:19 Zgadzam sie to nie bedzie ostatni moze nawet dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarX Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.bronto.fi 15.08.08, 14:21 A jak Sawrymowcz i ten drugi na H w plywaniu __ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 14:18 Brawo faceci w maskach na pszczoły! Coprawda żeby zdobyć to srebro wystarczyło wygrać z dwoma zdecydowanie niżej notowanymi drużynami i dostać solidny łomot od Francji, ale sztuka jest sztuka. Mamy medal i hip hip hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 14:23 Francuzi na tych igrzyskach totalnie zawodzą w finałach, wynikiem czego mają mnóstwo srebrnych i bardzo mało złotych medali. Nawet chwilę przed finałem szpady kolarze przegrali inał drużynowy sprintu. Co musiało się zdarzyć, by Francuzi finał wygrali? Musieli się w nim spotkać z Polakami... Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chucie Francuzi walczyli jak francuski czolg 15.08.08, 14:33 ... do tylu, do tylu, do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Sawrymowicz nie wszedł do finału! IP: *.chello.pl 15.08.08, 14:34 znowu to pechowe 9 miejsce, do awansu zabrakło marne pół sekundy :( Odpowiedz Link Zgłoś
3dmarkowski Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. 15.08.08, 14:35 Zachowanie Polaka przy kontuzji przeciwnika było absurdalne. Francja miała prawo do zmiany zawodnika. Brak takiej decyzji świadczy o gotowości do kontynuowania pojedynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Na Eurosporcie juz teraz pchniecie kula sie zaczyn IP: *.aster.pl 15.08.08, 14:38 Na Eurosporcie juz teraz pchniecie kula sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonBolano Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: 213.17.244.* 15.08.08, 14:47 Boze. Widzisz i nie grzmisz... TVP bawi sie w piekelnie nudne i bezsensowne studio, jak w ptasim gniezdzie juz od godziny trwaja zawody lekkoatletyczne.. Ale nie.. My nie bedziemy ogladac na zywo... nie jestesmy godni.. Dobrze, ze jest europsport.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msu Re: Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 15:03 wg realizatorow transmisji Majewski nie jest faworytem...tzn jest faworytem tylko w oczach Polakow ktorzy w razie jego niepowodzenia( czego mu nie zycze) z dzika rozkosza beda mogli ponarzekac i pastwic sie nad jego wynikiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.chelmnet.pl 15.08.08, 15:01 wiadomo dlaczego zdyskwalifikowano naszych kolarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcl Widze, że niektórzy pompoją balonik... IP: *.chello.pl 15.08.08, 15:01 Nie nastawiałbym się w pchnięciu kulą na medal. Lepiej się nie rozczarować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Widze, że niektórzy pompoją balonik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 15:35 To chyba tylko laicy "zczuba" wierzą w medal Majewskiego. To owszem, silny mężczyzna, ale jest w tym gronie finalistów kilku silniejszych. Miejsce w szóstce będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Widze, że niektórzy pompoją balonik... 15.08.08, 16:14 laicy powiadasz... a Tomek na przekór "znawcom" idzie po złoto brąz już pewny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEST ZŁOTO!!! Re: Widze, że niektórzy pompoją balonik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:22 Brawo Tomek!!! A co nam teraz powiedzą fachowcy jak yosemitesam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Widze, że niektórzy pompoją balonik... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:20 Oczywiście specjalnie tak napisałem żeby nie zapeszyć i żebymy się wszyscy mogli cieszyć ze złota :-) Gratulacje Tomek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteraski Re: Widze, że niektórzy pompoją balonik... 15.08.08, 16:27 Gość portalu: yosemitesam napisał(a): > To chyba tylko laicy "zczuba" wierzą w medal Majewskiego. To owszem, silny mężc > zyzna, ale jest w tym gronie finalistów kilku silniejszych. Miejsce w szóstce b > ędzie OK. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Sam jesteś laik! Brawo Tomek Majewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcl Całe szczęście nie zapeszyli... IP: *.chello.pl 15.08.08, 16:27 Forma Polaka fenomenalna, 3 rekordy życiowe. Gratulacje! Rywale jednak nie zachwycili... Mimo wszystko denerwuje mnie szukanie wszędzie na siłę szans medalowych, a gdy nic z tego nie wychodzi, wszyscy biadolą. Lepiej cierpliwie poczekać i zostać mile zaskoczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( :D:D Złoto!!!!!!!!! IP: *.klc.vectranet.pl 15.08.08, 16:21 BRAWOOOOOOO! Mamy złoto!!!! Coś pięknego! Ja płaczę ze szczęścia! BRAWOOOOOOOO TOMEK MAJEWSKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMAR Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 16:22 ZLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTO!!!!!!!!!!!! MAJEWSKI SUPERSTAR!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:26 Poczekajmy, zobaczymy.Moze mu to zloto za pare dni odbiora.Nie zdziwil bym sie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: *.klc.vectranet.pl 15.08.08, 16:28 chyba Ty jestes na dopingu zazdrosny idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ßßß Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 16:37 Czytanie "Mein Kampf" prowadzi tylko w jedna strone-zidiocenie bezpowrotne...Johann,ZDF czeka,wiec smaruj Arsch!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:46 No wiesz , ja za MOICH nie musze sie wstydzic- 8 x zloto,2 x srebro i 4 x braz a nastepne juz w drodze.Odbiora mu ten medal , vete? N a waszym TVP 1 widzialem wasza defilade wojskowa.Niech mi ktosw wytlumaczy, najechalismy juz w sierpniu na was? Widzialem tam kupe naszych Leopardow , ktorymi zescie sie chwalili jak wlasnymi.Niech zgadne , ukradzione albo przez nas wam darowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidelxxx Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: 213.92.134.* 15.08.08, 16:55 Nie, to tylko spóźniona rocznica zdobycia Berlina, ty "Niemcu" jedynie z niezarejestrowanego loginu. Dwie wojny światowe i dwie porażki - oto "wasz" dorobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: *.chello.pl 15.08.08, 17:02 to jest sztuka nie? rozpetac dwie ogólnoświatowe wojny i w obu dostac łomot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ßßß Re: Chyba ,ze byl na dopingu Polak IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 17:07 Ktorzy to sa ci Twoi??Ty sam nie wiesz kim jestes.Cierpisz na rozdwojenie jazni,a to juz maly kroczek do oddzialu zamknietego...Drzewo genealogiczne juz sprawdziles?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Majewski, I LOVE YOU IP: *.chello.pl 15.08.08, 16:25 od dziś trenuję PCHNIĘCIE KULĄ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marran klatwa jedrzejczak IP: *.chello.pl 15.08.08, 16:28 mowilam, to jedrzejczak przynosila nam dotad pecha skonczyla swoje zalosne starty i los sie odmienil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszciezadowolony Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.eimperium.pl 15.08.08, 16:28 No w końcu wyjrzało słońce ! Brawo Majewski !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Jest mozliwe ,ze byl na prochach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:33 Oczy mu sie tak blyszczaly ,jak pewnemu sasiadowi ,ktory regularnie cpa. Odda uryne, zobaczymy.Ide prawie o zaklad , moje ojro przeciw waszym orzeszkom , ze mu to udowodnia.Dziwne by bylo inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ßßß Re: Jest mozliwe ,ze byl na prochach IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.08, 16:41 Czyzby te Twoje € mialo wizerunek Adolfa na awersie???Uboczna produkcja z zelaznych krzyzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( :D:D Re: Jest mozliwe ,ze byl na prochach IP: *.klc.vectranet.pl 15.08.08, 16:43 możemy się założyć o Twojego "orzeszka" ewentualnie :D To możesz go już odcinać jak jakiegoś masz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Jest mozliwe ,ze byl na prochach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 16:57 Kraj, w którym domeny internetowe kończą się na .pl, jeszcze nie jest w strefie Ojro. Ale orzeszki u nas rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Jest mozliwe ,ze byl na prochach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:09 No to jak , byl na dopingu czy nie? oczy, jego oczy na to wskazuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M 20 miejsce w klasyfikacji razem z Mongolia IP: *.aster.pl 15.08.08, 16:30 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: 20 miejsce w klasyfikacji razem z Mongolia IP: *.chello.pl 15.08.08, 17:06 A za nami Hiszpania, mongole jeden :-) results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GL/95A/GL0000000.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagvet Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.media4.pl 15.08.08, 16:44 To był Tomasz Majewski Show:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xys Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 16:50 Już się bałem, że najwcześniej ze wszystkich Polaków zdobędzie medal olimpijski - Majewski... ale Szymon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 16:54 No cóż, okazało się, ze jestem kiepskim ekspertem. Więc w tej chwili odszczekuję wszystko, co do tej pory pisałem na tym forum. Jakoś dziwnie łatwo przyznać mi się do pomyłki, wieszcyłem, ze zdobędziemy tylko jeden medal na tych igrzyskach, ale jestem szczęśliwy, ze się pomyliłem. Tym niemniej jednak nadal uważam, że rewelacją tych igrzysk nie będziemy. Nassi dotychczasowi faworyci zawiedli, ale niech pozostali wyłamią się z tej niemocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burat Igrzyska w Pekinie Z czuba i na żywo - dzień 7. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:10 brawo brawo Panie Majewski... moj syn, ktory "oglada" ze mna relacje z olimpiady jeszcze przed chwila udawal szermierza... teraz ciska pilkami po scianach i pyta kiedy urosnie mu broda :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisu Odszczekuję IP: *.zb.lnet.pl 15.08.08, 17:11 Rano, po eliminacjach stwierdziłem, że nie wierzę w medal... odszczekuję z pokorą: hau hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo chyba komentatorzy zasneli IP: *.chello.pl 15.08.08, 17:11 chyba komentatorzy zasneli przy biegu na 10 000 metrów kobiet :)). Odpowiedz Link Zgłoś