Gość: ŚWL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:08 Tomek, wracaj do Śląska!!! ŚWIDNICA 100% WuKaeS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŚWL Angielska prasa: Zenit chce Tomasza Kuszczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:09 Tomek, wracaj do Śląska! ŚWIDNICA 100% WuKaeS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No nie moge Re: Angielska prasa: Zenit chce Tomasza Kuszczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:38 Daj spokój WKS Śląsk to zadupie a nie klub piłkarski. Beniaminek - najczęściej rewelacja pierwszego sezonu w ekstraklasie, który potem wróci tam gdzie jego miejsce - czyli do strefy spadkowej i najprawdopodobniej do pierwszej ligi ( w najlepszym wypadku będzie okupował dół tabeli ekstraklasy ) Nie łódź się chłopcze bo tak ten mierny klubik niestety skończy. Ekstraklasa niestety nie lubi prowincji więc WKS długo tu nie zabawi. :) Pozdrawiam wszystkich ^^ trzymajcie się kibice wielkiej czwórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Daily Mail.. IP: 212.180.158.* 17.03.09, 12:21 Daily Mail... brytyjska prasa... ech... to tak jakby Guardian cytowal Super Express Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDEOLO Angielska prasa: Zenit chce Tomasza Kuszczaka IP: *.devs.futuro.pl 17.03.09, 13:02 ŻAL MI CIĘ "No nie moge". rozumek ci zabetonowali czy też wymienili na kurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reles Angielska prasa: Zenit chce Tomasza Kuszczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 13:23 Ja myślę że lepiej żeby został tu gdzie jest, moim zdaniem może więcej się nauczyć, a tak poza tym to jest świetny zawodnik ja nawet jego odpowiednik w simsach mam a będe miał tez w sims 3 jak tylko wyjdzie nareszcie w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenit Głupoty IP: 213.234.239.* 17.03.09, 13:29 W Rosji jest limit na obcokrajowców, Zenit akurat ma ich sporo. A bramkarza mają rosyjskiego, i to bardzo dobrego - Małafiejewa. Całkiem niezły zmiennik Słowak Contofalsky właśnie przez ten limit grzał w zeszłym roku ławę we wszystkich 30 meczach ligowych. No to po im Kuszczak? Żeby za 4 bańki grać w pucharze Rosji? No to po co to Kuszczakowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham to bajki...pójdzie do jakiegos Newcastle..lub Full IP: *.bredband.comhem.se 17.03.09, 13:42 sbego sredniaka lub...spadkowicza...najbardziej prawdopodobne... tym razem spadkowiczami beda sinle marki...kluby z tradycjami premiership, wtedy beda musieli sprzedac polowe pilkarzy...bo nie bedzie ich stac na utrzymanie no i pouciekaja zeby nie kopac sie z druzynami takimi jak Forrest czy Plymuth...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shawn Re: Głupoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 14:18 > W Rosji jest limit na obcokrajowców, Zenit akurat ma ich sporo. A > bramkarza mają rosyjskiego, i to bardzo dobrego - Małafiejewa. > Całkiem niezły zmiennik Słowak Contofalsky właśnie przez ten limit > grzał w zeszłym roku ławę we wszystkich 30 meczach ligowych. Rzeczywiście wydaje się, że tych obcokrajowców jest w Zenicie za dużo. Pewne miejsce w składzie mają Krizanac, Fernando Meira, Sirl, Tymoszczuk i Danny. Czyli zostają dwa miejsce, bo limit wynosi 7 (w kadrze może być większa ilość, ale tylko 7 może grać), przy czym ważnymi graczami dla Zenita są także Huszti i przede wszystkim Fatih Tekke. Za ciasno, nic nie będzie z tego transferu, może latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenit Re: Głupoty IP: 213.234.239.* 17.03.09, 14:40 > Pewne miejsce w składzie mają Krizanac, Fernando Meira, Sirl, > Tymoszczuk i Danny. Akurat na miejsce Krizanaca mozna by kogos poszukać. Popełnia zbyt dużo błędów. > Czyli zostają dwa miejsce, bo limit wynosi 7 Od tego roku już tylko 6 Odpowiedz Link Zgłoś