Dodaj do ulubionych

wywiało was?

13.02.02, 08:12
w nocy nielicho dmuchało, czyżby ktoś nie zamnkął wczoraj okna wychodząc?
może zesłabliście od postu?
W poście trzeba pościć jak najwięcej, więc poszczajcie posty!
Obserwuj wątek
    • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:13
      no to sobie też trochę poposzczę.. ;)
      posypałeś się popiołem, mreck ? ;)
    • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 08:14
      czesc.. ja na krotko...
      z tym postem to niezly pomysl... zaglodze sie na smierc :((
      • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:23
        co Cie Rigel tak ostatnio wywiało z plaży ?
        pościsz ? ;)
      • mreck Re: wywiało was? 13.02.02, 08:23
        aura obiecuje, że dziś posypie, wieczorem.
        pozatym, gdybym miał się czymś posypywać to najchętniej popiłem z rora. ;)
        aha i musialbym uważać, żeby to nie był proch który aniela otrzpywała z
        sandałów opuszczając rora i przychodząc do ciebie Chris.
        apropo? czemu sie dziś tak nie szczrzysz? handra?
        • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:24
          nie mogę się szczerzyć do wszystkich.... :)))))))))))))))))))))))))))
          • mreck Re: wywiało was? 13.02.02, 08:26
            ?:,
    • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 08:29
      Witam obecnych prochem i ciałem:)
      • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:30
        czy to proch strzelniczy i ciało grzeszne ? :)))))
        • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 08:31
          chris_45 napisał(a):

> czy to proch strzelniczy i ciało grzeszne ? :)))))

Proch z urny z ciała grzesznego;)
          • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:32
            może jednak zmieńmy temat na mniej popielcowy...brrrrr ;)))))
            • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 08:33
              chris_45 napisał(a):

> może jednak zmieńmy temat na mniej popielcowy...brrrrr ;)))))

aha, dużo się nagrzeszyło i teraz się boimy się ?;)
            • the_ladybird Re: wywiało was? 13.02.02, 08:35
              chris_45 napisał(a):

> może jednak zmieńmy temat na mniej popielcowy...brrrrr ;)))))

Dobrze.
              Witam wszystkich w ten przepiękny środowy (tylko bez skojarzeń!!!) poranek. Życzę
              miłej, lekkiej i szybkiej pracy przy kawusi z odrobiną mleczka (or śmietanki, jak
              kto woli)

A ponieważ i słoneczko usiłuje wyjrzeć zza chmur to i pogody pięknej życzę.

Wystarczająco miło było? ;)
              • mreck Re: wywiało was? 13.02.02, 08:37
                słowik to a nie skowronek?
                co do kawusi może być druga.
              • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 08:38
                Cześć i czołem wszystkim obecnym ;)))

Czy Was też dzis od rana bolą głowy, czy tylko ja tak cierpię?
                • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 08:39
                  wspolczuje Silverek... chcialbym zeby mnie glowa bolala
                  • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 08:40
                    rigel napisał(a):

> wspolczuje Silverek... chcialbym zeby mnie glowa bolala

umartwiający się rigel;)
                • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 08:40
                  e.silver napisał(a):

> Cześć i czołem wszystkim obecnym ;)))
                  >
                  > Czy Was też dzis od rana bolą głowy, czy tylko ja tak cierpię?

mnie nawet moja jedna nie boli, ale mreck ma trzy ,to może choć jedna boli;)

• chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:48
                    ja właśnie do kawy będę łykał :
                    1 apap, 2 seleny, 1 cynk
                    starość nie radość :)))))
                    • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 08:50
                      chris_45 napisał(a):

> ja właśnie do kawy będę łykał :
                      > 1 apap, 2 seleny, 1 cynk
                      > starość nie radość :)))))

i koniecznie magnez;)
                      • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 08:53
                        A ja na razie łyczek soku...
                        • mreck Re: wywiało was? 13.02.02, 08:56
                          poweruję tablicę mendelejewa... chris a może bromu? ;)
                        • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:57
                          Basiu co dobrego robi magnez ?
                          • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 08:58
                            mreck czy teraz też w woju dają brom ?
                            bo ja się niestety tego sporo opiłem :(
                            • mreck Re: wywiało was? 13.02.02, 09:03
                              skąd ja pacyfista ;) mam wiedzieć co oni teraz dają w woju. nadal dają popalić,
                              nadal indoktrynują, z tym, że teraz to sie nazywa katecheza, Bromu nie
                              ruszałem, zawsze zostawiałem w kubeczku. ;)
                              • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 09:18
                                taki to pożyje... ;)
                          • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 09:21
                            chris_45 napisał(a):

> Basiu co dobrego robi magnez ?

jak masz za mało magnezu to możesz mieć drgania np. powiek ,co może by wzięte za
                            znaczące mruganie ;)

• chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 09:31
                              to ja nie chcę magnezu - chcę znacząco mrugać ;))))))))
                              • basia! Re: wywiało was? 13.02.02, 09:35
                                chris_45 napisał(a):

> to ja nie chcę magnezu - chcę znacząco mrugać ;))))))))

a jak Ci zamiast powiek rączki będą drżeć?
                                • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 09:51
                                  nie denerwuj się
                                  drży mi co trzeba i kiedy trzeba ;)
                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 10:00
                                    A kiedy trzeba? Ot tak z pustej ciekawosci pytam. ;)))
                                  • fuego Re: wywiało was? 13.02.02, 10:00
                                    szczególnie po tym, no...szczupaku, czy dorszu ;)))
                                    • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 10:20
                                      Fuego najdroższa - zdradzasz moje sekrety ? :))))))))))))))
                                      • fuego Re: wywiało was? 13.02.02, 10:30
                                        no, zdradzam...jak Ty pisałeś, że jadłam Ci z ręki ;))))
                                        Dawno to było, ale pamiętam ;)
                                        • the_ladybird Re: wywiało was? 13.02.02, 10:43
                                          fuego napisał(a):

> no, zdradzam...jak Ty pisałeś, że jadłam Ci z ręki ;))))
                                          > Dawno to było, ale pamiętam ;)

200% kobiecości.......
                                          Będzie pamiętać aż po grób

• e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 10:44
                                            the_ladybird napisał(a):

> fuego napisał(a):
                                            >
                                            > > no, zdradzam...jak Ty pisałeś, że jadłam Ci z ręki ;))))
                                            > > Dawno to było, ale pamiętam ;)
                                            >
                                            > 200% kobiecości.......
                                            > Będzie pamiętać aż po grób
                                            >

Hi hi, a nawet dłużej :)))))
                                            • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 10:47
                                              faktycznie tak pisałem... toż to najprawdziwsza prawda była ! ;)))))
                                              Fuego ? :))))))))
                                            • the_ladybird Re: wywiało was? 13.02.02, 10:49
                                              e.silver napisał(a):

> Hi hi, a nawet dłużej :)))))

byle nie o jeden dzień.
                                              To już zarezerwowane :)
                                              • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 10:52
                                                hi hi, nie róbcie sobie żartów z fuego ;))))
                                                Chris, będziesz z tego powodu cierpiał do końca swych dni ;))))
                                                • _tequila_ Re: wywiało was? 13.02.02, 11:08
                                                  czesc wszystkim!!!
                                                  nie chce sie chwalic ale u mnie jest piiiiiieeeeeenkne slonko ;))))
                                                  • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 11:13
                                                    u mnie też
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:18
                                                    U mnie też wylazło...dość ślamazarnie, ale zawsze ;)))
                                                  • _tequila_ Re: wywiało was? 13.02.02, 11:21
                                                    lepiej jak wylazi slonko nawet slamazarnie niz bieganie slalomem miedzy
                                                    wylazacymi zawszad dzdzownicami,
                                                    chociaz Mreck ma pewnie inne zdanie ;)))
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:29
                                                    aha, on zawsze rano uprawia dżdżoging ;)))

• _tequila_ Re: wywiało was? 13.02.02, 11:31
                                                    chyba nie o bieganie mi chodzilo.... ;)))
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:35
                                                    Tak?Naprawdę?A o co? ;))))))))
                                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 11:35
                                                    Fuego, padam do nóżek, rewelacyjne!!! ;))))))))))))
                                                  • piotr_c Re: wywiało was? 13.02.02, 11:32
                                                    Witam wszystkich pieknie
                                                    U mnie sloneczko świeci wiosennie. Kawa nie pomaga (efekt dopółnocnego
                                                    balowania) chyba spróbuje cos z menu Chrisa. Aha Chris kawa wypłukuje z
                                                    człowieka magnez , dlatego trzeba ja zakąszac pigułą.
                                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 11:39
                                                    O witaj wspólniku niedoli ostatkowej ;)))
                                                  • _tequila_ Re: wywiało was? 13.02.02, 11:40
                                                    zamiast piguly magnez wystepuje w przyjemniejszej postaci - CZEKOLADA ma
                                                    duuuuuzo magnezu i np poprawia chumor..;)))))))
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:41
                                                    o, to prawda...czekolady nigdy za dużo!!!
                                                    Silver, podnies się już, nie trzeba tak...z tymi nóżkami ;)))))))
                                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 11:45
                                                    O Ty złośliwcze!!! Stoję w pionie. A raczej siedzę ;)))))))))
                                                  • piotr_c Re: wywiało was? 13.02.02, 11:44
                                                    Prawdę rzeczecie drogia panie :)) Czysta czekoladową prawdę.
                                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 11:47
                                                    w środę popielcową Wy mi tu o czekoladzie... ;(((
                                                  • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 11:48
                                                    a dlaczego czekolada nie przyciaga metalu?
                                                    ciekawe co mnie by pomoglo?
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:51
                                                    Silver:
                                                    przecież mówię-nie fatyguj się...;)))))))Siedź sobie...zresztą w Twoim wieku
                                                    mogłabys się już nie podnieść hi hi hi;)))))

Rigel:
                                                    Może jak człowiek zje czekoladę, to przyciąga żelazka i inne takie...?;)

Piotr:
                                                    Czekolada jest dobra na wszytskie bolączki...oprócz nadmiernego sadła
                                                    może;))))))
                                                  • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 11:52
                                                    Gość portalu: fuego napisał(a):

> Rigel:
                                                    > Może jak człowiek zje czekoladę, to przyciąga żelazka i inne takie...?;)

żyletki, noże też????? to ja chce tej czekolady, przyda mi się cos ostrego...
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:56
                                                    papryki czerwonej się najedz...może być w proszku ;)))))))))))))))
                                                  • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 11:57
                                                    a papryka zabija moze smak trucizny?
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 11:59
                                                    nie wiem...nie próbowałam. Ale dla Ciebie mogę spróbować ;)
                                                    Tylo kto zweryfikuje wyniki badań???;)))
                                                  • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 12:05
                                                    to ja sie zglaszam na ochotnika.... :)
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 12:08
                                                    Musiałbys jeszcze skombinować kogoś, kto spisze jakis protokół z doświadcenia,
                                                    albo coś...ja nie zamierzam poświęcać się dla nauki, jesli to nie zaowocuje
                                                    pracą naukową;))))))))))))))))
                                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 12:09
                                                    Ja mogę podpisać. Miałam kiedyś medycynę sadową w programie zajęć. ;))))
                                                  • e.silver Re: wywiało was? 13.02.02, 12:10
                                                    sądową - oczywiście
                                                  • Gość: fuego Re: wywiało was? IP: *.man.lodz.pl 13.02.02, 12:14
                                                    i kroiłaś trupy???;)))

A poza tym jak to miałoby być-ja się poświęcę, a Ty wydasz tą pracę pod własnym
                                                    nazwiskiem??Żądam praw do zysków z publikacji ;))))
                                                  • fuego Re: wywiało was? 13.02.02, 12:16
                                                    no, teraz to ja już naprawdę musze lecieć.
                                                    pozdrawiam wszystkich cieplutko
                                                    całuję
                                                    pa
                                                  • chris_45 Re: wywiało was? 13.02.02, 12:34
                                                    wywiało was ?
                                                  • piotr_c Re: wywiało was? 13.02.02, 17:19
                                                    Właśnie mnie wywiewa, jade na urlop do 25 lutego.

Pozdrawiam wszystkich
                                                  • _tequila_ Re: wywiało was? 13.02.02, 17:24
                                                    to ja tez sie pozegnam, ide na urlop do 20 lutego....
                                                    Piotrze gdzie jedzies? ;)
                                                  • rigel Re: wywiało was? 13.02.02, 19:55
                                                    to ja sie z Wami pozegnam, chociaz nie ide na urlop ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka