Gość: gomez IP: 62.46.28.* 22.10.01, 20:58 serdeczne pozdrowienia pocalunki i usciski przesyla biedny stary gomez .kocham was a tu maja spierdolona poczte.buzka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agentka Re: gomez do agentki IP: *.solutions.net.pl 25.10.01, 18:57 hehe dzieki gomezzo de gomez heheheh , jakbys byl jeszcze na necie to pisz paolla@hoga.pl to pogadamy o siatce i nie tylko kibicu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: gomez do agentki IP: 62.46.28.* 30.10.01, 20:36 dlaczego cie tu nie bylo przeciez pisalem ze maja spierdolona poczte i nic nie moge wyslac.jestem na forum codziennie o dziewiatej napisz do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: gomez do agentki IP: *.solutions.net.pl 31.10.01, 15:24 skad mailam wiedziec ze jedes gomez codziennie tu ? cio ? nio to ok :))) bede dzis o 9 hehehe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: gomez do agentki IP: *.solutions.net.pl 31.10.01, 16:14 ale na jakim konkretnie forum ? Gomez moze wejdz na czata ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: gomez do agentki IP: *.dipool.highway.telekom.at 01.11.01, 21:42 fajnie ze tu bylas .ale ze mno umowic sie na konkretna pore jest ciezko bo nie wiem czy i kiedy bede mial kompa.wkrutce przyjade to pojdziemy sie gdzies pokrzepic i pogadamy .cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: gomez do agentki IP: *.dipool.highway.telekom.at 04.11.01, 21:32 kurwa wszyscy o mnie zapomnieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: gomez do agentki IP: *.solutions.net.pl 04.11.01, 22:18 co ty gomez? wracaj szybko !!! no ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: gomez do agentki IP: *.solutions.net.pl 08.11.01, 20:56 gomez jak bedziesz to wejdz na czata na gazeta.pl na sport Odpowiedz Link Zgłoś