Dodaj do ulubionych

zima w dolinie Misiow

21.01.04, 15:11
Misiania, Baloo i Brezly spia nie na plazy bynajmniej, trzeba bedzie
przeniesc ksero.
Obserwuj wątek
    • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:18
      o, a dzie?
      • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:21
        aha ja nie wiem. ja jestem fizyczna. zaniose dzie pokazecie
        • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:24
          znaczy brak ci ich i pytasz gdziez oni?
          • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:25
            wlasnie. ale troche tak zawoalowanie.
            • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:31
              ze niby nie ale tak?
              • Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:34
                aha ze niby pogwizduje jakgdybynigdynic ale uchem strzyge a okiem rzucam choc
                papieros mi zwisa z ust zupelnie obojetnie jakby.
                • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:38
                  jestem pamiętam czuwam.

czy nie wydawało wam się nigdy, że cały wysiłek, jaki wkładacie w pracę, jest
                  niczym w obliczu wszechświata, i że sens miałoby tylko ratowanie goryli
                  górskich w afryce albo pomoc lekarzom bez granic?
                  • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:39
                    i przenoszenie zab przez jezdnie
                  • Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:40
                    albo zeby wynalezc lekarstwo na raka gdyby sie umialo.

wydawalo mi sie ze zeszlas z posterunku stad to larum
                    • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:42
                      znaczy jutro np. biorę urlop zdrowotny. czas odpocząć. a teraz już miałam iść
                      do domu po uczciwie przepracowanym dniu, ale jeszcze herbatkę popijam.
                      • Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:44
                        aha aha ja odpoczywam na urlopie szkoleniowym np. ale na zdrowotnym
                        wypoczelabym bardziej chyba wiec Ci pozazdroscilam
                        • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:52
                          owmordę! mało się herbatką nie zakrztusiłam :))))))))))))))
                          www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=528&fpage=2

Pewno się nie otworzy :((((

• Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:55
                            otworzylo sie. zwierze sie Wam ze unikam rozgladania sie za wszedzie
                            widocznymi sukcesami kozuchowskiej (byla ode mnie gorsza z fizy)
                            • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:56
                              hyhy ale chyba za jej fryzurą wyraźnie widoczną rozejrzałabyś się!
                              • Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 16:00
                                no co chcesz, atrystka w koncu. ;)
                            • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:58
                              I love Kevin!
                              • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:13
                                zupełnie jak moja sio! stra
                                a ja tylko lajk him, ale nawet very macz...
                                i Stefana too
                          • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:55
                            w sensie Rodżer u nas? Jak Zośka Loren kiedys tam
                            • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:57
                              aha. widzę, że ta kunsztowna koafiura tylko mi oczy w pięciozłotówki zmieniła.
                              • pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:00
                                Nie zauwazam czegos czego nie rozumiem ;-)
                          • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:59
                            cóż, widać mam chęć nieszczerą...
                            • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:02
                              nie wiem, dalczego wkleiło pod innym postem niż pisałam...
                              a co do koafiury, to lajf widziałam w tv... mnie to raczej toczek przypomina niż
                              koczek...
                              • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:06
                                no właśnie znowu mnie coś ominęło lajw i tylko na zdjęciach jest mi dane.
                                apropos czy wywiad cejrowskiego z frytą (o której nawet ja wiem że jest taka
                                osoba publiczna, co ma ekonomiczne podejście do cnoty) widziałyście może?
                                • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:10
                                  aha znaczy ja slyszalam o nim (tym wywiadzie). podobno nie wstala i nie wyszla
                                  i nie trzasnela drzwiami.
                                • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:10
                                  a jakoś nie, bo nawet nie wiem, kiedy sa programy Cejrowskiego (ale wiem, ze
                                  taki osoba publiczna istnieje, co to anwet miał własne WC w TV)
                                  • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:12
                                    fryta jest w spisie treści. oglądaliśmy to w biurze, koledze szczęka opadła i
                                    walała się po podłodze.

www.fun.from.hell.pl/2004-01-19/

• aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:21
                                      oDżKJP! yhyhyh
                                      • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:25
                                        no właśnie. zauważ, że nawet nie bardzo wiadomo, co powiedzieć, yhyhy
                                        • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:27
                                          aha zadziwic sie mozna tylko
                                        • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:27
                                          aha zadziwic sie mozna tylko
                                          • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:28
                                            o. podwójnie się zadziwiłaś. to wspomnienie po wesołej zabawie jest może?
                                            • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:31
                                              aha matrixowi (sie) odbilo
                                    • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:33
                                      a mój komp tego nie odtwarza :((
                                • brezly Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:11
                                  Znaczy opracowala recepture na recyklowalna Fryta jakas? Bezpowrotnie to mozna
                                  tylko leworecznosoc utracic znaczy.
                                  Znaczy, co do mnie, to poruszam sie po lesie namorzynowym obowiazkow sluzbowych
                                  i czekam na odplyw.
                                  A co za Kozuchowska, artystka sceniczna czy estradowa jaka?
                                  • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:14
                                    artystka filmowa. konkretnie filmowych przebojow i poczytnych seriali
                                  • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:15
                                    Kożuchowska to aktorka od tego samego serialu co woda Dar Grabiny - tak w
                                    największym skrócie...
                                    • brezly Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:19
                                      A terminologiom botanicznom to roslina jednoroczna czy bylina czyli wieloletnia?
                                      • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:22
                                        raczej już chyba wieloletnia )(rzeczona telenowela jest już 3-letnia)... na
                                        Onecie masz galerię jej zdjęć, pod tytułem M. jak Małgosia - przy okazji
                                        zobaczysz jej dorobek filmowo-serialowy...
                                        • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:24
                                          wez jej nie reklamuj no. nie zniose tego ;))
                                          • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:29
                                            ja jej nie reklamuję, tylko przybliżam sylwetkę... a Twój bląd warkocz i tak
                                            lepiej się prenentuje niż jej blond toczek, więc nie masz powodu do obaw ;))
                                        • brezly Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:32
                                          Aha. No, degustibus etc.
                  • czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:50
                    misiania napisała:

> czy nie wydawało wam się nigdy, że cały wysiłek, jaki wkładacie w pracę, jest
                    > niczym w obliczu wszechświata, i że sens miałoby tylko ratowanie goryli
                    > górskich w afryce albo pomoc lekarzom bez granic?
                    z całą pewnoścą masz rację, jednak moje wykształcenie, tudzież w inny sposób
                    zdobyta wiedza ogólna umiemożliwiają mi to, alboweim innych matrii niż goryle
                    bez granic dotyczą...
                    • misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:53
                      ale może chęć szczera wystarczyłaby?
    • aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 17:41
      aha Kanuka dorzucam, skoro Brezly i Misiania miejsce na liscie zaginionych
      zwolnili. i wciaz niewyjasnione pozostaja losy MisiaBaloo
      • baloo Re: zima w dolinie Misiow 22.01.04, 03:56
        aha, jezdem. Sie wzialem normalnie i wzruszylem, ze sie ktos dopytuje. No i
        niby jestem, ale o tj porze to mi sie jakos kiepsko ripostuje ;o)
        Moge se najwyzej pogwizdac do gwiazd. albo film obejrzec.

apropofilm. obejrzalem te tam frytkie w wucecie. Fryta jest grzechotka i
        lebiega , ale ten gosciu to juz nawet nie jest WuCet. On z wucetem jest
        polaczony rurą, tam to splywa i stoi. Taki szambelan. Bardzo bym chcial na
        jedna jedyna godzinke zostac Autorem takiego tokszola albo ubekiem. Tylko na
        godzinke, ale zeby pogadac z nim w taki sam sposob, jak on to zrobi. To musi
        byc latwe. I sadzac po pozorach - przyjemne wielce.
        No i wogle.

B. zniesmaczony po uszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka