aniela 21.01.04, 15:11 Misiania, Baloo i Brezly spia nie na plazy bynajmniej, trzeba bedzie przeniesc ksero. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:21 aha ja nie wiem. ja jestem fizyczna. zaniose dzie pokazecie Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:24 znaczy brak ci ich i pytasz gdziez oni? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:25 wlasnie. ale troche tak zawoalowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:34 aha ze niby pogwizduje jakgdybynigdynic ale uchem strzyge a okiem rzucam choc papieros mi zwisa z ust zupelnie obojetnie jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:38 jestem pamiętam czuwam. czy nie wydawało wam się nigdy, że cały wysiłek, jaki wkładacie w pracę, jest niczym w obliczu wszechświata, i że sens miałoby tylko ratowanie goryli górskich w afryce albo pomoc lekarzom bez granic? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:39 i przenoszenie zab przez jezdnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:40 albo zeby wynalezc lekarstwo na raka gdyby sie umialo. wydawalo mi sie ze zeszlas z posterunku stad to larum Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:42 znaczy jutro np. biorę urlop zdrowotny. czas odpocząć. a teraz już miałam iść do domu po uczciwie przepracowanym dniu, ale jeszcze herbatkę popijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:44 aha aha ja odpoczywam na urlopie szkoleniowym np. ale na zdrowotnym wypoczelabym bardziej chyba wiec Ci pozazdroscilam Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:52 owmordę! mało się herbatką nie zakrztusiłam :)))))))))))))) www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=528&fpage=2 Pewno się nie otworzy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 15:55 otworzylo sie. zwierze sie Wam ze unikam rozgladania sie za wszedzie widocznymi sukcesami kozuchowskiej (byla ode mnie gorsza z fizy) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:56 hyhy ale chyba za jej fryzurą wyraźnie widoczną rozejrzałabyś się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: zima w dolinie Misiow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 16:00 no co chcesz, atrystka w koncu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:13 zupełnie jak moja sio! stra a ja tylko lajk him, ale nawet very macz... i Stefana too Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:55 w sensie Rodżer u nas? Jak Zośka Loren kiedys tam Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:57 aha. widzę, że ta kunsztowna koafiura tylko mi oczy w pięciozłotówki zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:00 Nie zauwazam czegos czego nie rozumiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:59 cóż, widać mam chęć nieszczerą... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:02 nie wiem, dalczego wkleiło pod innym postem niż pisałam... a co do koafiury, to lajf widziałam w tv... mnie to raczej toczek przypomina niż koczek... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:06 no właśnie znowu mnie coś ominęło lajw i tylko na zdjęciach jest mi dane. apropos czy wywiad cejrowskiego z frytą (o której nawet ja wiem że jest taka osoba publiczna, co ma ekonomiczne podejście do cnoty) widziałyście może? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:10 aha znaczy ja slyszalam o nim (tym wywiadzie). podobno nie wstala i nie wyszla i nie trzasnela drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:10 a jakoś nie, bo nawet nie wiem, kiedy sa programy Cejrowskiego (ale wiem, ze taki osoba publiczna istnieje, co to anwet miał własne WC w TV) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:12 fryta jest w spisie treści. oglądaliśmy to w biurze, koledze szczęka opadła i walała się po podłodze. www.fun.from.hell.pl/2004-01-19/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:25 no właśnie. zauważ, że nawet nie bardzo wiadomo, co powiedzieć, yhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:28 o. podwójnie się zadziwiłaś. to wspomnienie po wesołej zabawie jest może? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:33 a mój komp tego nie odtwarza :(( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:11 Znaczy opracowala recepture na recyklowalna Fryta jakas? Bezpowrotnie to mozna tylko leworecznosoc utracic znaczy. Znaczy, co do mnie, to poruszam sie po lesie namorzynowym obowiazkow sluzbowych i czekam na odplyw. A co za Kozuchowska, artystka sceniczna czy estradowa jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:14 artystka filmowa. konkretnie filmowych przebojow i poczytnych seriali Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:15 Kożuchowska to aktorka od tego samego serialu co woda Dar Grabiny - tak w największym skrócie... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:19 A terminologiom botanicznom to roslina jednoroczna czy bylina czyli wieloletnia? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:22 raczej już chyba wieloletnia )(rzeczona telenowela jest już 3-letnia)... na Onecie masz galerię jej zdjęć, pod tytułem M. jak Małgosia - przy okazji zobaczysz jej dorobek filmowo-serialowy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:24 wez jej nie reklamuj no. nie zniose tego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 16:29 ja jej nie reklamuję, tylko przybliżam sylwetkę... a Twój bląd warkocz i tak lepiej się prenentuje niż jej blond toczek, więc nie masz powodu do obaw ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:50 misiania napisała: > czy nie wydawało wam się nigdy, że cały wysiłek, jaki wkładacie w pracę, jest > niczym w obliczu wszechświata, i że sens miałoby tylko ratowanie goryli > górskich w afryce albo pomoc lekarzom bez granic? z całą pewnoścą masz rację, jednak moje wykształcenie, tudzież w inny sposób zdobyta wiedza ogólna umiemożliwiają mi to, alboweim innych matrii niż goryle bez granic dotyczą... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 15:53 ale może chęć szczera wystarczyłaby? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: zima w dolinie Misiow 21.01.04, 17:41 aha Kanuka dorzucam, skoro Brezly i Misiania miejsce na liscie zaginionych zwolnili. i wciaz niewyjasnione pozostaja losy MisiaBaloo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: zima w dolinie Misiow 22.01.04, 03:56 aha, jezdem. Sie wzialem normalnie i wzruszylem, ze sie ktos dopytuje. No i niby jestem, ale o tj porze to mi sie jakos kiepsko ripostuje ;o) Moge se najwyzej pogwizdac do gwiazd. albo film obejrzec. apropofilm. obejrzalem te tam frytkie w wucecie. Fryta jest grzechotka i lebiega , ale ten gosciu to juz nawet nie jest WuCet. On z wucetem jest polaczony rurą, tam to splywa i stoi. Taki szambelan. Bardzo bym chcial na jedna jedyna godzinke zostac Autorem takiego tokszola albo ubekiem. Tylko na godzinke, ale zeby pogadac z nim w taki sam sposob, jak on to zrobi. To musi byc latwe. I sadzac po pozorach - przyjemne wielce. No i wogle. B. zniesmaczony po uszy Odpowiedz Link Zgłoś