Dodaj do ulubionych

nieskromnie ;>

09.02.04, 20:25
Dawno mnie nie bylo, wiecie... praca, studia... i hoho co jeszcze...:) Ale z
racji tego, ze tydzien temu obchodzilem urodziny, wczoraj imieniny, mozecie
sie wyzyc i zyczyc mi wszystkiego czego tylko chcecie :P :)))
A teraz sie rozlaczam i jutro raniutko w pracy sobie poczytam :))

PS: tylko bez tego, ze "parowkowym skrytozercom mowimy: NIE" :)

Partyjne pozdrowienie dla zmarznietych Plazowiczek i Plazowiczoof ;)

PS2: MagdaLa na nartach :)
Obserwuj wątek
    • emusia Re: nieskromnie ;> 09.02.04, 20:47
      o czesc A. wszystkiego najlepszego :-*
      • basia Re: nieskromnie ;> 09.02.04, 22:09
        cmok,cmok,cmok :)

• czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:18
      @->-
      • tiresias Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:22

• edzioszka Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:24
      najlepsiejszego forumowo i żywotowo ;)

@-->--
    • anchan Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:44
      niech Ci piasek mękkim będzie
      @-->--
      • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:49
        Najlepszego!

@-->--

dzie przyjątko? że tak rzeczowo zagaję

• czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:53
          znaczy chyba napisał, że tu się mamy składać, a wiecczorem przyjdzie i sam
          wszystko zeżre ;))
          • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:55
            hyhy już widzę, jak coś zostanie dla solenizanta... ;))
        • tiresias Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 08:56
          trza samemu zorg.
          misiani - czarny okocim sztuk 2
          ignasiu - warkastronk sztuk 2
          mimajselfaj - zolontkova szt. 1.5 l
          dalejże, hopsa..
          • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:08
            Errata:

Misiani - 2 Palmy (nie margaryny) (się mi smak zmienił) (Okocim za słodki)
            (Palm ma pianę chyba z detergentów albo ubitych jajek) (właśnie jestem na
            etapie badań)
            • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:15
              o, kiedyś widziałam reklamy, przestałam je widizeć, to myślałam, że togo już
              nie ma... nadaje się toto do picia???
              a ja sobie zamówię 2 jasne spiże...
              • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:25
                powiedziałabym, że smak ma charakterystyczny. mi smakuje.
                • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:39
                  a charakter tego smaku to raczej słodki, gorzki, kwaśny czy może perfumowany???
                  • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:44
                    lekko goryczkowaty, a najbardziej mnie fascynuje konsystencja - sprawia
                    wrażenie gęstego. no i ta piana - chyba sztuczna czyco...
                    • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:55
                      o, to koniecznie musze spróbować...
                      ostatnio próbowałam Żubra, jakoś średnio mi podszedł... ale może dlatego, ze
                      był z puszki, a nie z puszczy, a wszystko z puszki blachą idzie...
                      • tiresias Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:10
                        a błufka mnie boli...
                    • brezly Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:07
                      Bo to jest, Misiania, piwo gornej ferementancji, zanczy drozdze po wierzchu
                      plywaja jak fermentuje. Takie 'ale' ale biale w tym przypadku. Stad nietypowosc.
                      Uwazany w pl. za cos odroznaiajcego sie od standardowego piwka.pl. Piwo jest
                      jednym z nieliczynch powodow dla ktorego warto odwiedzic Belgie, wszak nie
                      gorfry z majonezem, wszak.
                      • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:15
                        yhy. kiedyś pojadę do nederlandów na kanapkę ze śledziem, po drodze wstąpię na
                        piwo do belgii. znaczy na świecie jest więcej piw typu palm? to ja bym
                        poeksplorowała... :)))
                        • brezly Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:20
                          Oj, jest jest. Dobra baza danych i mozliwosc wymiany doswiadczen jest tu:
                          www.browar.biz.pl

PS. Ja wlasciwe teraz tylko hefeweizen bier, znaczy pszeniczne, koneicznei
                          emtne. Taki sziraz wsrod piw:-) (no co?)
                          • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:23
                            a nene, próba picia piwa pszenicznego zakończyła się niepowodzeniem :(
                  • tiresias Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 09:45
                    hejże, w nastoju walentynkowym
                    • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:11
                      hyhy, apropo erotyki - przyleciał dzisiaj do mnie gołąb z fotografiami
                      erotycznymi (fuj!) z ubiegłego wieku (chyba autentyczne). yyyyyyyyy do tej pory
                      mam jarząba w oczach i jestem w szoku (fujfujfuj!nowiecieco!), ale powalające w
                      tych zdjęciach jest jedno - butki. niezależnie od tego co wyżej - niżej panie i
                      panowie mają trzewiki.
                      • brezly Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:29
                        Hehe. Ale zda sie ze sie niewiele zmienilo od tego czasu. Tyle ze jak
                        zapoznawalem sie kiedys u szwagra na wideo z produktami firmy naszej rodaczki
                        TO, to pamietam ze panowie wystepowali w bialych skarpetkach, co ,przyznasz,
                        trudno uznac za szczegolnie spektakularny objaw postepu.
                        • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 10:32
                          no tak, ale te trzewiczki są zachwycające :)) i te kunsztowne uczesania jak z
                          pensji pani Latter.
                          • basia Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 11:37
                            podziel się misia, weźmniemy na swoje barki cześć Twojego zgorszenia i
                            demoralizacji niewątpliwej;)

bry
                            • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 11:41
                              bry
                              podpisuję się pod petycją
                              • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 11:46
                                ale to jest naprawdę fuj...
                                • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 11:48
                                  znaczy chciałabym współodczuwac obrzydzenie razem z Toba...
                                  • misiania Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 11:52
                                    wotrserwismedem... najwyżej podziwiajcie fryzury i trzewiczki, a co pomiędzy to
                                    nieważne (fuj!)
                                    • basia Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 12:15
                                      teraz możemy razem - fuuujjjjj!!!

Ps.jeden jest w samych skarpetkach, bez trzewików;)
                                      • basia Ps 10.02.04, 12:16
                                        ale siem party zrobiło u aquariusa, hihi...
                                        • misiania Re: Ps 10.02.04, 12:39
                                          yhy. tak to jest, jak gospodarz gości nie dopilnuje ;))))
                                          • piotr_c Re: Ps 10.02.04, 12:52
                                            Ja też mogę z wami powspółczuć to fujjj :))

Sto lat dla Aquariusa, aby mu wody w stawie nigdy nie zabrakło, I rybek.
                                            • oxycort Re: Ps 10.02.04, 13:05
                                              Aha, niech żyje (Aquarius)!
                                              Macie jeszcze to fuuj?!!!
                                              ~~
                                              ox
                                              • misiania Re: Ps 10.02.04, 13:19
                                                kurdę, aż mi jest gupio to słać (z Nienacka to dostałam, nie zamawiane było...)
                                                • tiresias Re: Ps 10.02.04, 13:52
                                                  chuć poskromić to rzecz rzadka
                                                  białogłowy czy rycerza

liżesz loda? jesz hotdoga?
                                                  zaraz myśl plugawa zmierza

w te regiony gdzie ni anioł
                                                  nie dziewica nie przebywa

ratuj duszę, zamknij oczy
                                                  jeśli z piekła chcesz wyjśc żywa!

(z cyklu 'chuci moja, chuci, coś mi wygłaskała' fraszka 'na terese o.' Dowgird
                                                  Świszczypała-Ścichapęk
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 13:59
                                                    bosz, Tire, ale to jest naprawdę fuj. takie po prostu fuj i już. no tylko te
                                                    trzewiczki i uczesania i sepiowy kolor nie są fuj.
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 14:00
                                                    a wierszyk jest boski :))))
                                                  • tiresias Re: Ps 10.02.04, 14:02
                                                    misiania napisała:

> bosz, Tire, ale to jest naprawdę fuj. takie po prostu fuj i już. no tylko te
                                                    > trzewiczki i uczesania i sepiowy kolor nie są fuj.
                                                    chcę także dołaczyć do tego chóru krzyczącego fuj! z wypiekami na jagodach(!)
                                                    sik!
                                                • czarnajagoda Re: Ps 10.02.04, 13:53
                                                  chciałam dodać, że zgadzam się z Tobą i z Basią, że fuj...
                                                  • emusia Re: Ps 10.02.04, 14:25
                                                    ja tez bym sie chciała zgodzic, ale nie mam podstawy.
                                                  • piotr_c Re: Ps 10.02.04, 14:26
                                                    Nosz reklamują reklamuja i nie chcą wysyłać? Chcecie coś na wymianę ?
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 14:31
                                                    znaczy może gołąbek się zawstydził i upuścił po drodze, bo wysłać to go
                                                    wysłałam, Piotrze. drugi raz nie wysyłam, bo mi gupio...
                                                  • emusia Re: Ps 10.02.04, 14:32
                                                    noi po ptokach. nawet fuj mi nie pokaza.
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 14:36
                                                    no niestety, fuj to fuj - nie pokażą.
                                                  • piotr_c Re: Ps 10.02.04, 14:38
                                                    Biedna Emusia :)))
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 14:39
                                                    o. doleciał...?
                                                  • piotr_c Re: Ps 10.02.04, 14:43
                                                    Acha, faktycznie piekne fujjjj. Musi co gołąb zatrzymał się po drodze i
                                                    przeglądał ładunek z wypiekami na dziobie :))))
                                                  • tiresias Re: Ps 10.02.04, 14:44
                                                    serdecznie dziękuję misianiu w imieniu własnym i wesołej grupy kolegów, którzy
                                                    mi szczerze zazdroszczą i patrzą ich uśmiechnięte, świńskie oczka mi przez
                                                    ramię, okapując śliną epolety me.
                                                  • czarnajagoda Re: Ps 10.02.04, 14:43
                                                    znaczy ja powiem publicznie od razu: Misiania - w żadnym raize, nawet przez
                                                    pomyłkę, nie wysyłaj tego najmłodszej młodzieży, bo się może kryminałem
                                                    skończyć...
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 14:47
                                                    nene, już uprzedziłam E., że jej fuj! nie przysługuje.
                                                  • oxycort Re: Ps 10.02.04, 14:59
                                                    Fuuujj... Fotki zmurszałe ale scenki zupełnie rokendrolowe! Nie moze być!
                                                    A mnie uczyli że to rokekndol winien jest całego tego rozpasanie. Francuski
                                                    rokendrol konkretnie.
                                                    ~~
                                                    oxcosienacudzychfujachuczy
                                                  • czarnajagoda Re: Ps 10.02.04, 15:03
                                                    rokendroll??? to o markizie de Sade Cię nie uczyli??? to dzie Ty nauki
                                                    pobirałeś???
                                                  • misiania Re: Ps 10.02.04, 15:08
                                                    aha. a jak będziecie oglądać na ekranie komputera projekty graficzne służbowe,
                                                    to nie klikajcie za bardzo na strzałkę "wsteczną", bo to bydlę (komputer)
                                                    pokazuje wtedy ostatnio oglądane jotpegi ;) (w porę zauważyłam tę przypadłość
                                                    sprzętu)
                                                  • oxycort Re: Ps 10.02.04, 15:38
                                                    Jakże to? Wszak termolo, vibrato i fellatio to terminy stricte rokendrolowe
                                                    przecież!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • czarnajagoda Re: Ps 10.02.04, 15:39
                                                    a, to rokendroll zapożyczył i upowszechnił tylko, ale nie stworzył tych
                                                    terminów...
                                                  • oxycort Re: Ps 10.02.04, 16:00
                                                    Sugerujesz, że moi śp. dziadkowie i babcie nieboszczki już czuli czaczę w
                                                    kwestii rokendrola?
                                                    Fuuuuj...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • piotr_c Re: Ps 10.02.04, 16:06
                                                    A JAKA JEST ALTERNATYWA ?? :)))))
                                                  • oxycort Re: Ps 10.02.04, 16:10
                                                    Yyyy pomarańczowa?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • czarnajagoda Re: Ps 10.02.04, 16:12
                                                    e, to juz prehistoria...
                                                  • piotr_c Re: Ps 10.02.04, 16:16
                                                    No fakt , ty miałaś to za oknem :))) Można się było przyzwyczaić. Dla mnie to
                                                    były historie z bibułowych gazetek , to powodowało zupełnie inne pdejście :))))
    • edzioszka Samusiemu 10.02.04, 10:51
      się trza częstować, nie zabije, a wzmocni nawet www.vodka.ru ;)
      • edzioszka Re: Samusiemu 10.02.04, 10:53
        jakieś problemy z podświetlaniem www.vodka.ru/ ;)
    • kwiat_paproci Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 14:31
      skromne życzenia dla jakże nieskromnego solenizanta ;-)
      Wszystkiego najlepszego :-*
      @->--
      • kwiat_paproci Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 14:32
        i przynoszę ze sobą wino z czerwonej porzeczki(najlepszy trunek pod słońcem ;-)
        • aquariusss Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 14:59
          Ale sie party zrobilo. Nomalnie niedazam z dostawa browaru :)) hyh. Jest i Palm
          i Wareczka i Tyskie ponad wszystkie, bedzie Carlsberg i Zywiec wieczorowa
          pora...
          DZIEKUJE ZA PIASZCZYSTE ZYCZENIA OD FSZYSTKICH!!! Hip hip... :))
          • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 15:07
            o, a spiża nie ma??? to ja idę z takiej impry...
            • piotr_c Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 15:22
              Jagódko no nie bądz taka ortodoksyjna :))). Popatrz za okno , jak w takich
              warunkach dowieźć beczke piwa .
              • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 15:31
                a nie, w tej kfestji to ja akurat bardzo ortodoksyjna jestem
                • aquariusss Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 15:35
                  Jest Spiz :)
                  Nawet nie wyobrazasz sobie CJ jak ciezko teraz o ten gatunek... Gdzie ja nie
                  bylem.... Ale o Gosci dbam :))
                  • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 15:38
                    ja sobie nie musze wyobrażać, ja wiem, że poza Wrocławiem się tego nie
                    dostanie ;))
                    miło że się postarałeś :))
                    • aquariusss Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 15:39
                      Jak juz robie impreze to dogadzam wszem i wobec :)
                      • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 16:05
                        i chwała Ci za to :))
                        • aquariusss Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 16:34
                          Kto zamawial poncz?!!? Poncz!!! :)
                          • piotr_c Re: nieskromnie ;> 10.02.04, 17:05
                            A to ja bardzo poprosze.

Dziękuję.

I już zmykuje do domku.
    • baloo I ja i ja ! 10.02.04, 17:19
      krzyknal misio. Chlopaki pojde z wami !

do Akwariusza : i ja i ja tez przylaczam sie do zyczen. Wszystkiego wilgotnego
      zycze na najblizsze sto lat.

do Misiani : i ja i ja tezbym sie zgorszyl chetnie, no. Poprosze, znaczy.

Baloo proszalny
    • Gość: v2l Re: nieskromnie ;> IP: 213.255.126.* 11.02.04, 08:47
      najlepszego!!!! spoznione ale dobrze odgrzane zyczenia !!!
      • aquariusss Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 09:07
        Faktycznie, omal sie nie sparzylem :). Trzeci dzien imprezy uwazam za otwarty...
        • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 09:15
          o, a co dzisiaj stawiasz??? bo chyba nie wczorejsze resztki???
    • aniela Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 09:16
      ojesu. zostalo jeszcze troche wodki? na zyczenia wymienie :)
      • aquariusss Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 09:26
        Dzis swiezy swiniak, a dla wegetarian kosz gotowanych warzywkoof
        • czarnajagoda Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 09:29
          taki pieczony w całości??? mniamuśne :)) do tego pewnie nieco tartego chrzanu i
          piffko jakoweś się znajdzie???
          • aquariusss Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 09:31
            Masz szczescie CJ - zostalo jeszcze 5 Spizow (Spizy?) i grzane winko dla
            wybrednych :)
            • kwiat_paproci Re: nieskromnie ;> 11.02.04, 14:16
              to ja się zaliczam zdecydowanie do wybrednych ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka