Dodaj do ulubionych

Forumowi przebierańcy

07.02.02, 08:13
Rzucam temat do publicznej dyskusji,
bo różne źródła donoszą, że jest nas tu dwa albo i trzy razy więcej
niż w rzeczywistości.
Czy to coś złego ?
A może to przestępstwo albo niezgodne z regulaminem albo netykietą ?
Ile jest tu takich, którzy nigdy nie występowali pod innym nickiem ?

Dla jasności - naturalnie, że ja też to robię.
Czasami jestem nawet dziewicą.
Obserwuj wątek
    • mreck Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 08:37
      wpadłem na taki pomysł, też kiedyś, ale nigdy go nie wprowadziłem w życie. Nie
      widzę w tym sensu i jestem za leniwy, żeby sie w to bawić.
      Rozumiem, ze ktoś chce się pozbyć starego nicka i spróbować pod innym.
      rozumiem, że mozna mieć uciechę wystepując pod róónymi postaciami. Wiem, że nie
      da sie zweryfikować tożsamości forumowiczów. godzę sie z tym. Do kameleonów mam
      jedno pytanie: jak sądzicie: czy wasi rozmówcy też z tego mają ucieciechę?
      • comment Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 08:42
        Ty jak cos pierdolniesz...
        • mreck Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 08:45
          witaj comment. wypuścili cie?
          • comment Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 08:57
            a ciebie jeszcze nie zamkneli? Wiem, ze polski wymiar sprawiedliwosc jest
            opieszaly, ale powinienes juz dawno cwelic sie w jakims pierdlu.
            Chetnie bym z toba porozmawial, zboczencu, ale musze leciec. Odlozmy pieszczoty
            na pozniej. Pa pa, zlamasie.
      • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 08:50
        Mreck - lenistwo Cię usprawiedliwia, jeśli potrzebujesz usprawiedliwienia ;)

Ja myślę, że można mieć uciechę, pod warunkiem, że wszyscy traktujemy plażę jak
        plażę, czyli forum-humorum, a nie robimy z tego drugiego zastępczego życia.

Wtedy, myślę, nie jest problemem czy odpowiadam na plaży iksowi czy igrekowi,
        gdyż to dla mnie jest tylko zabawa, i to jedyna w swoim rodzaju, bo w życiu tak
        nie można, a tutaj - tak.
        A Ty Mreck czujesz się tutaj czasem jakbyś był oszukiwany ?
        Jak traktujesz pisanie tutaj ? Jak zabawę czy substytut prawdziwego życia ?
        • mreck Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 09:05
          a ty masz silna potrzebę bycia kimś innym? Może jeszcze wierzysz w bajoro i
          siedem ogonów? Nie chris nie potrzebuję substytu bo mam swoje aż nazbyt
          intensywne. Lubię postnąć czasem, i wolę poprzegladać wieczorem fnp niż gapić
          się w telewizor. I wcale nikogo nie potępiam, a juz najmniej ciebie, lecz
          powiedz mi co da mi te pewność, że chris i commment to dwie różne osoby? i
          gdyby, tak czysto teoretycznie, bylibyście jedną i tę samą osobą to co ja
          miałbym sądzić o tym?
          Czy chris myślisz, że gadasz z komputerem? przecież na końcu każdego nicka
          siedzi żywy człowiek. Wszystko zależy od konwecji. Na sylwestra też możeszs sie
          przebrać za dziewicę, tylko nie miej pretensji jak stracisz cnotę.
        • basia! Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 09:08
          chris_45 napisał(a):

> Mreck - lenistwo Cię usprawiedliwia, jeśli potrzebujesz usprawiedliwienia ;)
          >
          > Ja myślę, że można mieć uciechę, pod warunkiem, że wszyscy traktujemy plażę jak
          >
          > plażę, czyli forum-humorum, a nie robimy z tego drugiego zastępczego życia.
          >
          > Wtedy, myślę, nie jest problemem czy odpowiadam na plaży iksowi czy igrekowi,
          > gdyż to dla mnie jest tylko zabawa, i to jedyna w swoim rodzaju, bo w życiu tak
          >
          > nie można, a tutaj - tak.
          > A Ty Mreck czujesz się tutaj czasem jakbyś był oszukiwany ?
          > Jak traktujesz pisanie tutaj ? Jak zabawę czy substytut prawdziwego życia ?

Zmiana nicka nie jest zbrodnią i jeżeli ktoś chce to proszę bardzo.Przez krótki
          moment też zmieniłam nick,z sobie znanych powodów,ale któraś z forumowiczek na
          moje oświadczenie ,że zmieniam nicka napisała mi: po co ?przecież mój stary nick
          jest kojarzony ze mną i z moimi wypowiedziami i miała rację.

Mimo ,że jesteśmy tutaj tylko nickami, to jednak czyjeś konkretne żywe palce
          stukają w klawiaturę,a stukają to co im ślina na język przyniesie,a jakieś
          neurony czy inne stwory mózgowe produkują tą ślinę. Tak czy owak ,z humorem czy
          złośliwością zawsze jestem basia! i nicka nie zmieniam.

Pozdrawiam wszyskie znajome nicki:)))
          • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 09:22
            Mreck - to z cnotą było niezłe.
            Na szczęście tutaj (fnp) niemożliwe ;) hihihi
    • nanta!!! Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 09:35
      dziwne Chris ze akurat TY zaczynasz taki watek...
      lubujesz sie ostatnio w akcjach "dla wszystkich"
      i widze w tym podobienstwo do mojego "ukochanego" roro..
      i co ja mam o tym myslec? chris to roro? chris to ....
      no wlasnie...kto?

ps.
      dla mnie nie jest problemem jesli ktos zmienia nicka
      widac mial istotny powod zeby tak zrobic, nie wnikam i mi to
      nie przeszkadza, ale mierzi mnie jesli ktos zmienia nicka
      zeby komus dowalic, bo nie ma odwagi zrobic tego pod wlasnym,
      rozpoznawlanym nickiem, a za chwile loguje sie jako
      "dawny, mily..." itd.

niestety, takie " zmiany plci" sa ostatnio charakterystyczne
      dla tego forum.przykre, ale prawdziwe..
      • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 09:43
        ciekawy pogląd
        widzę, że każdy ma jakieś swoje przemyślenia na ten temat
        i dobrze jest poznać wasze zdanie - bardzo pouczające.. ;)
        • mreck Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 11:20
          aha. nanta dobrze mówi. Chris rozumiem twoją postawę. Wiem też że jak mnie
          znudzi mreck to też porzucę ten zewłok i nazwę się: Venus, Cyborg, Einstein,
          Powsinoga etc. Pewnie i tak mój wraży charakter wyjdzie prędzej czy później na
          jaw, ale przynajmniej nie będzie uprzedzeń poza tymi które wywołuje sam nick.
          Dopóki jednak na forum jest Rigel, aniela, nanta, chris, jest też mreck.
          Dodatkowy argument to taki jak widziałeś na starych wątkach. Dajmy na to że do
          forum wróci O., hela, luna, milo będzie z nimi pogadac.
          • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 11:32
            Słusznie.
            Jeszcze tylko jedno - Nanteczko.
            Żeby dowalić nie muszę zmieniać nicka - jestem (jak wiesz) dużym chłopczykiem ;)
            • kwiatka Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 11:48
              Ciekawy wątek.
              W końcu komus się to udało :-)
              Gratuluję

• nanta!!! Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 11:52
              Chris
              czyzby uderz w stol....? ;)

• chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:02
                być może... ;)
                kto następny ?
                • nanta!!! Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:46
                  Chris
                  wijesz sie jak robak i uchylasz od odpowiedzi ;)
    • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 11:50
      aha zdarzyło mi się wystąpić nie wzbudzając podejrzen niczyich jako Słodka Sue.
      demaskuję się nieniejszym. to bylam ja.
      aniela skruszona
    • dzieciak_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:07
      o tym chyba wszyscy wiedza, ale mowie dla pewnosci. dzieciak to moj drugi nick.
      pierwszy to 24ta litera zmieniony za namowa tarantuli zwanej Nanta:)
      • kiciaf Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:13
        bellablondina to znana rywalka niejakiej słodkiej sue...
        • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:14
          w życiu bym nie podejrzewała ze to byłas Ty... w życiu.
          przebralas się za bellę żeby mi dokopać anonimowo może? ;)
          • _tequila_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:17
            no prosze leciutko dotknieta, cieniutka niteczka sumienia dala o sobie znac...
            wychodza na jaw - ciekawe kto jeszcze do spowiedzi?
            • kwiatka Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:19
              cze tequila, masz popcorn? , ciekawie się tu robi ;-))
              • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:23
                oby nie były potrzebne bejsbole ;)
                • kiciaf Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:29
                  Anielo fałszywa skromność przez ciebie przemawia godna słodkiej sue.
                  Tequilo droga, sumienie mnie nie dręczy, w końcu i tak ktoś odgadł dawno temu,
                  że bellablondina to ja.... Tajemnicą poliszynela to juz jest od dawna...
                  • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:31
                    poliszynel odgadł był.
              • _tequila_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:28
                heloł!!!
                popcornu nie mam, nawet paczka nie widzialam dzisiaj
                chyba dokonca dnia bede musiala sie zadowolic 1 faworkiem....
                znowu ciurek mnie zaatakowal
                zagladam od tygodnia jednym okiem - mozesz mi strescic co tu sie ostatnio
                dzieje?
                • e.silver Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:31
                  Biedna tekilka, dosyp ciurkowi jakiś środków nasennych, moze zaśnie...
                • kwiatka Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:34
                  jak zwykle wszyscy sie okropnie kochaja i bez siebie życ nie mogą, ale ciiii
                  dzisja jest dzień spowiedni, przychodzą tu i pokolei zeznaja, kto ile razy
                  podszywal się za kogo innego, nie pytaj poco, bo nie wiem :-) chcesz pączka?
                  • e.silver Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:41
                    kwiatka napisał(a):

> jak zwykle wszyscy sie okropnie kochaja i bez siebie życ nie mogą, ale ciiii
                    > dzisja jest dzień spowiedni, przychodzą tu i pokolei zeznaja, kto ile razy
                    > podszywal się za kogo innego, nie pytaj poco, bo nie wiem :-) chcesz pączka?

pewnie, że chcę pączka, ale do spowiedzi powszechnej nie przystępuję ;))
                    • kwiatka Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:45
                      ależ proszę bardzo, ja uwielbiam pączki i nie wazne ile maja kalorii, zjem ich
                      dzis cała masz :-)
                      • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:47
                        kwiatka-łatka
                        • kwiatka Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:51
                          anielo lubisz paczki, czy nie mają one miejsca w twoim anielskim swiecie?
                          • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 12:58
                            lubię i mają (jestem lakoniczna z natury)
                            • piotr_c Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 13:03
                              Od czasu do czasu wbrew mitom o anielskiej mgiełce lubisz zjeść cos
                              konkretnego :).
                              PS. wczoraj przeczytałem że Prószyński& S-ka planuje wydanie "The best
                              of "Relax" "
                              • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 13:05
                                czy mgliste obietnice czy cos konkretnego ?;)
                                • piotr_c Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 13:56
                                  Informację podaje za notatka ze Świata Komiksu którego numer stycznowy wpadł
                                  był mi w rece wczoraj. Jak sie takii zbiór pojawi to kupuje w ciemno. Wtedy
                                  będzie mi znacznie łatwiej opowiadać ci komiksy :)
                                  • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 13:59
                                    aha wlasnymi slowami plastycznie roztoczysz przede mną fabularne historie
                                    rózne :) a ja bede sluchac z otwartymi ustami :)
                                    • e.silver Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 14:03
                                      aniela_ napisał(a):

> aha wlasnymi slowami plastycznie roztoczysz przede mną fabularne historie
                                      > rózne :) a ja bede sluchac z otwartymi ustami :)

tylko uważaj na nisko latające muchy...
                                      • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 14:06
                                        ehh nanta... przerywasz taki ładny początek romantycznej historii..
                                        • e.silver Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 14:08
                                          ale z jakąż satysfakcją... ;))))
                                • piotr_c Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 14:47
                                  Informację podaje za notatka ze Świata Komiksu którego numer stycznowy wpadł
                                  był mi w rece wczoraj. Jak sie takii zbiór pojawi to kupuje w ciemno. Wtedy
                                  będzie mi znacznie łatwiej opowiadać ci komiksy :)
                                  • Gość: aniela Re: Forumowi przebierańcy IP: *.mst.gov.pl 07.02.02, 15:48
                                    jesli o mnie chodzi to nie moge sie doczekac... ;))
                                    • e.silver Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 15:54
                                      Gość portalu: aniela napisał(a):

> jesli o mnie chodzi to nie moge sie doczekac... ;))

hi hi hi, ależ mu kadzisz... ;)))
                                      • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 15:59
                                        nene prawdę mówię prosto w oczy...
                                      • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 16:00
                                        oh Aniela .. :)))
                                        • aniela_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 16:06
                                          hehehe chris :))))
                          • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 13:02
                            dla rozluźnienia.... ;)

facet pyta faceta
                            Ile byś dał za moją babę ?
                            Nic
                            Dobra, kupiłeś
                            • _tequila_ Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 13:13
                              he he
                              od razu mi luzniej... ;)))
                              • chris_45 Re: Forumowi przebierańcy 07.02.02, 17:54
                                aha, oh Aniela :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka