Gość: Iwona IP: *.sepolno-krajenskie.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 20:25 Siatkarz z klasą i na dodatek przystojny mężczyna ;)Mój faworyt w reprezantacji Polski...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia w, k-zy Re: Gołaś, Arkadiusz IP: proxy / *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.03, 12:56 manias nad meniasy rewelacyyjny środkowy bloku co prawda ma swe wpadki, ale przecież jesteśmy jedynie ludzmi mimo to wszyscy go KOCHAMY Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Gołaś, Arkadiusz 20.02.03, 00:53 Gość portalu: kasia w, k-zy napisał(a): > mimo to wszyscy go KOCHAMY Mów za siebie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gołaś, Arkadiusz IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 25.03.03, 13:22 Gość portalu: kasia w, k-zy napisał(a): > manias nad meniasy > rewelacyyjny środkowy bloku > co prawda ma swe wpadki, ale przecież jesteśmy jedynie ludzmi > mimo to wszyscy go KOCHAMY > pomimo tego, ze jestem starym uzywanym koniem to kocham normalnie a zupelnie jest mi obojetne jak WSZYSCY kochaja JEDNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Gołaś, Arkadiusz IP: 212.182.93.* 19.02.03, 21:57 bardzo zdolny młody siatkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justysia Re: Gołaś, Arkadiusz IP: *.nowy-dwor-gdanski.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 09:08 podziwiam Arka za grę i jest bardzo przystojny.Mógłby grać w Mostostalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkareczka Re: Gołaś, Arkadiusz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 11:29 No... zgadzam sie! Młody... przystojny... a przede wszystkim posiada talent i ogromny potencjał siatkarski ;) Tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada(16) Gołaś, Arkadiusz IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 19:00 jest to NAJFAJNIEJSZY i NAJPRZYSTOJNIEJSZY siatkarz na całej Ziemi!!!!!!Jest CUDOWNY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_daniela_ :-P 02.05.03, 19:22 BOŻESZ TY MÓJ!!!!!!!!!JAK JA KOCHAM TAKIE WĄTKI!!!!!!!!!!!!:-P!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulka Re: Gołaś, Arkadiusz IP: *.visp.energis.pl 11.05.03, 11:22 Moje ukochane złoto ,kocham go bardzo ,bardzo, bardzo Arek KOCHAM CIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
diana1322 Re: Gołaś, Arkadiusz 04.07.03, 13:50 arek to najlepszy siatkarz wszech czasów bardzo go kocham!!!!! nigdy go nie oddamy do mostostalu jego miejsce jest w częsatochowie ma chłopak talent wspanialy ale natura obdarzylo go jeszcze uroda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś